Evet yeter artık...Format atma işim bitti.....Bilgisayarı hallettim ki o da ne...Dayamış döşemişssin....Yokum ya biliyon ya....Dedim ben sana 3 saat işim sürer...Ben yokken piyasayı dumanlandırmışsın...
1- Hala anlamak istemeyen kafana sok....Asla honda dan şikayet etmem karalamam, Hatta 2000 model titan ım var senin cbf ne 50 basar...Hatta çalınan ve en sevdiğim motorum kinetix de bir honda dır....Onun kaç bastığını yazmayacağım cbf ne moralin bozulmasın....
2- Honda en sevdiğim 3 markadan biridir...
3- Düne kadar kral olan ybr (hatta seninde vardı) neden birden out oldu?...
4- Burnuma kokular gelmeye başladı....(Aldığın yerle anlaşma mı yaptın ne
)
5-MT nin cbf konulu topiğine allahınızı severseniz bir bakın....60 sayfalık hatta daha fazla konuda yazan sayısı 10 u geçmez...Onlar da motorunu ne olursa olsun sevenlerden oluşuyor...Sever sever zevkler ve renkler meselesi.....
6- Ankarada satışlarda hala ybr nin ezici satışları devam ediyor....İsteyen araştırsın....
7-
http://www.motosiklet.net/forum/542675-post923.html
Ozaman biz de sana karşı bir topic açalım....Bu senin açtığın topic....
Kısaca özetleyim....Honda yı seviyorum...Hemde sen den daha çok...Ama CBF yi sevmiyorum...Toplamalardan nefret ederim...Sırf piyasada Ybr ile rekabet edebilmek için 150 adı altında tüketicinin kandırılmasına kıl oldum abi...
Alanları da seviyorum...Arkadaşlarımdan da alanlar var memnun olmasalarda...Hatta seni de seviyom la panda yavrusu....Ama şunu o koca kafana sok Honda ya düşman gibi lanse etmeye kalkma çarpılırsın....
Yakında ağlamaya başlayınca Büyük bir zevkle konuyu ben açacam....Sakın herhengi bir sebepten motorunu satmaya kalkma...Yandın sen....10 yıl bineceksin....Taki en son elinde debriyaj kolu kalacak o zaman yeni motor alabilirsin....
Yazımı okuyup da bana sinirlenen arkadaşlara tek diyeceğim aramızda geçenler rahatsız ettiyse okuyun gülün geçin....Kafaya takmayın güle güle binin motorlarınıza....İşallah daha iyileri de olur...
Burası motosiklet formuydu dimi..?..Haklısınız motordan bahsedelim artık...Cbf yi bırakalım....Fatura da geliyor Panda Yavrusu seni.......Bilgisayarın eksikliklerini bitireyim yolda......