zoki kardeşim vitesli istiyorum ya
zoki kardeşim vitesli istiyorum ya
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
hocam aslında en zor olan şey yeni motor alma değilde veya neyi alacağını düşünmen değilde ....elindeki zat 150 den naıl ve kaça kurtulucan...istersen sütle kadifeyle temizlesen bile kaç para verecekler o motora...ki elinde biraz paran olsun...üzerine eklemek içinde bişeyler lazım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
önce tarzına karar ver sonra motoruna..ama suan bence 250 cc yi gecmemelisin
bu motor seni paklar üstadım yanlız vitesli tecrüben yok galiba sana bunun
cbf 250 sini öneririm :D dicem ama o da bir süre sonra seni kesmicek
en guzeli ybr 125 al ikinci el biraz tecrübe edin ondan sonra cbf 500 e geç
ybr 125
yok ben ybr 125 istemem dersen acemiliğini atman için cbf 250 de öneririm
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
honda magnaya ne dersin her anlamda on numara vf 750 c kullanımıda rahat gazı zaten açamazsın sıfır vibrasyon yolu göster gider. benimkini geçen sene sattım allahnasip ederse birtane daha alıcam http://www.cyclechaos.com/wiki/Honda_VF750C
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Bencede naked modelleri tercih etmelisin er-5 olabilir mesela
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
herkese teşekkürler bütün hepsini dikkate alıcam saolun
ARKADAŞIM meslegime güvenerek yazıyorum sıralama şu
scoter-honda250
nacet bıke-hyosung 250 comet
race-ybr250
enduro-kawasakı KLR250-650 K
kolay gelsin
saol eyw
25 25 25 25 25 25 25 25
hocam daha almadınmı bişey...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
türetken kendi motorumu tavsiye ederim...4000 ytl ye filan 2. elleri var...tamamen sorunsuz,250cc su soğutmalı..uzun yolada gidersin..paran daha çok çıkarsada 2. el burgman 400..uygun fiyatlara var..
edit:pardon vitesli istiyomuşsun...ne alırsan al umarım keyifle binersin
selam... bnde moondial maduruyum bnde artık motorumu satmak isitiyorum çünkü motor daha 6000 kmde ve bu süre içinde olmadık akıl mantığın almadıgı şeyler yaşadım ve satıp aslında tarzım deil ama hem ucuz sorunsuz ve şekil oldugu için kanuni tiger düşünüyorum belki seni sarmaz ama bunuda tavsiye edebilirim alalar memnun bide biz olalım:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)