Motorum için KAFES-GARAJ Önerisi Lütfen
Reklamlar
-
abi motor icin uygun garajli bi eve gecsen olmazmıy....benim yaptığm gibi...4 tarafı duvarla cevrili gecekondu...ordan o motoru cıkaracak olanın alnını karıslarım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 ----------
bizde tarihe bakmadan sazan gibi atlimisiz...
Reklamlar
-
serdarmert adlı üyeden alıntı
son durum nedir.. Mete-han kardeş motoru nerde saklıyosun..
racer2000 adlı üyeden alıntı
abi motor icin uygun garajli bi eve gecsen olmazmıy....benim yaptığm gibi...4 tarafı duvarla cevrili gecekondu...ordan o motoru cıkaracak olanın alnını karıslarım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:37 ----------
bizde tarihe bakmadan sazan gibi atlimisiz...
hehe konu eski... ama güncelliğini koruyor benim için...şu an evin girişinde ve her gün o çamurlu şeyi evin kapısında görmekten sıkılanlar var...hele kışın hedef tahtası makina...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
b u fikrini hayata geçireceğin yer kaldırım üzeri veya belediyenin gözüne batacak bir yet ise aklında olsun işkaliye parası isterler.
-
Hiç birşey olmaz.. mete-han kardeş, napalım... motoru olmayıpta garajı olmaktansa, grajı olmayıp motoru olanlardanız demek ki..? Yani .....
-
eski konu ama bu günlerde hırsızlık rattı yenilenmesi iyi oldu
-
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
b u fikrini hayata geçireceğin yer kaldırım üzeri veya belediyenin gözüne batacak bir yet ise aklında olsun işkaliye parası isterler.
aslında evimin girişi demirle sınırlı...yani güzel bir alanım var...inanmayacaksın ama Kağıthane Belediye Başkanı bizzat yaptırdı demirlere para vermedik...
sokak sokak gezerken seçim öncesi konuştuk kendisiyle o aralar durumlar müsait değildi...sağolsun ayaküstü talimat verdi adamlarına...agaya beleş yani...
serdarmert adlı üyeden alıntı
Hiç birşey olmaz.. mete-han kardeş, napalım... motoru olmayıpta garajı olmaktansa, grajı olmayıp motoru olanlardanız demek ki..? Yani .....
evet aynen öyle...böyle yokluğa can kurban...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
amaç çalınmasını engellemekse o kadar demir motordan daha çabuk elden çıkartılarak nakite çevrilebilir. adamlar 20 liraya aldığım mangalı çalmışlardı.
yakınlarda kapalı garajı olan birilerini ara, makul bir ücret teklif et. kabul edilme olasılığı yüksek.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
meharis adlı üyeden alıntı
amaç çalınmasını engellemekse o kadar demir motordan daha çabuk elden çıkartılarak nakite çevrilebilir. adamlar 20 liraya aldığım mangalı çalmışlardı.
yakınlarda kapalı garajı olan birilerini ara, makul bir ücret teklif et. kabul edilme olasılığı yüksek.
evin girişinde artk evinn bir parçası oldu...ama evin içinde değil...girişte pimapenle kapalı bir alanda...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han adlı üyeden alıntı
evin girişinde artk evinn bir parçası oldu...ama evin içinde değil...girişte pimapenle kapalı bir alanda...
Anes motor'dan sana sipariş ettiğim cbr125r içinmi bu park yeri.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
aslında evimin girişi demirle sınırlı...yani güzel bir alanım var...inanmayacaksın ama Kağıthane Belediye Başkanı bizzat yaptırdı demirlere para vermedik...
sokak sokak gezerken seçim öncesi konuştuk kendisiyle o aralar durumlar müsait değildi...sağolsun ayaküstü talimat verdi adamlarına...agaya beleş yani...
evet aynen öyle...böyle yokluğa can kurban...
yaşasın başkan
-
hehe konu eski...
ama güncelliğini koruyor benim için...şu an evin girişinde ve her gün o çamurlu şeyi evin kapısında görmekten sıkılanlar var...hele kışın hedef tahtası makina...
gelip gecerlerken cizmesinler abi...2 dak sonra alacağım diye üstüne bisey koyarlar...oda bi tarafını cizer..bari bi branda alda üstünü ört...
-
aYe adlı üyeden alıntı
Anes motor'dan sana sipariş ettiğim cbr125r içinmi bu park yeri.
evet çok naziksin...birde özel ambalajda gelmiş...
yaşasın başkan
valla akape zihniyetinde değiliz ama göynümüzü okşamadı değil...
racer2000 adlı üyeden alıntı
gelip gecerlerken cizmesinler abi...2 dak sonra alacağım diye üstüne bisey koyarlar...oda bi tarafını cizer..bari bi branda alda üstünü ört...
yok abi sadece peder bey bazen lastiği kesmekle tehdit ediyor...
beyler bu konu güncelliğini kaybetti...müsadenizle kitlettireyim...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
daha önce motoru çalana hediye edecektin halla gecerli ise bilelim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
-
-
halis adlı üyeden alıntı
daha önce motoru çalana hediye edecektin halla gecerli ise bilelim
eskisi kadar iddaacı değil artık
adamlar goldving, hayabusaları götürüyor artık
-
eskisi kadar iddaacı değil artık
adamlar goldving, hayabusaları götürüyor artık
valla en son iddiaya girdiğimde başıma gelmeyen kalmadı...
hem benim kıçıkırık cebefmi napsınlar Floryada aslan yavruları varken...
ama iddiaya girerimki Halis abinin tüm makinaları kaskolu...
-
İyiki hortlatmışım topiki
-
Bende motorum için osb plakalardan garaj yaptırttım. 400liraya mal oldu ama en azından içim rahat, yağmur ve kedi derdim olmuyor
-
Mete_han; Başkandan torpilliymişsin... Biz napalımm...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler