Niçin Mercedes-Benz motosiklet yapmıyor
Reklamlar
-
bence bunun cevabini gercek anlamda kimse veremiyecek.
Mercedesin motosiklete üretmeme karari her yil gözden gecirilip tazelenen bir karar degil ki. Ayrica bugün motosiklet yapmaya karar verseler bile dünya kadar para gidecek ve sonucun nasil olacagini kimse söyleyemiyecek. Üstüne üstelik kimsenin Mercedes motosiklete ihtiyaci yok, yani Mercedes'in motosiklet üretmek icin gercek bir nedeni yok.
Reklamlar
-
resimdeki eski motosiklet tam olarak mercedese ait deil sanırım daimler firmasına ait diye biliyorum daimlerde bircok markanın ortaklığını fln yapmıstı
bu arada M-B neden motor üretmiyor sorusuna gelince, bence ticari bi konu bu almanya motosiklet piyasası bmw ye ait olduğu içindir belki pazardaki paylarını bölüşmüşler M-B otobüs,kamyon ve diğer büyük araçları nasıl üretiyosa bmw de motosikleti üretiyo diye düsünüyorum
-
100 Oktan Moderatör (Komtan)
dünyanın patentli ilk motosikleti;
http://www2.mercedes-benz.co.uk/cont...otorcycle.html
Audi neden motosiklet yapmıyor, Ducati neden otomobil yapmıyor vs şeklinde uzar gider bu sorular
-
Arkadaşlar,
Ben konuya biraz açıklık getireyim.( Bir Mercedes-Benz çalışanı olarak).
MB 1300 motor çeşidi yanında motosiklet motoruda üretiyor.Motosiklet üretimide Chreysler ortaklığından sonra duraklamaya girdi.Yani MB'nin ismi DaimlerChrysler oldu.Motorsikletide koleksiyon olarak yapacaklardı.( Aynı Dünyanın en hafif bisekleti gibi.)
"Hayatta yegâne varlığım ve servetim, Türk olarak doğmamdır."
(Mustafa Kemal Atatürk)
-
Bildiği işi yapıo işte Ne güseL
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
-
Araba konusunda yeterince iyiler de o yüzden üretmiyorlar..
BMW'nin arabaları mercedes'e hiçbir şekilde yaklaşamaz.. Çok yönlü olmak bazen bazı şeylerden fedakarlık yapmayı gerektirir ..Adamlar istedikleri yönde zaten bir numaralar bence daha fazlasına gerek yok ...
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
mercedes motosiklet üretmiş ama kaç yılında şimdi nerde
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
-
komtan adlı üyeden alıntı
..........
Audi neden motosiklet yapmıyor,........
Yapıyor hocam.
Daha doğrusu yapacak diye duyum aldım.
Geçen seneki motosiklet dergilerinde bir kaç sayı uzun uzun Audi'nin yapacağı motosikletten bahsedildi.
Hans'dan aldığımız bilgilere göre şöyle birşey olacak.
Ve yukarıdaki gibi bişey olursa Audi'li rüyalar görmeye başlayacağız.
-
Mercedes belki motosiklet yapacak kapasiteye sahiptir.Ama buradan gelecek geri dönüşüm,kazanacaklar ve giderler dengesine bakılıp lüzum görülmemiştir sanırım.Yarıştığı pazarlarda zaten lider bir marka.Ve BMW nin de girmediği yerlerde savaşıyorlar zaten. Mesela kamyon,otobüs gibi.BMW girmediyse bu büyük taşıt pazarına, yapamadığından değil,şirketin çizgisiyle örtüşmediğinden olabilir.Aynı şekilde Mercedes gerekli pazar çalışmalarını önüne koymuş ve demiştirki;yok kardeşim bu pazarda olmak istemiyorum.
SANIRIM YANİ :D
-
mercedes motosiklet üretirse A160 serisinde olduğu gibi en küçük hatada dünyanın elektronik aksamını motosiklete koyarlar o kadar elektronik olan motor ne derece zevk verir orası tartışılır
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
@emocan bilgilerin için çok saol güzell bi özgeçmiş mercedese ve bmw ye dair
falla ben olsam o teknoloji ile yaparım herkese nispet en kralını yaparım
-
Herkes bildigi işi yapsın bence
savaş sırasında uçak motorlarına getirilen kısıtlandırma sonucu BMW motosiklet üretimine agırlık verdi çünkü bi şekilde üretim yapması gerekiodu.2.dünya savaşı sırasında ise Hitler'in destekledigi Mercedes Benz Dünyaya egemen saf ırk yaratma projesinin bir parçası olarak yeteri kadar maddi destegi buldugu için motosiklet üretmek gbi bir işe girmemiştir...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
-
Ortadaki durum belli .. Mercedes çok saygın bir firma ve her yöne dağılarak amaçtan ve politikasından uzaklaşmak yerine tek birşeye odaklanmışlar ve o işte dünyanın bir numarası ... Motosiklet üretimi için japonlara ve italyanlara rakip olmak istemezler.. İlk girişecekleri bir iş için risk almak istemezler .. Sonuçta zaten araba deyince akla ilk gelen firma ... Araba konusunda ellerine japonlar zaten su dökemiyor piyasada saygın bir marka konumunda
Dikkat ederseniz aradaki farkı daha iyi anlarsınız.. 86 model bir mercedes ile 86 model farklı bir arabayı kıyaslayın (honda,nissan,bmw vs...) .. Motor gücünü hesaba katmıyorum sadece dış görünüşüne bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.. Japonlar çorap değiştirir gibi her yıl kasa değiştirirken mercedesin otomobillerini ise uzun yıllar böyle bir sıkıntı olmadan kullanabiliyosunuz
Motosiklet üretmeye gerek yok,üretse zaten saygınlığı kalmaz
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
10 Aralık 2009, 01:00
Sanırım mercedes ve bmw nin bir anlaşması var. Bmw otobüs ve kamyon minibüs üretmiyor formula yarışlarınada katılmıyor mercedes de motorsiklet üretmiyor.
-
10 Aralık 2009, 01:20
cemaLSEZER adlı üyeden alıntı
Sanırım mercedes ve bmw nin bir anlaşması var. Bmw otobüs ve kamyon minibüs üretmiyor formula yarışlarınada katılmıyor mercedes de motorsiklet üretmiyor.
bu ilk başta bana çok mantıklı geldi,sonrada çok saçma daha sonra tekrar mantıklı geldi ardından gene saçma geldi
kafam karıştı
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
10 Aralık 2009, 01:28
her isteyen motor yapabilirmi
deneyim ve tecrübe lazım.mercedes araba konusunda tecrubeli ama motorda ?
-
10 Aralık 2009, 02:07
yaw boşverin mercedes motosikleti
bence mercedes bunlardan yapmaya devam etsin
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
10 Aralık 2009, 02:09
Motosiklet yapmayanları saysak bunun cevabı verilir.
Porche,Opel,GM,Vw,Ford,Chevrolet,Nissan,Mitsubishi,Jeep,Lada,Moskovich,Kia,Citroen,Renault,Fiat,Subaru,Maserati,Lombardi hini,Lotus,Rover,Seat,Skoda...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)