Başlangıç için Motor Tavsiyesi (Honda)
Reklamlar
-
out adlı üyeden alıntı
Zaman zaman eşim de gelince (gelirse tabii) 2 kişi sorunsuz kullanabilmeliyim.
ben daha hala ikiside uzun yol icin yaramiz diyorum. ancak "2 kisi sorunsuz kullanabilmeliyim" önemli bir kriter ise yine DYLAN daha iyi olur diyorum.
neden?
cbf125 hafif ve pek güclü motorsiklet degil. iki kisinin uzun yola gidebilmesi icin "vitesli" olmasindan cok agirlik merkezi mümkün oldugunca yere yakin ve "acemi" birisine destek olacak kullanim kolayligini saglamasina dikkat ederdim. hic kullanmadim ve herhalde de hic kullanmayacagim ama bence DYLAN bu saydigim nitelikler acisindan cbf150'den daha iyi secim olacaktir.
Reklamlar
-
Predator[23rd] adlı üyeden alıntı
ben daha hala ikiside uzun yol icin yaramiz diyorum. ancak "2 kisi sorunsuz kullanabilmeliyim" önemli bir kriter ise yine DYLAN daha iyi olur diyorum.
neden?
cbf125 hafif ve pek güclü motorsiklet degil. iki kisinin uzun yola gidebilmesi icin "vitesli" olmasindan cok agirlik merkezi mümkün oldugunca yere yakin ve "acemi" birisine destek olacak kullanim kolayligini saglamasina dikkat ederdim. hic kullanmadim ve herhalde de hic kullanmayacagim ama bence DYLAN bu saydigim nitelikler acisindan cbf150'den daha iyi secim olacaktir.
Cbf 150 cc....Sınıfına göre küçümsenecek bir motosiklet diil.....Ama eminim ki dylan dan daha iyi uzun yol yapacağına eminim....
Scooterlar uzun şehir içinde pratik olsalarda uzun yol için kullanışlı diildir...Hem motor performansı bakımından , hemde kullananın konforu açısından...
Taa ki maxi scooter olmadığı süreye kadar....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
cbf 150 yi tercih etsen cok guzel olacak.. Simdiden hayirli olsun
-
Viteslide CBF 250, otomatikde xmax 250.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
-
cbf150 baslangıc ıcın gercekten cok akıllıca bıe secım olur..
bu arada mete_han abicim devir 300 ytl mi tutuyor?yanlışın yok değilmi?..
-
-
eby78 adlı üyeden alıntı
cbf150 baslangıc ıcın gercekten cok akıllıca bıe secım olur..
bu arada mete_han abicim devir 300 ytl mi tutuyor?yanlışın yok değilmi?..
dostum valla öyle biliyom ben...fazlamı lo...yanlışım varsa pardon...beni düzeltin...yüksekmi azmı yani...
bu arada yatıyom abi...yarına kaynaşalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
dostum valla öyle biliyom ben...fazlamı lo...yanlışım varsa pardon...beni düzeltin...yüksekmi azmı yani...
bu arada yatıyom abi...yarına kaynaşalım...
Sadece noter satışı 120...Emniyette bağışlar tescil kartı falan 50 ytl tutar..Alan birde sigorta yaptırıcak....30 ytl...250 tutar anlıyacağın..
Tabi bu arada sen 2007 vergilerini yatırıcan...Yosa satış veremessin...Öyle yeni aldım ayakları yapmıycaksın.....
Ha bu arada yeni motor alan arkadaşlar sakın motoru alırken ocak 2007 nin 1 taksitinin ödendiğini sanmayın....Gidin paşa paşa ödeyin...Cezalı ödemek koyuyor haberiniz olsun....Ağustosta da alsan yılı tam sayıyorlar 2 taksidinide alıyorlar.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Tabi bu arada sen 2007 vergilerini yatırıcan...Yosa satış veremessin...Öyle yeni aldım ayakları yapmıycaksın.....
alper abicim ben satısını vermıcem abi,satısını alacagım..yani kafam karmakarısık oldu..motoru uzerıme alırken zaten borcsuz harcsız almıyormuyum?2007 nın ılk taksıdı olan ocak ayı borcunu nu ben mı yatıracagım yanı?
kısaca abıcım,alıcı olan benım.benım ne masrafım olacak?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler