Sonra düşündümde biz kendi imkanlarımızla yaptıraydık diye...hacı inan insan eziliyo ya bir iyilik altında kalınca...
abi kitlensin diyorum kitlemiyolar yav...
Sonra düşündümde biz kendi imkanlarımızla yaptıraydık diye...hacı inan insan eziliyo ya bir iyilik altında kalınca...
abi kitlensin diyorum kitlemiyolar yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bittim resime metehan abi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
ulan korktuğum başıma geldi he...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Mete_han; Bence sen biraz para biriktir. 2. el ybr veya cbf 150 al... Bu çin çan çün larla uğraşma... Hele KT den uzak dur..
Arkadaslar selamlar. Tam yerine gelmişim. Çelik konstrüksiyon imalatlar yapıyorum ve çelik kafes motor garajlarını inceliyorum ortalama 800 - 1000 TL gibi bir rakama çıkıyor. Fazla gözükebiliyor rakam ama bilinki hepimiz elektrik su v.b herseyden önce ev gecindiriyoruz. 500 700 TL arası bir fiyata yapılırmı yapılır ama bu sefer isletme kar etmez yerinde sayar. Eğer düşünürseniz en uygun şekilde sizlere moto garaj imalat hizmeti vermekten onur duyarım. Bu tip uygulamalarda gaz altı kaynagı kullanmaktayız ve epoxy boya ile sıkı şekilde boyamaktayız. Bu durumda size cok uzun bir süre paslanmaksızın kullanım garantisi veririz. İstanbul içi yerinde montajı ücretsiz yaparız. Forum için uygunmu bilmiyorum ama iletişim için aydin.colakoglu@hotmail.com www.aydmakina.com Saygılar.
arkadaşım sen değil miydin benim motorumu çalan hedaye edecem diyen
ben de imara aykırı yapı diye yıktırmazsam o garajı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)