bnde 9 yasımdan beri motor kullanıyorum.bu senede a2 ehlıyetımı aldım.suanda 19 yasındayım yani 10 senedir.
bnde 9 yasımdan beri motor kullanıyorum.bu senede a2 ehlıyetımı aldım.suanda 19 yasındayım yani 10 senedir.
sosyetenin en gözde mekanlarında takılmaskra her yolda lastik izimiz her ışıklarda tektekerimiz vardır.!
güzel topic millet havaya girmiş ben motorla çıkmıştım orodan -a kadar varır bu iş ....
44 Yaşındayım.. 25 Yıldır Ara Vermeden Üstündeyim..
yasim 22 ve 9-10 yasindan beri 2 teker uzerindeyim.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
valla kardesiim daha motoreu kullanan bir ehliyet yapılmadı.ben kendimi bildim b,ileli motor kullanıyorum am iki senelik ehliyetim var.motoru ehliyet kullanmıyor.haberiniz olsun
Balıkçı tanıdığım bidede bu yıl 89 yaşında artık mobylette sürüyor ve kendini bildi bileli motor tepesindeyim diyor anlattığı motor hikayelerinden dinlediğim kadarıyla güzel bi yaşantısı varmış ama hala ehliyeti yok
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
30senedir bisiklet kullanıyorum motor kulanmayada 10ay önce başladım fark olarakta sadece biraz daha hızlı ve vitesli
bende ve f16 kullanıcısıydım 10 yıldır simdiki zamane f117 ve b2 leride iyi kullanırım bu güne kadar 2 kazam oldu 1 keresindede alçakta it dalaşı yaparken irtifa seviyem düstü yana yatırdım sol kanadı f16 da, daha sonra thy kadroya aldı beni yolcu uçağındayım kendimi otobüs şöförü gibi hissediyorum. nerde o eski günler.
biraz şımarasım geldi kusura bakmayın kötü bi niyetim yoktu konu ciddiyetini bozduysam kusura bakmayın çaylaklığıma verin. motor geçmişim 3 yıl.
aynen oyle motoru ehliyet kullanmıyo.
ben 5 yaşındayken filan bmx bisikletim vardı ona binerdim sonra vitesli filan derken yas 12 olunca 45 lik bi scooter e bindim kesmeyeceği belliydi en son yarış bisikleti vardı çünkü. sonra cross üstünde 150mz motoru vardı sonra 350 jawa motoru taktık biniyoz işte dağda bayırda.
yaklasık 7 sene filan işte.
MoToCroSS RuLeZZ
eyvah eyvah biz nerelerdeyiz yaw bu kariyer basamaklarında?yazmayayım hiç
şöyle veya böyle 1976 dan beri motor kullanıyorum 17 adet motor geçti elimden
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
14 ay önce ilk motorumu aldım şimdi hala aynı motordayım 16000 km yol yaptım ev iş iş ev ve gezme başka yok valla.
98 Beygir.....
sıralamada ümmet abimizi de unutmayalım lütfen.. YILLARIN MOTORCUSU denilecek tecrübe söz konusu..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
motor kullanmaya 1992 yılında basladim bügüne kadar 9 motor deistirdim
a2 yide 2006 subatta aldim
DREAM OF POWER SAKO
yok valla alp arkadasım susturucu ztn arkada tek yarı çapı 3 metre flndır tam ölçmedim, amerikada jandarmadan 2. el az kullanılmış f117 yle takasa giricem bakalım anlasabilirsek bende benimkini yeni boyatmıştım neyse artık..
yok valla alp arkadasım susturucu ztn arkada tek yarı çapı 3 metre flndır tam ölçmedim, amerikada jandarmadan 2. el az kullanılmış f117 yle takasa giricem bakalım anlasabilirsek bende benimkini yeni boyatmıştım neyse artık..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)