birde söle soralım xD Suzuki Kendi Çapında Çok güzel motorlar yapıyorlar neden arabaları Dandiq ? xD
birde söle soralım xD Suzuki Kendi Çapında Çok güzel motorlar yapıyorlar neden arabaları Dandiq ? xD
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
motor üretse tabiki harika olur eminim hepimiz hayranlıkla izleriz ama sadece izleriz tıpkı arabalarını izledğimiz gibi.... Adamlar hiçbir şekilde kaliteden taviz vermiyorlar dolayısıyla yaptıkları motorlar çok kaliteli asil görkemli olucağından fiyatlarıda aynı şekilde olucaktır :D:D ama ben şahsen mersedesn bi cruiser yapmasını isterdim :D:D:D:D en gösterişlisini ve konforlusunu yapıcağından eminim
Yahu cevap cok kolay..
Mercedes motor yapsa öndeki yildizi motorda nereye koyacak????
Onun icin motor yapmiyor adamlar....
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
bir tırcının hıkayesını aktarayım aklıma gelmişken ben o abımızın yalancısıyım ama olbılır ihtımali yuksek bır durum hep oranın almanyanın otabanlarından ve trafiğinden bahseder bır gun otobanda olmadık yerde tırı arıza yapmış dıyorkı nerden görüyorlar hemen polis geldi dıyor o sırada kendi de tırında ki arıza için uğraşıyormuş polis burda durmak yasak demiş fakat hemen ekstra şapkaları koyup yolda güvenlık önlemi almış polis bızımki mercedes marka tır kullanıyormuş polise demiş bak bunun markasına kendi vatanında beni yolda bıraktı gıbısınden laf etmiş polis arıza ile ilgilenmesını bırakmasını söylemiş servıse tlf. açmış kısa zamanda servıs gelmiş ücret almadan arızasını gıdermişler anlaşılan söylenen lafa polis içerlemiş şimdi markaya bak vatandaşının markasına inanmışlığına bak sahıplenmesıne bak evet mercedes marka motosıklet eminim süper olur fakat arabalarını hayranlıkla izlediğimiz gibi onuda sanırım izlerız
slm Acaba YAMAHA ne zaman araba uretecek, bir zamanlar volvolara motor uretıyordu,_?
Yamaha fazer 600 ve fazer 1600cc 16 valf nasıl olurdu_?_?_?_?_?_
mercedes bisiklet vardı , ykm'de görmüstüm , kayışlı aktarması vardı ve uçuk bir fiyatı ....bmw var da ne oluyor sanki , mercedes olsa ne olmasa ne ama arabaları çok güzel ona lafım yok
alıntı: ... ...
alıntı: adlı üyeden alıntı
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
başlığı görünce aklıma geldi. motor alma arefesindeyken rüyamda volvo motosiklet görmüştüm. çok güzeldi
Kawasaki ve Yamaha neden araba yapmıyorlar
araba fiyatına motosiklet satamıyacakları için olmasın......
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
adamların arabalarına bakarsanız çoğu teknoloji kolaylığa yönelik ve klasik , sağlam , olgun modeller yani has avrupa bunaklarına özel araç üretiyor adam motosiklet üretip ne yapacak !
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------
bmw 'lerin farlarına bakarsan tüm motorlardan ayrılan sadece bmw'lere özel far tasarımıyla ızgaraların özdeşleştirildiğini göreceksin
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Hic motosiklet sektouyle ugrasmak istemiyorlar heralde . Araba da götürüyolar zaten işi
alman markalarında en özgün model mercedes bmw 3 cupe lerin 2010 modelleri ve audinin 4 ünün arasındaki benzerliklere bakarsanız hak vericeksiniz ikisi arkadan oldukça benzer yanyana ikisinide görünce daha bi farkedilir oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)