188 ytl + 1 ay HAPİS ceza yedim toplam 788 nişantaşı 4 yol
-
06 Temmuz 2005, 12:36
bisikletle birine çarpınca motosikletten ne ferkı var teknik olarak ikisinde de karşındakini yaralayabilirsin
Motosikletçiler bizi özel kılan ehliyetliolmak değildir bu sadece luzumsuz bir yasallıktır. bizi özel kılan daha dikkatli seviyeli ve özgürruhlara sahip olmamızdır.
Reklamlar
-
06 Temmuz 2005, 19:11
ben de ehliyetsiz çok gereksiz bi kazaya karışmıştım allhtan taksici bana bişey oldu korkusuna arabasındaki hasarı hiç önemsemedi ben de yok bişey ikimize de geçmiş olsun diyerek anında olay mahalini terk etmiştim olay öyle kapanmıştı . yoksa bitmiştim heralde . ehliyetsiz binmemek lazım ne zaman ne olacağı belli olmuyo
-
08 Temmuz 2005, 01:18
ilk once ehliyet alacaksin sonra kask en sonda motor. Iyki avrupada yasamiyorsun kesin iceri atarlardi.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
-
08 Temmuz 2005, 01:36
arkadaslar, ortalikta dolanan 125cc ye kadar ehliyet gerekmiyor söylentisi ne kadar gercek, ne kadar olur bilemiyorum ama biz buradaki yüzlerce üye olarak biseyleri harekete gecirsek?
istanbul da sürekli dert yanilan trafik sorununun motorsikleti özendirerek halledilebilecegini yukarilara hatirlatsak.. tesvik olarak ta bu kanun ciksa, avrupanin her yerinde oldugu gibi biz de bu kanundan yararlanabilsek..
yeni kanuna göre tek gözü görmeyenlere ehliyet verilecekmis, e birakin da B sinifi ehliyet te 125 cc ye kadar motorsiklet kullanabilsin! (tek gözü görmeyenlere bir lafim yok yanlis anlasilmasin, bugüne kadar bu ülkede bu insanlara ehliyet verilmemesi ayip)
-
08 Temmuz 2005, 01:40
Arkadaşlar merhaba,
Camia ya yeni katıldım ve Asya cılar kervanına dahil oldum. İnanın ben de birçoğunuz gibi beyaz kasket kollayacak geziyorum. Mümkünse ara sokaklardan ya da büyük araçların arkasından Alalı bir hafta oldu zaten motoru ama tırsıyorum neyalan söyleyeyim. Fakat bir arkadaşım bugün bana bir yerlerden çok kısa bir sürede bazı formaliteleri atlayarak kısa sürede ehliyet alınabildiğini söyledi. Hatta bir site adresi verdi. Oradaki forumlarda bahsediliyordu dedi ama siteyi hatırlamıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
-
08 Temmuz 2005, 01:48
iconturk, saçma yollara sapmadan NORMAL yollarla ehliyetini al kardeşim.
-
08 Temmuz 2005, 02:03
icim baydI bazI konuLArdan artIk ya.. laf olsun diye mesah atıyosun adamcıkları şimdi fırlar ya neyse.. Forum yol geçen hanına donmeye başladı.. ben dairemi boşaltIcam sanIrIm boyLe giderse..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
08 Temmuz 2005, 02:11
yaw sadece motosiklet ehliyeti veren bir kurs açsam acayip köşe olurum heee... Hepinize hawaiden kart atarım sonra...
-
08 Temmuz 2005, 13:54
-
08 Temmuz 2005, 14:38
bu günde bizim arkadaşların motorlarlarını aldılar 2 tane adamlar bagladılar adamları alıp götürdüler rüşvet verdikk almadılarr 100 e kadar çıktık ama adamlar yok dio
-
08 Temmuz 2005, 14:47
Süper Moderatör
iconturk bahsettiğin şey sahte ehliyet haberin olsun.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
08 Temmuz 2005, 20:04
Vay be amma çok ehliyetsiz varmış...
Sanırım üyelerin yarısından fazlasının ehliyeti yok!!!!!!!
Bir anket yapılsa ya!!!
[B][I]Dayak nedir ? Kime atılır [/B]??[/I]
-
09 Temmuz 2005, 11:14
Ehliyeti sahibi olmak guzel de arkadas , ehliyeti cikarirken kimlik ucreti+masraflara ilaveten bir de harc odemek yok mu?sinir oluyorum.Harc nedir?
-
09 Temmuz 2005, 11:45
Büyük geçmiş olsun valla ah şu sistem sanki her ehliyetli manyakx kullanıyor şu mereti adam gibi sınav yapsınlar geçen alsın kardeşim adam kullanmayı biliyor işte başlarım ehliyetine odaa gerekli tabide neyse geçmiş olsun...
