Wallaa burası yeter bana
Wallaa burası yeter bana
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben de ismini hatırlamadım bir cok siteye üyeyim fakat devamlı mt ye takılıyorum.. Buna alışmısım ortamına ne yapmam gerektigine cevremdeki bir cok yardım sever arkadaşa.. Haa diğer sitelerden istekler geliyo Hatta bi kaç sitenin adminleri bile arkadasım. bak oyle bak boyle biraz bakıyorum ama yabancı gibi hissediyorum kendimi sonra mt me yanı evime geri donuyorum
Bilgi paylaştıkca cogalır arkadaşlar.. Herkes ozgur kendi düşüncesi vardır kimse buna karısamaz...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Adres belli MT
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
motosiklet almadan evvelde mt yi takip ediyordum.gözümü burada açtım,sadece zen clup üyeliğim var nick im aynı sebebi sahip olduğum motosikletin sorunlarıyla alakalı bilgi edinebilmem oradaki arkadaşların çoğu zatan MT üyesi
henüz 50 kişi bile oy kullanmamıs ama zannedersem ben cevabı buldum
katılan herkeze teşekkürler
İşim olmaz globalleşmeyle....Valla bir tek burası kaldı ...Öteki üyeliklerim çok eski 4-5 sene oldu sanırım..Nick imi bile hatırlamıyorum...Sanırım iptal de olmuştur...
Globalleşme ayağına bizi satıyon yani... Satarsın sen zaten....Allah bilir bilgi de aktarıyosundur....Metebond07
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gördüğüm beğendiğim her motosiklet sitesine üyeyim. en çok zamanımı motosiklet.net de geçiriyorum. bence tüm motorcular birbiriyle dost olmalı. o sitenin elemanları bu sitenin elemanları gibi ayrılma olmamalı. ilk motorcularla MT de tanıştığım için burada daha çok zaman geçiriyorum.
yani özgür birisi olarak hiç bir site beni sadece kendine bağlayamaz diyorum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
kızmam İhtiyar abi be...Ama geçenlerde ÇİN e benmi gittim... niye gettin çine abi...ülkende yokmuydu aradığın şey...
satarım...bi greencard sanada çıksında ardına bakıyonmu görecem seni ben...bana ayak yap...git greencarda başvur...ayıp be kardeşim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Birtek site yetiyor bana. www.motosiklet.net üstünede yoktur diyorum.
Bende burada mutluyum mesutum.
Ayrıca ben galiba biraz muhafazakarım ve tek eşlilikten yanayım.
http://www.enduroturkiye.com diye bir Bursa merkezli siteye üye idim site kapandı
Bir siteye daha üye olmuştum lakin zamanımın tamamı burada geçiyor.
BURALARIN HAVASI BAŞKA YAYLA HAVASIDA VAR,DENİZ HAVASIDA.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
2-3 tane varda motosiklet.neti başka siteye değişmem.aradığım herşey var.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
iyi güzel herkes mt de iyi vakit geciriyor belli aklı evvelin biride benle eglenmeye kalkmıs ama söyliyim biz özü sözü bir insanız kimsenin piyonu durumuna düşmeyiz
diğer bir forum sitesinde benim nickimle tanısma mesajı acıp kacan birisi var anlasılan o sadece kendi kendini kandırır bizim yaptıklarımızda yazdıklarımızda burda herkes yazdıgının arkasında dursa ii olur
2 siteye üyeyim.
Yalnız ve yalnız tek aşkım www.motosiklet.net
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)