Araç bu linkte özel yapım Trike ve chooper karışımı http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3579919
Araç bu linkte özel yapım Trike ve chooper karışımı http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=3579919
BUNA Binen motor biniyorum demesin wallaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
süpermiş. valla olsada binsek
her zaman doğruyu söyle,ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın!!!
bundan bitane bende caglayan yokusunda görmüştüm resim çekme fırsatım olmadı ama ilginc bi model
Müthiş tekteker yapıyor alet..Bir kere görmüştüm....Bir de vites depodan.... Bayağı acaip durmuş......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
vites değiştirken bi elin bırakıLması gerek ama 3 teker oLdu için vites değiştirmek rahat oLur sanırım yapan adamlar düşünmüştür yawhu ama çok güsel... istediğin yere sür gitmicem demez bu çokda rahat oLur
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
manyağ bişi yaa ama cok deli yakar bu benzini içer :D
Trike bike deniliyor onlara. Bu modelde eski vw beatle'ların motoruna dingili ile beraber motosiklet şasesı monte edilerek yapılıyor. Ve ortaya oldukça şık araçlar çıktığını söyleyebilirm. Ama bu model biraz tuhaf olmuş açıkçası.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Volswogen 1600 lük makina koymuş adam normal bir araba gibi yakıyordur. E tüpte takılır ha bunu almaya niyetlenen kişi o kadar fakir ve cahil olur mu bilemem
hobby amaçlı yapılmış bir alet acaba üstündeki motor dengelimi ağırlığı dengelimi yokssa allah korusun ters döner türkiyenin çukurlu yollarında
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
ilginç bir araç...filmlerden bile teklif almış.o yüzden pahalı sanırım.üstüne bin ünlü ol kısaca
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Antalyada cok var bunlardan siz daha yenimi goruyorsunuz???
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Ben berlinde sepetli race görmüştüm buda bişeymi
İlk görüşte şok oldum ama alman mantığı geldi aklıma, bisikletin arkasına 2 tekerlekli çocuk arabasına benzer bir römork takıp 2 cocuğunu oturtup bisikletle gezenden beklenir
Walla bu bi çok motordan daha cok ilgi ceker...Sahsen kullanmak isterdim...
Wolksvagen motorlarına genelde radyatörleri olmadığı için tüp takılamıyor....Bu motorları tercih etme sebeplerinden biri de bu...Yağ soğutmalı olduklarından....Bir WW ne yakıyorsa onu yakar...Sanırın 250 kuruş falan yakar...Tabi en fazla....Konforuna göre iyi bence...
Havasına gelince , yaktığı sonuna kadar değer.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)