Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sağ kalmak için: İlk Yardım !

REKLAM ALANI
    ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Daha önce “[İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU” başlığı altında konuşulmuş ve organize edilmiş ücretsiz İlk Yardım Kursu na
    katılım için bireysel olarak İstanbul İtfaiye Daire Başkanlığı Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü ile irtibata geçebileceğiniz gibi dilediğiniz
    takdirde bu eğitimi paralı olarak yapan eğitim kurumlarından da alabilirsiniz.

* İlk Yardım teknikleri ve uygulamalarıyla ilgili olarak MT site Admin ve Moderatörleri tarafından hazırlanan İlk Yardım bilgilerini okumak için tıklayınız.
    * İstanbul İtfaiye Daire Başkanlığı Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü ne ait telefon numaraları 0212 501 22 08 veya 0212 501 23 30 ’dur.
    * Konu ile ilgili detaylı bilgi için [İstanbul-MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU linkine tıklayınız.
    * İlk yardım Bilgisinin önemini vurgulayan okuduğum bir yazının linkini ve yazıyı veriyorumlütfen okuyunuz.

Linkte verilen yazı için Kalite İlkyardım Merkezi'nden Sayın Dr. Ethem Şanlıer'e teşekkür ederiz. İlk Yardım Konusunda faydalı
    olacağını düşündüğünüz yazı ve linkleri bu konu altında verirseniz faydalı bir başlık olacağına inanıyorum.

Saygılarımla

Sertaç

112

Not : Tüm linklerde verilen ilk yardım esaslı bilgiler sadece bilgilendirme amacı içermektedir. "İLK YARDIM" yetkili kuruluşlar tarafından eğitim verilmiş kişiler tarafından uygulanmalıdır.
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet sertac faydalı bir topic olur burcunun ekşi sözlükteki yazısının linkini verebiliriz

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Paylaşım için teşekkürler
    Ankara MT nerede, biz de istiyoruz
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    ilk yardım kursuna gitmek lazım ilgili yazıları okumak lazım paylaşmak lazım çok şeyler ögrendik saol sertaç
    özellik le yılmaz erdoğanla çalışan tiyatrocu iş kazası geçirdiğinde suni teneffüs yapılmış olsaydı şimdi yaşıyor olacakmış kurs eğitmenimiz bizzat söyledi
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

taylo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 Honda
    arkadaşlar bir düzeltme yapayım 02124875191 nolu telefon değişti 02125012208 veya 02125012330 nolu telefondan eğitim birimini isteyerek irtibat sağlayabilirsiniz.

teksavasci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym GTS 250 simsiyahh
    ben ilkyardım cantamı aldım emir ve görüslere hazırırm... her nekadar seminerlerde hasta hep ben olsamda olayı iyi kavradım olaki dogaüstü afetlerde insanlıga faydamız dokunucagına inanıyorum ... birseyler ogrendikce farkına varıyoruz ...yada kaybedince.... saol sertac...

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    kurs notlarını faydalı bilgiler başlığı altında sistemli bir şekilde yayınlanırsa kurs için zaman bulamayan kişiler içinde faydalı olacağını düşünüyorum.
    en azından bu tür kurslara katılan kişide kulak dolgunluğu olacak ve konu daha iyi kavrama olacağını düşünüyorum.
    bilgi evrenseldir. paylaşıldıkça çoğalır.
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

deer_152 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilk yardım el kitabı dowland linki bu belki bir iki sayfa eksik olabilir

http://rapidshare.com/files/14868558...m_elkitabi.rar

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    okumayan wardır halaa.. zaten lüzumlu bilgileri okumaya üşeniriz hep
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    Ekşi sözlükteki yazımın linki...
    Ama bu ilk yardım bilgisi değil kursla ilgili bilgi ve reklam içerikli bir yazı...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ilkyardim+kursu
    Bu arada şahsen ben Mayıs-Haziran gibi tekrar katılmayı düşünüyorum kursa...
    Uygulamalı olan 2 derse...
    Zira her dakika birilerine ilk yardım yapmayacağıma göre unutmamak için arada tazelemek lazım bilgileri.
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler