Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yahu nasıl iş parça olmaz mı koca turkiye'de

REKLAM ALANI
    eryilmazinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha dragstar 1100
    nasıl iş anlamadım bir parca 45 gun sonra gelir mi? dragstar 1100 deb. balatasını nerden teymin edebilirim arkadaşlar yardımınızı bekliyorum. bilen veya elinde olan varsa mesajlasalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    olmaz arkadaşım motor satılır iş biter motorun yatmış işin kalmış ithalatçı firmayı ilgilendirmez o motorunu satmış nakiti indirmiştir gerisi senin problemin
    2000 model hysung motoruma rektifiye yaptırdım piston istanbuldan sekman suriye şamdan emme piyanosu selanikten geldi ithalatçı firma önce 2 ay sonra bu parçalar elimize gelicek dedi ve ben 2 ay bekledim daha sonra üretici firmanın elinde bu parça yok dendi yeniden sipariş verilip yapılacakmış yani 1,5 ay daha beklemem lazım bende 16€ olan parçaya toplam 150 € verip yunanistandan temin ettim istanbulda bulunmayan parçaları yunanistana gidip getiren servisler var biraz pahalıya gelir ama motorun yatmaz

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Biraz ilkel bir yöntem tavsiye edicem ama sakın gülmeyin
    Sorun sadece balatada ise kaliteli bir balatacıya gidilip kaliteli bir balata çaktırılamaz mı? Yani nihayetinde bu bir racing değil, olabilir bence. Ben olsam çaktırır bir denerdim, eğer memnun kalırsam iş tamamdır zaten. Yok eğer memnun kalmazsam balatanın siparişini verir parça gelene kadarda bu şekilde binerdim. Bir bilene sormak lazım tabi yinede. Saygılar...
    (yada böyle bir başlık açmak lazım, belkide daha önce çaktıran vardır)
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biraz ilkel bir yöntem tavsiye edicem ama sakın gülmeyin
    Sorun sadece balatada ise kaliteli bir balatacıya gidilip kaliteli bir balata çaktırılamaz mı? Yani nihayetinde bu bir racing değil, olabilir bence. Ben olsam çaktırır bir denerdim, eğer memnun kalırsam iş tamamdır zaten. Yok eğer memnun kalmazsam balatanın siparişini verir parça gelene kadarda bu şekilde binerdim. Bir bilene sormak lazım tabi yinede. Saygılar...
    (yada böyle bir başlık açmak lazım, belkide daha önce çaktıran vardır)
    kesinlikle uygun çözüm ben firmaya veriştirmekten çözüm sunmamışım özür dilerim :

eryilmazinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha dragstar 1100
    eyvallah arkadasım da bu araba değıl ki çaktırasın sanırım hiç basına gelmedı ki gelmesinde görüyorsun çektiğımi balata sistemi çok farklı ama balatayı buldum kimi aradıysan yok çektıler en son istanbuldan buldum ki yamahanın bile yok cektiği bi zamanda telefonla hallettim hiç tanımadığım ustaya burdan selam valla ismini bile bilmiyorum çunku o kadar çok yerı aradım ki hatırlamiyorum simdi kaldı BASKI YAYLARI , DEB. ARA SACI tekeriniz hep dönsün

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler