Çin malı motosikletler için güzel bir yazı..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çin mi ? kalsın almayayım .
Okadar hassas olduktan sonra çin değil uganda motor üretse oda problem çıkarmaz .
Motosiklet kullanıyorsun Dantel örmüyorsun ya .
-
motor için en önemli olan güvenliktir çin motorlarının güvenli olduğuna inanmıyorum mondialle vespanın piagionun güvenliğini kıyaslayamazsın bile
-
hortlatayım topiği
Prometheus adlı üyeden alıntı
Motoru adam gibi kullanmayla alakası yok bu işin. Çin malı şans işidir, çünkü belirli bir standart kontrolünden geçmez bu aletler. Fason üretim yapılır, firma üretir ama kime ürettiğini bilmez. Sadece üretir ve ihraç eder. Kimin, nasıl bineceğiyle ilgilenmez. Bir konteynır sipariş verirsiniz üzerine adınızı bile basarlar. Ancak hiçbir test aşaması yoktur.
Çin malları o kadar iyi olsa şu yeni gelecek olan Çin malı araba NCAP'ten sınıfta kalmazdı. Lütfen kendinizi kandırmayın, şanslıymışsınız size iyisi denk gelmiş, sadece bu.
buda çok güzel bir yorum..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
Abi Yazı tek anlamıyla Mükemmell Gerçekten doğrular yazılmış
Motor ' u Efendi gibi kullanırsan yani gözün gibi bakarsan sorun çıkartmaz
Bu yazı tümm Çin Yapımı Motorlara Sevmeyenlere Kapak Olsun
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
-
hadi hadi iyisiniz yine boyle yazıları koyun dewamlı belki inanan olurda motora alıcı sizde satarsınız bidahada çin malının yanından gecmezsiniz :D
ya tozu dumana katacaksın, yada tozu dumanı yutacaksın!
-
bbaday adlı üyeden alıntı
Ders 101: Gazı kökleyince kızlar tahrik mi olur?: Gerçeklerle yüzleşme. (Deneklerle uygulamalı)
Ders 125: Hız yapmak ne getirir, ne götürür? (Morg ziyareti destekli müfredat)
Ders 133: Motosikletin düzenli servise götürülmesi (Teori ve pratik)
Ders 145: Modifikasyon nedir? Neden motora yapılmamalıdır (3 hafta teorik)
Ders 155: Ara gaz kullanmadan efendi efendi kullanma sanatı (6 hafta pratik)
Ders 177: Kendi suçunu motora atmama becerisi (Felsefe ve Psikoloji programları destekli eğitim)
.
-
hoş ve bilinçlendirici bir yazı olmuş teşekkürler.
-
Herkes eninde sonunda japona geçiyor nasılsa..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
pahallı motoru olanlar cınmalıını yerın dıbıne sokuyor valla benımde kymco vardı6mılyara almıstım sattım ve suzukının getrıdıgı masaı var heryere gıdıyorum ve tık demıyor sozum bu yamaha honda ve suzukı sahıplerıne hersey kalıte degıldır kalıte bınıcıde bıter sayın arkadaslar
-
maverıck adlı üyeden alıntı
pahallı motoru olanlar cınmalıını yerın dıbıne sokuyor valla benımde kymco vardı6mılyara almıstım sattım ve suzukının getrıdıgı masaı var heryere gıdıyorum ve tık demıyor sozum bu yamaha honda ve suzukı sahıplerıne hersey kalıte degıldır kalıte bınıcıde bıter sayın arkadaslar
""kedi ulaşamadığı ciğer e mundar dermiş""
EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.
-
murattt adlı üyeden alıntı
25 karakterrrrrrrrrrr rrrrrrrrrr
-
cok haklısın bı tek turkıyede mondıal 125 e 5 kısı bınıyodur ve bır makalede okumustum bızım burda kullandıgımız cın mallarıyla adamlar 1oo bın km yapan varmıs acaba turkıyede goren varmı
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
-
arkadaş baya bi hikaye anlatmış ama arkadaşın scooter'inin gaz halatı niye koptu,alet daha sıfır...............ve o gün bu gündür sürekli kopuyo halat........
-
bekoserkan adlı üyeden alıntı
bızım burda kullandıgımız cın mallarıyla adamlar 1oo bın km yapan varmıs acaba turkıyede goren varmı
sayacı bozuktur şaka bi yana 100 cc motorla 130 140 yapıyorum diyen çok kişi var, tamam bütün çinler kötü değil ama biraz da şans işi bu...
-
güzel yazı paylaşım için teşekkürler
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
huma''""kedi ulaşamadığı ciğer e mundar dermiş"" sen ılk once motor alda sonra yorum yap
-
Çok güzel bir yazı dizisi olmuş hocam eline sağlık.Ama inan bence sen şanslıymışsın.Çevremde motordan o kadar anlayan,motoru açmayı rodajını yapmayı iyi bilen insanlar var.Bu motorlarla az uğraşmadılar.Dediklerinin kesinlikle doğruluk payı var ama şans faktörünü de ihmal etmeyelim
Motorunla kazasız belasız sürüşler...
-
süpoerrrr olmus hocam eline saglık :D
-
09 Kasım 2007, 22:34
herkese selamlar valla abi ben beyaz eşya servisinde çalışıyorum gerçekden inanın beyaz eşya olsun motosiklet olsun şans işi herşey şansınıza bugün honda alırsınız hep sorun çıkarır çin malı alırısnız asya mondial kanuni vs hiç sorun çıkarmaz gerçekden şans işi oldu artık bu işler neden diye soracak olursanız ne yazıkki çin:(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)