-
09 Temmuz 2005, 12:19
Cenkmenderes, dediklerinde sana katılmıyorum motora bineceksen ehliyeti alacaksın .... Herseyin bir kuralı var, almassan cezayı yersin.... Haaa ne yaparsın motor almaya niyetlenmissindir ki motor almak hissi insana bir anda gokten inmez zaten yavas yavas virus icine girer gider adam gibi kısın alırsın ehliyeti yazın tıpıs tıpıs gezersin.... Cok basit bir cozum..... Goruldugu uzere bir tek ben akıllıyım turk aklı her zaman yemiyo....
-
10 Temmuz 2005, 21:08
Re: 188 ytl + 1 ay HAPİS ceza yedim toplam 788 nişantaşı 4 y
skunk adlı üyeden alıntı
beyler bu yeni gelen avrupa yasaları caktı bana. gecen cuma nişantaşında bi iş görüşmesinden çıktım bi polis bişey soruyo sandım. durdum (HANİ HEP KONUSURLARYA MOTORLULARLA ) ki arkada çevirme varmış gecmişim gormedim niye durmadın die bagrıyomuş.
NEYSE PARDON ABİ
-ruhsat?
- ruhsat buyur
-ehliyet
-buyur
-ama bu B
-evet abi
adam anında anons yaptı anons yarınca sisteme giriyomuş bi daha ztn bi nanay yapamadık neyse motoru vermedim cekici cagardı vermedim sahin geldi beraber goturduk benide mahkemeye yetiştirdiler. yoksa aksam nezaretteyim. 188 ceza motor benim üzerime olmasa sahibinede Bİ 188 CEZA ayrıca 1 ay hapis para cezasına çevrilio. 4 GÜNÜM KALDI VE daha 250 milyon buldum cumaya kadar toplayamazsam 1.200 oluyor ve arama emri cıkıyo.
sertifikam var ve 80 milyon bulup ehliyeti karakoldan alamadığım için affetmediler.
biraz uzun anlattım sinirliyim cunku ama dikkatli olun CEZALAR AVRUPAYA ayarlanmış acaip yüksek
---**TABİKİ TÜRKİYE HERZAMANKİ GİBİ ÇIKARCI, AVRUPADA ARABA EHLİYETİYLE MOTOR KULLANILIYOR İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN ONU UYGULAMA TARAFTARI DİİL**---
kardeşim senin sertifikan var ise sana hiçbir şey yapamazlar yapanların topunu dava et . ve bu cezayıda sabıka kaydından çıkarttır .
sertifika ehliyettir hukuken senin avukatın yok mu seni mahkemeye çıkarıyor ise avukatını sağlamakla görevli mahkeme .
ne bu ya köy oldu eskiden vakıf memleketiydik . şimdi köy kanunu ile yönetiyorlar .
-
10 Temmuz 2005, 21:09
Re: 188 ytl + 1 ay HAPİS ceza yedim toplam 788 nişantaşı 4 y
skunk adlı üyeden alıntı
beyler bu yeni gelen avrupa yasaları caktı bana. gecen cuma nişantaşında bi iş görüşmesinden çıktım bi polis bişey soruyo sandım. durdum (HANİ HEP KONUSURLARYA MOTORLULARLA ) ki arkada çevirme varmış gecmişim gormedim niye durmadın die bagrıyomuş.
NEYSE PARDON ABİ
-ruhsat?
- ruhsat buyur
-ehliyet
-buyur
-ama bu B
-evet abi
adam anında anons yaptı anons yarınca sisteme giriyomuş bi daha ztn bi nanay yapamadık neyse motoru vermedim cekici cagardı vermedim sahin geldi beraber goturduk benide mahkemeye yetiştirdiler. yoksa aksam nezaretteyim. 188 ceza motor benim üzerime olmasa sahibinede Bİ 188 CEZA ayrıca 1 ay hapis para cezasına çevrilio. 4 GÜNÜM KALDI VE daha 250 milyon buldum cumaya kadar toplayamazsam 1.200 oluyor ve arama emri cıkıyo.
sertifikam var ve 80 milyon bulup ehliyeti karakoldan alamadığım için affetmediler.
biraz uzun anlattım sinirliyim cunku ama dikkatli olun CEZALAR AVRUPAYA ayarlanmış acaip yüksek
---**TABİKİ TÜRKİYE HERZAMANKİ GİBİ ÇIKARCI, AVRUPADA ARABA EHLİYETİYLE MOTOR KULLANILIYOR İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN ONU UYGULAMA TARAFTARI DİİL**---
kardeşim senin sertifikan var ise sana hiçbir şey yapamazlar yapanların topunu dava et . ve bu cezayıda sabıka kaydından çıkarttır .
sertifika ehliyettir hukuken senin avukatın yok mu seni mahkemeye çıkarıyor ise avukatını sağlamakla görevli mahkeme .
ne bu ya köy oldu eskiden vakıf memleketiydik . şimdi köy kanunu ile yönetiyorlar .
-
Atakan İskender/Regal Raptor(RR)
-
Zaten geçmiş ve olmuş, olay 4 sene önce yaşanmış, tarihe dikkat edelim pls
-
atakan_93 adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsunn
ya arkadaşım konuların tarihlerine bak bi zahmet yaa 2005 'in 2004 'ün konularını hortlatıyon
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler