Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ZAT 150'den sonra alınabilecek motosiklet ne olmalı?

REKLAM ALANI
    TÜRETKEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    arkadaşlar benim mondial 150 ZAT ım var ne yazık ki nese ben bu motora yaklaşık 2 senedir biniyorum. Artık sıkıldım hem motorun çin olmasından ve sürekli problem çıkartmasından aslında çok şükür servise göre bi büyük problemi yokmuş ama ben sıkıldım daraldım iyice motordan.
    Şimdi ben bu 150 cc lik motorumu satıp yeni bi motor almak istiyorum ama kaç cc alabiliceğimi bilmiyorum bi yardım edin artık çıldırıcam bu konuyu düşünmekten gına geldi 150 cc sorası binebileceğim bi motor istiyorum tarz farketmez nası olsa bilgi istiyorum. Kaç cc olmalı motor bi yardım allah rızası için (ammada içimi döktüm beeeeaaaah)
    [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Maxi scooterların içinde en iyisi zat tır...Demek sen de bıktıysan artık diğerleri ne yapsın?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    abim bırak ya en iyisi mi gaz almıo, motoru aldıımdan beri bir akü problemidir gidio hala çözülemedi, daha bi kere marşa basarak çalıştramadm, ışıkları açınca stop edio direk motoru ısıtıp açıyorum o zamanda gaz vermedikçe ışıkların gücü azalıyo gaz verince ışıklar parlıo gaz kesince ışıklar sönüyo cidden ucuz diye kimse çin almasın benden söylemesi
    [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    İlk defa senden duydum ha..En iyisi buysa......
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    daha neler var bi bilsen

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    yahu al bi mz dünyayı gez.....
    yada al bı jawa gezegenlerıde gezzz

250-350.....
    kendıne guvenıyorsan many de varsa 250 lik bı makına alablırısın abıcımmmm

roadmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP
    önce ekndine bir sitil belirlemen lazım bence vereceğin karara göre cc de karar kılman daha kolay olacaktır.
    TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    bütçeni söylersen daha saglıklı öneriler gelebilir...

Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    Alıntı bahadinli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu al bi mz dünyayı gez.....
    yada al bı jawa gezegenlerıde gezzz

250-350.....
    kendıne guvenıyorsan many de varsa 250 lik bı makına alablırısın abıcımmmm
    babacım kendime güveniorm sonuna kadar ama bana 600lük bi race versen kullanamam tırsarım motordan anam var benim zaten her motora bindiğimde binlerce dua edio bana. bana bi motor önerin ya böle uzun zaman rahat rahat binebileceğim ha bide benm motorum zaten 140 kadran var onu yapıo ben 250lilik bi motor alıp napıyım daha yavaş gitmek için mi alıyım

Alıntı roadmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önce ekndine bir sitil belirlemen lazım bence vereceğin karara göre cc de karar kılman daha kolay olacaktır.
    abicim tarz diosun ama ben başka bi insanım o yüzden sadece bana 2 teker olsun yeter ben beğenirsem almak için herşeyi yaparım her turlu motor çok hoşuma gidio gerçekten sölüyorum race enduro cruiser chopper touring scooter ama hep japonlar hoşuma gidio

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütçeni söylersen daha saglıklı öneriler gelebilir...
    burda maksadım bütçe değil sadece fikirlerinizi almak istiyorum sınırsız bütçe şaka bi yana bana yardım edin yawww

Motosikleti
    F 650 GS
    TÜRETKEN bütçeni bilmiyorum ama 9.500 ytl varsa alacagın motor 2.el cbf 500 olmalı.. daha 1-2 yıllık 10.000 km de çok temiz motorlar var.

gördügüm kadarı ile biraz güçlü bir makina istiyorsun 140 km 'yi aşabilecek bir motor. aynı zamanda zat'tan agzın yandıgına göre saglam bir motorda istersin. şimdi sen birde uzun yolada gidebilsin dersin. ama aynı zamanda şehir içindede beni yormasında dersin . ve bunlara uyan en iyi motor cbf 500(bütçen 7.000 ytl civarında ise er-5 veya gs 500 gibi motorlarıda düşünebilirsin.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    abıcım madem 250 az gelır dıyorsun.....ozman bıtene 500 lük makına alacaksın....200 km hız yeter mı sana??????*

Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TÜRETKEN bütçeni bilmiyorum ama 9.500 ytl varsa alacagın motor 2.el cbf 500 olmalı.. daha 1-2 yıllık 10.000 km de çok temiz motorlar var.

gördügüm kadarı ile biraz güçlü bir makina istiyorsun 140 km 'yi aşabilecek bir motor. aynı zamanda zat'tan agzın yandıgına göre saglam bir motorda istersin. şimdi sen birde uzun yolada gidebilsin dersin. ama aynı zamanda şehir içindede beni yormasında dersin . ve bunlara uyan en iyi motor cbf 500

sadece tek bi şey sölemek istiorm HELAL OLSUN benim düşüncelerime ancak bi insan böle tercüman olrdu çok saol eyw

Alıntı bahadinli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abıcım madem 250 az gelır dıyorsun.....ozman bıtene 500 lük makına alacaksın....200 km hız yeter mı sana??????*
    abicim yanlış anladın sen beni yada ben anlatamadım kendimi hız diil problem ben sadece 2 senede bir motor deiştrmek istemiyorum alıyım böle 5-6 belki daha fazla biniyim istiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ozman sen bıtene 500 lük al abıcım......sana yeter 5-10 sene.......honda-kawasakı-suzukı.....al bırını dunyayı gezzzzzz

Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    bahadinli ne alabilirim peki??

Motosikleti
    F 650 GS
    bütçen ne kadar ......

Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    maksimum 12 bin YTL 10 yada 12 bin ytl işte

Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hyo al ozaman gt250R oda güzel makina hem 160 görürsün kesin tutup 500cc vitesli motor alma daha önce vitesli bir makina kullanmadıysan

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3077016

Kawasaki KLE 500 .. Heryerde rahat kullanabilecegin bir motor.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    MONDIAL 150 ZAT
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyo al ozaman gt250R oda güzel makina hem 160 görürsün kesin tutup 500cc vitesli motor alma daha önce vitesli bir makina kullanmadıysan
    ya gt250r onada baktım ama pek begenmedim çnkü bi 250liliğe 8,5 9 milyar para wermem ben o civarda 500 -650 lilkler war bence mantıksız zaten japondan başka bi şey istemiorm çok çektim o 1 milyar nüfüslü milletten

lucas saol ilgileniorm şimdi

BANA YARDIMCI OLAN HERKESE MİNNETTARIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE SAOLUN...

zoki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dotum bence scooter dersen gilera nexus bak 2.eller var iyi makinedir veya burgman 400 ler fln

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)