whay be 3000ytl getir motoru geri al kardeş tek gitme
bende devletini seven bir vatandaşım ama bu tür olaylar gerekli kurum ve kuruluşların görevini tam olarak yerine getirmemesinden kaynaklanıyor. bizler nekadar tedbir alırsak alalım bizim tedbirlerimizle parelel olarak hırsızlarında yöntemleri degişecek. zaten bunu tarihlere baktıgımızda açıkça görebiliyoruz. 1990'lı yıllardaki hırsızın kullandıgı yöntemle şimdikiler arasında daglar kadar fark var. bunun nedenide güvenlik önlemlerinin artmış olması ama ne ilginçtirki güvenlik artmasına ragmen hırsızlık her geçen gün dahada artıyor...
bence yapılması gereken güvenlik önlemlerinin arttırmaktan çok hırsızın neden çaldıgı araştırmak buda gerekli kurum ve kuruluşların işi...
hükümetin memuru işini bilir.
büyüklerimizden birisi söylemişti
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
gercektan acık konusmak istiyorum
Türkiyede insanlar cok mağdur durumda..! Ben günde 10 saat it gibi çalışıyorum aldığım paranın bir kısmını vergi olarak devlete ödüyorum. Devlet ben ve bizlerden aldığı vergilerle polisine maaş veriyor ve bu polis beni koruyamıyorsa ve bu polisi oraya koyan devlette adam akıllı işini yapacak polisleri oraya koymuyorsa aksam 5'ten sonra sokakta (istanbul) rahatça yüremiyorsam, her an gaspa uğraama ihtimalim %85 ise, kapımın önünde motorumu güvenle koyamıyorsam (genelleme dir bu motorum yok ) benim tutkularını yaşarken kardeşlarim ölüyorsa ve bunun ardı arkası kesilmiyorsa (ve bunun gibi daha yüzlerce olumsuzluk sayabilirim sizlere) sizce ödediğim vergiyi içimden gelerek helal edermiyim yada edermisiniz sorarım size
Arkadaşlar niye şaşırıyorsunuz ki bu sadece istanbulda olan bişey değil Türkiyenin heryerinde var tabiki Mersin de de var ve eğer bu arkadaşımız cesur davranır polise haber verirse ve bu çete çökertilirse enazından başka insanların canı yanmaz biraz cesaret
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ağır abi ye 2000 ytl ye arkadasları uzuuun bi tatile gonderirler
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)