Sağ kalmak için: İlk Yardım !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
evet sertac faydalı bir topic olur burcunun ekşi sözlükteki yazısının linkini verebiliriz
-
Paylaşım için teşekkürler
Ankara MT nerede, biz de istiyoruz
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
ilk yardım kursuna gitmek lazım ilgili yazıları okumak lazım paylaşmak lazım çok şeyler ögrendik saol sertaç
özellik le yılmaz erdoğanla çalışan tiyatrocu iş kazası geçirdiğinde suni teneffüs yapılmış olsaydı şimdi yaşıyor olacakmış kurs eğitmenimiz bizzat söyledi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
arkadaşlar bir düzeltme yapayım 02124875191 nolu telefon değişti 02125012208 veya 02125012330 nolu telefondan eğitim birimini isteyerek irtibat sağlayabilirsiniz.
-
-
kurs notlarını faydalı bilgiler başlığı altında sistemli bir şekilde yayınlanırsa kurs için zaman bulamayan kişiler içinde faydalı olacağını düşünüyorum.
en azından bu tür kurslara katılan kişide kulak dolgunluğu olacak ve konu daha iyi kavrama olacağını düşünüyorum.
bilgi evrenseldir. paylaşıldıkça çoğalır.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
ilk yardım el kitabı dowland linki bu belki bir iki sayfa eksik olabilir
http://rapidshare.com/files/14868558...m_elkitabi.rar
-
okumayan wardır halaa.. zaten lüzumlu bilgileri okumaya üşeniriz hep
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Ekşi sözlükteki yazımın linki...
Ama bu ilk yardım bilgisi değil kursla ilgili bilgi ve reklam içerikli bir yazı...
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ilkyardim+kursu
Bu arada şahsen ben Mayıs-Haziran gibi tekrar katılmayı düşünüyorum kursa...
Uygulamalı olan 2 derse...
Zira her dakika birilerine ilk yardım yapmayacağıma göre unutmamak için arada tazelemek lazım bilgileri.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler