50cc ile 250cc arası racing motorlar
Reklamlar
-
Moderatör
Racing gorunumlu du$uk cc motor diye bi$i mi var ? Racing gorunumlu racing motoru olmayan motor olabilir belki ama racing gorunumlu du$uk cc'li motor mantigi cok $acma..
Racing gorunumlu racing olmayan diye nitelendirdiginiz Aprillia, Zzr 250, Hyosung Gt 250, Gilera ve benzeri motorlar yuksek devirli ve cok seri motorlardir.. Bir motorun race olmasi icin kac km. hiz yapmasi gerekli ? 280 ? 320 ? 200 - 220 km hiz pek de hafife alinabilecek bir hiz olmamali.. Ustelik bu hiza 5-6 saniyede cikan motorlardan bahsediyorsak asla hafife alinmamali..
125 cc 33 Hp bir motor kullaniyorum, kimsede race gorunumlu bir motor dememi$ti bugune kadar.. $a$irdim, ilginc, enteresan hatta
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
-
-
50 cc benim bildiğim kadarı ile yamaha da vardı sitede bulunmakta.sonuçta motor işi zevk işi.ama yinede kaçınılmaz br gerçek var ki oda şu anda piyasada cbr 125 in varlığı
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
serkan89 adlı üyeden alıntı
220 km/s pek inandırıcı değil yaa madem o hızlara çıkıyo insan arakayada disk koyar öle değilmi
Arkadaşım bahsettiğin motordan bende var kadran 220 km gösteriyor ama maksimum hızı 140 km
kanuni racer 200 e bakınca hiç racing havası vermiy benim şahsi fikrim ayrıca görüntüsü sanki 90 lı motorlar gibi
Bu motor racing değil zaten sport turing
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
-
Racing gorunumlu düşük cc motor diye bir şeye: replica denir. aprilia rs 125 gibi motorlar da replica dır ama racing e en yakın replicalardır.
kuba motor veya diğerlerinin hızları konusuna gelince:
uzun süre bu motoru kullandığım için iyi biliyorum.
evet 220 ibre vardır ve ben 195 gördüm ama nasıl? bir kere motor o hızda gitmiyordu yani ibre yalandı. ben de güvenilir bir motorla denedim, bir hyosung gt 250r ile ölçtük. benim 190 gördüğüm hız aslında 138 kmh imiş. bu hız da o motorun yaptığı en sağlam hız, daha fazlasını göremiyor. hatta çoğu zaman oraya bile çıkamıyor. gerçek son sürati 130 kmh civarı ama bir çinli için hiç fena hız değil. fakat berbat bir titreşim ve kalitesizlik var motorda yani hiç alıncak bir motor değil. tipi sport diye aldanmayın, uzak durun, gidin ybr 125 alın daha iyi
bir arkadaş cagiva mito yu koymuş. 125 cc lik 2 zamanlılar içerisinde en baba motordur ama çok ta pahalıdır.
-
Aprilla RS125cc(Turbo) racing motor zaten diğerleri ile bir tuttulmaması lazım Gilera 125cc(Turbo) ve Cagivada bundan sonra geliyor gerisi race görünümlü ama bunlarda alınamazsa Zealsun iyi seçim CBR125 hiç sevemedim zaten (:
-
Benim kullandığım motosikletin topiğinide göremedim sitede yalnız fazla kullanıcısı olmadığını düşünerekten açmadım bari buraya yazalım
Link
www.celkan.com
Bu da resmi
-
Aprilia RS 125 ve Honda NSR iki zamanlı ve gerçek anlamda race denilebilecek süratte motorlar bence hız istemiyorsan bunları bir kenara ayır Honda CBR 125 ve Hyosung R gerçekten sınıflarında gözde olan motosikler ağırlık olarak bunlar üzerinde durman akıllıca olacaktır ben Hyosung kullanıyorum 1 yıldır ve memnunum Altta Küba motor var CBR 125 çok benziyor bu motosikletin hızı max 120 130 km civarlarında olmalı hata yapmışlar aynı motoru kullanan başka bir model 110 km max hız verilmiş kataloglarında...
-
lucas adlı üyeden alıntı
Racing gorunumlu du$uk cc motor diye bi$i mi var ? Racing gorunumlu racing motoru olmayan motor olabilir belki ama racing gorunumlu du$uk cc'li motor mantigi cok $acma..
Racing gorunumlu racing olmayan diye nitelendirdiginiz Aprillia, Zzr 250, Hyosung Gt 250, Gilera ve benzeri motorlar yuksek devirli ve cok seri motorlardir.. Bir motorun race olmasi icin kac km. hiz yapmasi gerekli ? 280 ? 320 ? 200 - 220 km hiz pek de hafife alinabilecek bir hiz olmamali.. Ustelik bu hiza 5-6 saniyede cikan motorlardan bahsediyorsak asla hafife alinmamali..
