arkadaslar kaç tane motosiklet forum sitesine üyesiniz ?
reklam olmayacakmı biraz. kilitlenir yakında.
Sanki bir ajanlık sezdim...Sonra aleyhimizde kullanılmasın?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yalanım varsa mete den beter olayım.....Yok valla bi tek buraya üyeyim...Bakma sen panda yavrusuna...En az 15 tanesine üyedir o....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ben sadece bu siteye üyeyim başka bir siteyi de hiç düşünmedim doğrusu. Niye başka bir site değil de buraya üye oldum onun cevabını şu an ben de veremiyorum.
Diğer sitelerin dizaynı karışık geldi bana, hala da öyle geliyor. Burası daha sade ve güzel. Belki de bu yüzden buraya üye oldum.
İster sahip olduğum araba markası olsun, isterse bir defa tutuyorum dediğim futbol takımı olsun, ondan sonra bağımlısı ve tutkunu oluyorum. Başka bir siteye üye olmuş olsaydım, bu düşüncelerim aynen onlar için de geçerli olurdu.
Başka motosiklet sitelerini kendime rakip olarak görüyor ve buranın daima en önde olmasını istiyorum. Ne yapayım elimde değil...
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
motosiklet.net warken başka siteye gerek mi war... İlk burasını buldum ve halen burasını kullanmaktayım .. Daha fazlasına ihtiyacım olmuyo şahsen.. Bir kere farklı bir siteye bakmıştım saçma konular ve bilgisiz insanlar görmüştüm
Onun dışında yabancı forumlarda güzel yazılar war yabancı dilim yettiği kadar okuyabiliyorum arada sırada
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
demek bi ajanlık söz konusu ben bunu sadece kendi merakım için sormustum
bizi tanıyanlar tanıdı diye düşünüyorum
burda anket sonuclarıyla da az da olsa ortaya cıkıyor herkesin hemen hemen fikri bir ve bircok siteye üye bunda bi sakınca yok zaten ama bazıları bunu söylemekten neden cekinir onu anlamıyorum
sitelerin reklamı yapılmamalı ...hele böle bir topic altında...
ben diğer üye olduğum sitelerde tanıtma yazımda motosiklet.net üyesi olduğumu belirtiyorum mesela.
ama o bana ait bir başlık ve kendimi tanıtırken isim verebilirim.
şimdi burda tek tek site isimleri yazmak etik olmaz.
ben toplam 7 siteye üyeyim mesela ama düzenli takip ettiğim mt dışında 2 site var sadece.
mesaj sayıma bakarsanız en aktif olduğum site de MT...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
burcu hatırlarsan bu aramızda gecen bi sohbette konusulmustu
bununla kimseyi yargılamıyoruz deşifre etmek istemiyoruz tabiki ben burdan cıkacak bazı sonuclarla kafamdaki bazı soru işaretlerini dogru yanıtlayıp yanıtlamadıgımı ögrenmek istedim
bişey demedim ki
sadece tek tek isim vermek hoş değil..hatta banlanma sebebi olur.
burcu bizde kimseden isimleri yazmasını istemiyoruz(ilk mesajı degiştirdim)
oylamaları yeterli
eyvallah
1 tane oda belli..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Sadece birtane siteye üyeyim reklam olmasın diye söylemiyorum
MD, Endurocu,marmok,gezgin,ikiteker,motorize07, aklımda hemen sayabildiğim forumlar aynı nick ile hepsine üyeyim arada zaman buldukça okur ve yazarım ...
ayrıca reklam olmaz . reklam özelden hadi burası artık bitti bir şurdayız gibi yazılarla olur. işte onu yapanda anında görüntü olur ...ee susuyana vereceksin suyu vereceksin suyu
şimdi, bu başlığa 2 türlü yazılır ya benim gibi doğru dürüst yalansız ..
yada propaganda amaçlı işi karıştırma amaçlı..suyu bulandırma amaçlı..ha işte o zamanda biz elde testi burlarda oluruz ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)