Arkadaşlar merhaba
Kle 500 aldım kısa bir geziye gittik ve 3 defa benzin bitti yolda kaldım. Sonra bir hesapladım km de 500bin yakıyor yani 50 kuruş. Bana şaka gibi geldi kesin bi problem vardır ama nedir?
Arkadaşlar merhaba
Kle 500 aldım kısa bir geziye gittik ve 3 defa benzin bitti yolda kaldım. Sonra bir hesapladım km de 500bin yakıyor yani 50 kuruş. Bana şaka gibi geldi kesin bi problem vardır ama nedir?
hoeh
cok yakio derlerdi de bukadar olucagini sanmiorum..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Karbüratörlü ise şamandıra taşırıyor olabilir(bu durumda taşan benzini görebilirsin kokusunu duyarsın.),jigle takılı kalmış olabilir,motorun hala nasıl boğulmadı o kadar benzinle bende şaşırdım.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Motorda Remus eksoz var ondan mı diyorum acaba ama birde KN hava filtresi var. Bende tam anlamıyorum ama nedendır delircem
gecmıs olsun dostum vala ferrarı olsa neyse ama degılkı
İkinci TA vakası Hayırlı olsun, keyifli yanlarını düşün biraz da, başka kullananlara sor
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
walla geçmiş olsun kardeşim sen en iisi onu sat bi american arabası al aynı yakar km de
bi yanlış hesaplama olmasın.
benzin 2.5 lira olsa seninki kilometrede 0.2 litre yalıyor 5km de 1 litre 100km de 20 litre eder. bu da bu motor için mümkün değil bence. şimdi teknik verilerine baktım 15lt yakıt deposu varmış bu da seni 100 km bile götürmez. ama bi gezide 3 defa benzitti demişsin bu da söylediğini doğruluyor. hemen bi servise gitmen gerek bence
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hemen servise gidip karbüratör ayarlarını yaptırmalısın hatta komle karbüratörü söktür içindeki diyafram varsa, ki vardır, o parçanın değişmesi gerekiyorsa değiştirsinler motorlardakini pek bilmem ama aynı şey arabada başıma geldiydi.karbüratörü komle dağıttı usta ve tek tek temizledi diyaframı değişti daha sonra arabanın hem yakışı hemde sesi bile değişmişti.içinde ki hızlı jet veya yavaş jetlerden kaynaklabilir veya bir yerlerden benzin kaçağıda olabilir benzin kokusu geliyormu egzostan çiğ benzin atıp atmadığını kontrol et (elini egzosa tut ve kokla benzin kokusu kendini hemen hissettirecektir.eğer çiğ atıyorsa benzin kaçağı muhtemeln yoktur bu seferde şamandıra dahil diğer detayları gözden geçirin.hemen motorunuzdan soğumayın, kle güzel motordur,güle güle kullanın motorunu hayırlı olsun.
SUZUKİ BURMAN UH 200
bende benim motor çok yakıyor zannettim 250ykr ile ama kn filtre ve egzoz çok yaktırabilir orjinal haline getir bence çok faydası olur
km de 500 aksesuarı çıksan km de 450 yine de fazlaa ayda bikez binersin artıkın
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim.
Bugun korkudan motora binemedim bile. Servisle konuştum pazartesi getir karburatore bakalım dediler. Ha birde belirtmeyi unutmuşum eksozdan siyah duman atıyor. Muhtemelen zengin karışım yakıyorum.
Yolda kaldığım zaman bi kamyoncu denk geldi ilk sorduğum abi kaç yakıyor oldu Adam 650-700 civarı dedi. (yüklü kamyon)
bu kadar çok yakan bir arkadaşım vardı hem de scooterda. nedeni benzin hortumunun çatlak olması ve benzin kaçırmasıydı.
motorda da ayarsızlık olabilir tabi.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
abi amerikan arabasimi kullaniyonuz yaww 50 ykr kilometrede ne bu boyle
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Aman sakın sabahları motoru ısıtmaya kalkma.....
Helikopter gibi maşşallah....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)