Öncelikle ilk mesajım olması açısından birşey söylemek istiyorum.Forum fazlasıyla Mondial-Asya tartışmaları içeriyor.Dışarıdan bakan biri olarak pek hoş gözükmediğini belirtmek isterim..Birazda Kanuniyi katın
Kanuninin 110'luk ATV'sine takmış durumdayım baya ciddi bir biçimde almayı düşünüyorum.Avcılardaki Kanuni bayisine baktım(Yeni açılan Fatih adlı bayi)adamların yeri çok şekil çeşitte çok ama adamlar pek anlamıyorlar birazda ilgilenmiyorlar bende çok soru sormadım..Size sorayım belki bileniniz vardır dedim..
Kanuninin web sayfasında motosikletler için kdv+%8ötv atv'ler için ise kdv+%37ötv yazıyor.4 teker olduğu için otomobil olarak mı değerlendiriliyor?ATV'lere plaka çıkmıyor diye duymuştum.Plaka çıkmıyorsa ÖTV neden alınıyor?Plakasız kullanımda herhangi bir problem olur mu?(E5'e fln çıkmıycam)
Hiç ATV kullanmadım pek dengeli bir alete benzemiyor ama kullanmış olan varsa kullanılış ve sürüş teknikleri açısısından bilgilerini paylaşırsa çok çok sevinirim..
Topkapıda ikinci el pro. ATV satan biryer var aynı zamanda tamirci.Oradanda alabilirim belki Yamaha fln..Bu durumda zincirli ile şaftlı arasındaki farkıda öğrenmek istiyorum..
Son olarak Kanuninin ATV'si bozuk arazi demiyeyimde özellikle kışın karda fln gidebilir mi?sanırım sadece arkadan itiş..