Sahibine bakmak iserdim üstünde iken off
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
baba bu ne yaw mobileti ne hale getirmişler
Artık motoro bakıp saçları yaparız.(ayna niyetine)
Bu motorun trafiğe çıkması mümkün mü arkadaşlar??? Gündüz ve gece her yere ışık yansıtır bu alet. Ayna gibi dolanır.
Ama namussuz hava veriyor
bu ne ya böyle??*
hasta olmamak bir deliliktir desem....
walla deli bişey metal bu kadarkullanılabilirdi yani ayrıca cilası super
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
iğreeeeeeennnnnnnnnnccccccccccccccccccccccccc
bu kadar metalin arasına o lastikler olmuşmu hiç simsiyah sırıtıyo ayrıca o egzos ne öle sıcaktan sararmış onada güzel ısıya dayanıklı bir boru seçile bilirdi ama metal bir motora bu kadar yakışır diyip 10 üzerinden 3 verip yılın rüküşü seçiyoruz
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
Allah sahibine bagaslasin ne diyelim...
Olsa da binsek.
Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !
şu gümüş hayalet lakabı yakışıyor [her ne kadar gümüş olmasada]
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Çok güzel bence..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
extrem bir örnek trafikte sakıncalı hem kullananın hemde diğer araçların dikkatini dağıtabilir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
her gün 1 saat erken kalkıp motoru parlatmak isteyen varsa yaptırabilir
ERASER WİLL COME BACK
Motorun "Parlak" olanı bu herhalde..
[B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]
Dicek söz yok harika gözüküyor sıcakta yanar ama bu alet üstünde olmak isterdim bu yakışıklı motorun.
***Mobilette_Volkan***
Bu motor insan yapımı değil
hımmmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrrrr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)