Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

34 J 4284 Siyah Megan'a Dikkat

REKLAM ALANI
    arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    arkadaşım duyarlılığın taktire şayen kutlarım aramızda böyle arkadaşlar olması bizim gururumuz arkadaşı kaybetiğimizi yazmışsın hepimizin başı sağolsun ailesinede allah sabırlar versin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Allah rahmet eylesin kurye arkadaşımıza :( bu ihbarı yapan arkadaşımızıda bir kere daha teşekkürler, bir anlık dikkatsizlik nelere neden oluyor...
    "Motosiklet Özgürlüktür."

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Allah Rahmet eylesin toprağı Cennet Olsun. Çok üzücü gerçekten o şerefsiz acaba yatağına yattığı zaman hiç düşündümü kendi oğlunun başına gelseydi bu olay kaçıp gidene neler söylerdi. Umarım bigün karşımda bu plakayı ve içindekini görmem.
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    zafer.ergen,
    Ben bir konuyu merak ettim. Vefat eden motor sürücüsünün kaskı kafasında takılı mıydı? Yani beyin kanaması kaska rağmen mi oldu? Cevaplayabilirsen sevinirim.

salihgureli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şetefsiz serseri... Dostum mahkeme gününü bildirirsen hep beraber gidelim mahkemeye,şimdi o adamın sülalesi motorculara hepten uyuz olur adamı içeri attılar die,tek vücut olduğumuzu görsünler.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    www.ataturk.com

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Kurye kardeşimize ALLAH (CC) rahmet eylesin. taksiratını affetsin inşaallah.
    zafer.ergen duyarlılığın için teşekkürler.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Kurye arkadaşımıza Allah rahmet eylesin, ailesi ve sevenlerine bolca sabır ihsan eylesin.
    Kazaya yol açıp, bir de üstüne kaçan .....nun da tez zamanda yakalalanıp Türk adaletine teslim edilmesi ve hakettiği cezayı almasını umuyorum. Bu konuyu imkanımız varsa yerel gazetelere taşılayalım arkadaşlar. Yoksa adalet sistemimizden iş çıkmaz...
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    kardeşim duyarlılık bu olsa gerek.. Tebriklerr

Bu plaka yı şimdi dağıtıyorum.. Blunacağından eminim
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı zafer.ergen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederim.kazazede arkadaşımız bu gün vefaat etti allah rahmet eylesin. ama çarpan kişiyi de buldularen azından suçlu cezasını bukacak diye ümit ediyorum.bu arada benim bu olaya şahitlik etmem kesinlikle takdir edilecek bir şey değil,bu doğal olan.böyle bir olayla karşılaşıpta amn beni şahit yapmasınlar mahkemelerde sürünmeyeyim zihniyetini sorgulamak gerekir.bu kazayı benimle birlikte görüpte yardımcı olmayan kişilerin akşamları nası uyuyacağını merak ediyorum.
    hocam üzerine düşen şeyi yapmışsın...şimdi bu arac sahibi yakalandımı acaba...ben değildim derse serbestmi bırakılır...olayın adli boyutu ne oldu acaba...bu adli süreçte şahit olman gerektiğinde yaparmısın...biz bunları bilemeyiz ama inkar ederse ve şahitde olmazsa salıverilir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam üzerine düşen şeyi yapmışsın...şimdi bu arac sahibi yakalandımı acaba...ben değildim derse serbestmi bırakılır...olayın adli boyutu ne oldu acaba...bu adli süreçte şahit olman gerektiğinde yaparmısın...biz bunları bilemeyiz ama inkar ederse ve şahitde olmazsa salıverilir...
    Çok üzüldüm...Ailesine sabırlar versin allah....

Araçta bir kaç delil mutlaka kalmıştır...Bu kadar kısa sürede onaramaz..Onarsada izi mutlaka kalır.....Her ne kadar cinayet gibi gözüksede trafikte olduğu için ölümlü trafik kazası diye mahkeme edilir....En fazla bu günkü sistemde 6 ay yer....

Ama ailesi eğer talep ederse 80.000 ytl ye kadar kan parası talep edebilir....En azından belki arabaya binmeye tövbe eder....Hayatı boyunca da unutamaz....Çevresinde tanıdıklarına da ders olur........

Hepimiz her gün aynı tehditler altındayız....Ne yapabiliriz ki?.....Bu şartlarda allaha sığınmaktan başka yapılacak bişey yok....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

birazblues - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    Arkadaşım dünya hali bu. Bu serseri şahit oldun diye seni rahatsız etmeye falan kalkarsa ben kendi adıma senin yanındayım. Elimizden geleni yaparız.

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Kurye arkadaşa ALLAH rahmet eyLesin,kaLanLarına da sabır diLiyorum.KATİLİ !!! umarım en kısa zamanda buLunur ve yüce adaLet ona en agır cezayı verir...
    Born To Be wild,Live to Ride...

zafer.ergen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 250 mct
    arkadaşlar desteğiniz karşısında gerçekten çok duygulandım.kazadan sonrada yoldan geçen her motorcu gelip yardımcı oldu.sağolsunlar.kask konusu benimde kafama takıldı evet kaskı başında idi ve ambulans gelene kadar kimseye dokundurtmadım.ambulans geldikten sonrada doktor olduğunu zannettiğim kişi boyun korumasını taktıktan sora kaskı çıkardı.kaskta darbe izleri vardı fakat kırılma veya parçalanma yoktu gördüğüm kadarıyla.metehan arkadaşımada zaten karakolda ifade verdiğimi hatırlatayım bundan sonra artık mahkeme tarihini bekliyoruz.tarih belli olduğunda siz değerli arkadaşlarıma da bildiririm bana değil ama merhumun ailesine destek olmak isteyen arkadaşlar zamanları müsait olursa gelirler.hem belki bu sayede motro kullanıcıları olarak sesimizi duyurmuş oluruz.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)