125 cc 33 Hp bir motor kullaniyorum, kimsede race gorunumlu bir motor dememi$ti bugune kadar.. $a$irdim, ilginc, enteresan hatta
O zaman şöylee deişelim Sen mantığı anlamadn sanırım
Racing görünümLü , (virgül; yarım nefes) ( 've' de diyebiliriz ) düşük cc li motorlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Hala max hız peşinde millet o cbr125 ve benzeyen motorlar 150 160 yapınca hangi fren hangi lastikle durduracaksınız?
-
arkadaşım profilinden anlaşıldığı üzere cbr 125 kullanıyosun bu motoru ne zamandan beri kullanıyosun ve tarafzız bişekilde + ve - lerini yazarmısın cbr 125 in
kalitesi ve gidişatı ortada kesinlikle yaterli bi motor ama görüntüsü itibariyle insan diğer markalara yöneliyo yoksa çoktan cbr 125 almıştım ama arada bu çıkan motorlar insanın kafasını karıştırıyo
dostum cbr 125 in + larını yazmama gerek yok bilen bilio - lerini yazim ben sana daha dogrusu tek - sisini yaziim bunuda aklının bi köşesine yaz cbr 125 r ın ten eksigi tekerlerinin ince olmasıdır bi anlamdada arka taraf tekerlegi kalınlaştırsanda braz falso kalıo ama onden bakınca tam anlamıyla super (tekerlek kalınlıgı hariç) fiat desen çok makul sorun yaratıomu hayır bence sorunsuz bi makina 4 zamanlı aprilla rs 125 gerçekten etkileyici bi makina fakat o fiata rahat 600 luk 2.el bi makna alırsın o yuzden abartı bde aprillamı hondamı sen söle yorum senin buda bnm motonun resmi
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
-
Toqi adlı üyeden alıntı
Hala max hız peşinde millet o cbr125 ve benzeyen motorlar 150 160 yapınca hangi fren hangi lastikle durduracaksınız?
Bu motosikletlerin maksimum hızı 140 km ayrıca abs kullanılan modelleri var
Yani durmak problem değil
-
valla benim şu anki amacım hız değil güzel bir görüntüsü olması yoksa hem yavaş gidicek hemde beyenmediğim bir motoru almam çol şaçma olur iki günde soğurum
-
hocam yanlıs bılıyorsun o abs fren sıstemı degıl sadece markası yanı o frenı abs sanmayın 20.000 ytl lık motorlarda bıle artık yenı yenı var o sıstem
-
Zaten bu tip motosikletlerde kullanılan ABS mekanik Mondiallerdeki ön fren buna örnektir.Arabalarda kullanılanlar gibi elektronik kontrollü değil ve gerçekten işe yarıyor biz mesela Dozajlayarak motosikleti durdurabiliyoruz ben isterdim bu tip bir frenaj etkisini...
-
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
beyler bende kuba motorun yedek parça sorumlusuyum.
kimse inanmasın bu motor o hzı yapmaz.eger yaparsa glsin bide beni.....
ama ne yazıkki bende aynısı wardı ben modifiyli bişeyler yaptım resmini size göstereceğim .....
siz siz olun bendn size bir tavsiye çin motoru sakın ve sakın almayınnnn...
mtorlar dökülüyor ilk 1000 km dee.
arkadasım sen cok cahilsin yada bana oyle geliyor
o resmini çektiğin abs değil sade ve sadece hidrolik tüpü:D:D:D:D
SaLToN adlı üyeden alıntı
220 Km hız doğru değil tabiki. Yapabildiği 140 ila 160 arası ben biraz motor ile oynadım 160 ı çok rahat görüyor.Bu arada arka disk zaten + ön ve arka abs
kardeş bende gaziantep ten adım ismail...mumkunsen bı ara sanayıdekı kuba motora gelde ben sana o motorlar kac yapıo göstereyımmm
-
İSMAİL_YK adlı üyeden alıntı
beyler bende kuba motorun yedek parça sorumlusuyum.
kimse inanmasın bu motor o hzı yapmaz.eger yaparsa glsin bide beni.....
ama ne yazıkki bende aynısı wardı ben modifiyli bişeyler yaptım resmini size göstereceğim .....
siz siz olun bendn size bir tavsiye çin motoru sakın ve sakın almayınnnn...
mtorlar dökülüyor ilk 1000 km dee.
arkadasım sen cok cahilsin yada bana oyle geliyor
o resmini çektiğin abs değil sade ve sadece hidrolik tüpü:D:D:D:D
kardeş bende gaziantep ten adım ismail...mumkunsen bı ara sanayıdekı kuba motora gelde ben sana o motorlar kac yapıo göstereyımmm
Kardeşim sende çok ukalasın ve konusmasını bilmiyorsun.
Hadi diyelimki o hidrolik tüpü üzerinde neden (Ressure Anti Lock Brake System) yazıyor senmi yalancısın yaksa senin çalışıyorum dediğin şirketmi yalancı.
Ben aylardır seni ariyorum bana msn den ulaşırmısın..
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
hihihihi yemeyin birbiriniziiii yemeyin bize lazımsınız dahaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)