Yeri üreticiler için model önerisi
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorsikletle alakalı değil ama herkesin bu konuda bilgilenmesi iyi olur diye düşünüyorum.
Devrim adlı Türk otomobilin hikayesinden bazı notlar:
...Motoru eski bir 6 silindir Chevrolet motorudur.İki silindiri kesilip dört silindire indirilmiştir...
...Benzinin bitme olayıda linkte açıklanmaktadır, olay benzin konulmaması değil, konvoyun benzincide zaman kaybetmemek istemesidir...
Tam metin: http://tr.wikipedia.org/wiki/Devrim_(otomobil)
Reklamlar
-
simonphinixhazır araştırma yaparken birde nuri demirağ ı araştır istersen
ben yerli üreticilerden artık umudu kesmek üzereyim. forum gibi insanlar ile bir araya gelip bir şeylerin yapılması düşünülen alanda kendilerini geri tutuyorlar
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
kanuninin sitesinde tasarım yarışması vardı.bu konuda eli kalem tutabilenler ilgilenebilir.bende hayalgücü var ama kağıda dkemiyorum.ah aklıma neler gelıyor neler
-
Çıakrttıkları modeller düzgün çalışsın, servisler adam olsun yeterli
-
@Khutuck eğer özgün bir model çıkarılıp kendi montaj hatlarında çevredeki küçük sanayi şirketlerinden faydalanılırsa daha iyi olur düşüncesindeyim.
montaj tesisi ve mühendisler zaten bu fabrikalarda var. teknik şartname çıkarlıp piyasadan talep toplamaya gidilirse kaliteli ürünler çıkacağını düşünüyorum.
aynı zamanda üretimin tabana yayılması da bu şekilde gerçekleşecektir
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler