2007 600 hornet özellikleri açıklandı!!!
Reklamlar
-
rayjay adlı üyeden alıntı
yedek parca sorunu bana yasatmadilar, sag braket istedim 18 saatte elime gecti... daha ne olsun. kawa dayaniksiz felan degildir bu arada diger japonlardan... ezbere konusmayin, duyan da 3-5 tane makina eskitmisiniz sanir...
arkadaşım evet sana 18 saat içinde braket bulmuş olabilir ama 2 ay bir motora parça bulamadıgı oluyor. yani söylerken ezbere söylemiyoruz yine kawa kullanıcılarının yorumlarını aktarıyoruz...
Reklamlar
-
ELINT adlı üyeden alıntı
arkadaşım evet sana 18 saat içinde braket bulmuş olabilir ama 2 ay bir motora parça bulamadıgı oluyor. yani söylerken ezbere söylemiyoruz yine kawa kullanıcılarının yorumlarını aktarıyoruz...
simdi bak ben once bire bir basimdan gecene inanirim, anlatilanlar da dogrudur belki, yalan demiyorum, bundan gerisi polemige gider, hornet topigini dagitmiyalim daha fazla
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
-
ELINT adlı üyeden alıntı
102 hp'lik motoru ve abs'si ile diger 600cc nakedleri geride bırakıcaga benziyor.
Fiyat olarak da geride bırakmış zaten
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
Pahalı kardeşim ucuzmu bu motor 20 bin ytl yakın ucuyorlar bunlarda...
-
şaka yapıyoruz be arkadaşım. 600cc bir naked için 20 bin ytl tabiki fazla.
bu motoru bu fiyatla yollarda görmek biraz zorr
-
yalnız arkadaşlar önceki sayfalarda gördüm gasr600 fiyatına 16 bin ytl denmiş gsr600a da geldi Türkiyeye ve fiyatı onunda 19 bin ytl yani bu motorların fiyatı birbirine yakın cidden ikiside cok güzel
-
Muzzyer adlı üyeden alıntı
yalnız arkadaşlar önceki sayfalarda gördüm gasr600 fiyatına 16 bin ytl denmiş gsr600a da geldi Türkiyeye ve fiyatı onunda 19 bin ytl yani bu motorların fiyatı birbirine yakın cidden ikiside cok güzel
evet gsr 600'ün abs li versiyonu seçildiginde fiyatı 19.250 ytl oluyor.
-
Kawasaki ile ilgili habire bir dayanaksız-dandik-yedek parçası gelmez vs vs diyorlar fakat kawa sahiplerinin %80'i bunu inkar ediyor.Bence Kawaya çamur atmaktan başka bişi değil amaçları.
-
honda eşekarısı abs. Muhteşem bir motor,Görüntü yok ama performans müthiş.Benim aradığımda bu zaten.Dikkat çekmeden birinci olmak
Ama maddiyat yok ne yapalım resimlerini görüyoruz ya yeter!
itina ile kaza yapılır
-
ben cidden tipini beğendim ama hala karar veremdim hangisi çekici diye gsr mı yoksa hornet mi bilemedim
-
hondanın ön far kısmı,suzukinin kuyruk kısmı ilgi çekici duruyor. Acaba suzukiye hondanın ön far takımını taksak nasıl olur sizce? (tabii olursa?)
-
Hortlatasım geldi neden acabaa
Hornet kullanan yok mu yahu hiç?
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hornet derken başkanım
Böyle bişiy mi.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
bu cılız şey de saatte 2400km hızla gidiyor değil mi ? Eğer öyleyse , evet böyle bir şey işte
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sen yinede rodajda ses hızını geçme.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
morrigan transalp'ten sonra hornet öksürtmesin
İlginç bir geçiş olacak
-
Hornet kullanan yok mu yahu hiç?
Yakında olacak..
-
ELINT adlı üyeden alıntı
morrigan transalp'ten sonra hornet öksürtmesin
İlginç bir geçiş olacak
Öksürtmek derken başkanım
Valla daha net değil ama şans işi işte. Bütün motorları seviyorum, karşıma uygun ne çıakrsa alırım modundayım.
Ybr'den sonra uygun 1000RR çıksaydı karşıma onu da alırdım.
Hepsi benim, hepsini sevcem, hepsini deniyecem bannee banneee
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)