Özeleştiri !!! Motorun kötü yanları.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla abicim ilk motorumu ancak 23-24 yaşında alabildim
sebep- annem çok tedirgin oluyor
babam eski motorculardan ama benim almama şiddetle karşıydı
(kendisi biraz deli kulanıyormuş hız düşkünü,kask kullanmayı sevmiyormuş)
ama inatla gittim kendi paramla ehliyetimi sonra da motorumu aldım
şimdi ,arada alıp geziyor ulen bende alsam mı bitane diye homurdanıyor
-
banada annem ve anneannem olum yavaş sür şunu olum yavaş sür şunu diyip duruyolar...
-
oy oy burası ağlama duvarı gibi olcek hade yok mu arttıran ??
-
Anneannem gecende motorla geldigimi ogrenince kaldirimdan git dediii
-
canta notebook vs ufak esya tasima olayi cok sikintili bir de giyim kusam ritueli baya uzun suruyor
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
35 yaşındayım,Anneme söylemedim
Daha önce alacağımı söylemiştim:"Evlatlıktan reddederim"dedi.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
elbette kazası ve yakınlarımızla psikolojik harp yaşatması
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
35 yaşındayım,Anneme söylemedim
Daha önce alacağımı söylemiştim:"Evlatlıktan reddederim"dedi.
39 dayım alalı 1 yıl olmadı ve halen anneme söylemiyorum.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
24 yaşındayım babam kesinlikle karşı ne yapcaz bilmiyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
rainboss adlı üyeden alıntı
39 dayım alalı 1 yıl olmadı ve halen anneme söylemiyorum.
Napalım,Annemiz işte!Biz motosiklete binicez ama o bilmiycek
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
1) kask sacımda jole varken kotu bi acı hissi uyandırıyor
2) eve yarım saat gec kalsam once annem işyerımı arıyor daha sonra benı arıyor ,daha sonra işyerımden benı arıyorlar fln fln fln insanların tedırgınlıklerı kotu hissettiriyor
3)artık otobuse bınmek helede trfaıkte takılmak işkence gibi gelmeye basladı kı eskıden gunde 3 saat trafıkte gecerdı
4)motosiklet askı hiç bitmeyecek belli... Bunlara çözüm aramak çok vaktimi alıyor ama bu işe aşığım
-
Eve gelince parkı sorun...Kilitleme faslına uyuz oluyorum.....
Herkesin sana soğukta aır gözle bakmalarına uyuz oluyorum....
Daha çok uyuz olduğum çok konu var....Kaşındıkça yazarım..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Motosikletin kötü yanları:(benim görüşüm tabiki)
Kışın donarız,yazın yanarız.
Özgürlük deriz toza,dumana boğuluruz.
Şöyle sevgilimizin ya da başka arkadaşlarımızın yanına grand tuvalet giyinip,saçlarımızı da gres yağı gibi jöleye bulayıp rahat rahat ve şık bir şekilde gidemeyiz.
Tüm aileyi alıp hep beraber eş-dost ziyaretine ya da piknik yapmaya,denize filan gidemeyiz.
Sevgilimizi yanınıza alıp sahile gidip camları buğuya boğup rahat rahat dertleşemeyiz.(anladınız siz onu).
Ne kadar korunursak korunalım,(Oooookeeeyyyy...) motosiklette kaporta kendimiz olduğumuzdan arabaya göre daha bi risk altındayız.
Günümüzde dizel arabalar bi hayli gelişti malum.125'likler değil ama 250 Cc,lik bir motosikletten daha az yakıyor artık çoğu dizel otomobil.Bir de büyük Cc'leri düşünün...
Tüm bunlardan sonra kuru fasulyenin faydalarına gelirsek;
İmkan varsa motosiklette olmalı,araba da.Yerinde motosiklet,yerinde araba kullanmalı.
İmkan kıtsa,ucuzundan ikinci el bilindik bir marka ya da sıfır bir Çin işi motosiklet alıp motosiklet sevdasına gaz vermeli...
İmkanlar biraz iyi ise bunlara ek olarak bir de 'tomofil' almalı.Karda,kışta,eş,dost ziyaretlerinde kullanılmalı...
İmkanlar iyi ise motosiklette hacim büyütmeli ve arabada model yükseltmeli...
İmkanlar oldukça iyi ise,şöyle temizinden sıfır ya da ikinci el bir 500 ya da 600 Cc alıp motosiklet olayını ihtiyaçtan artık bir zevk olayına terfi ettirmeli...
İmkanlar çok iyi ise,son model bir araba alıp yanına şehir içi için küçük cc bir motosiklet,hafta sonları turlamak için bir race,uzun yol için bir enduro,dağ-bayır için bir cross ve de şehir içi ve dışında rahat ve gösterişli bir gezinti için bir chopper alıp tavan yapmalı...
En son olarakta,gökten üç motosiklet (race,naked,enduro) düşmüş.Birisi bana,birisi MT'ye ve birisi de tüm MT üyelerine.Bu masalda böylece bitmiiiiş...
-
-
motorumu 26 yasında evlendikten sonra aldım
ailem karısamadı ilk zamanlar evden her cıkısımda cama kosup aman yavas gidin dediler,
simdilerde alıstılar artık,
otomobili cok agresif kullanırdım ve kazalarımda oldu birazda o yüzden tedirginler..
çanakkale gezisine motorumuzla gideceğiz ama annemler obobüsle gideceğiz sanıyorlar...
kayınvalidem den her dönüşte arkamdan dualar edildiğini duyuyorum..
-
Annemde babamda motosikleti seviyorlar, bi pantolonum eksikti yağmurda soğukta zor oluyordu, oda tamam artık, Adana birkaç gündür yağmurlu, ama arabalardan çok daha rahatım :D Bence hiç bir kötü yanı yok, saçımı bozmasınıda, mont-bellik-kask-eldiven faslınıda, titreşiminide.. her şeyini seviyorum.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
-
Ya Ben Bu Motosİkletİ Ve Netİnİ Çok Sevİyorum.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
-
49 yaşında ve ilk defa 5 ay önce motor aldım ve bindim. 5 aya iki motor sığdırdım şimdilik. Ne anneme, ne eşime ne çocuklarıma sormadım.Kimsede birşey diyemez zaten Aldım ve bindim . Dün itibariyle A2 yi de aldım. Neyse, motor gerçekten bambaşka bir dünyaymış ve doğayı seven biri olarak tam benlikmiş aslında. 50 sene nasıl akıl edememişim diyeceğim ama etmedim değil geçmişte. Kaza haberleri, yanlış kullanımlar vb. şeyler nedense uzak durdurdu beni motordan..Hatta sıkı bir karşıtıydım bile diyebilirim. Geçmişte iki arkadaşı vazgeçirmişliğim var motor almaktan..Ehh hayat böyle, etme bulma dünyası..Selam ve saygılar...
Coşkun
SYM HD200
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)