Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mont ve eldiven

REKLAM ALANI
    edincer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF150
    Herkese merhaba
    Galeri sayanda reklamı olan 179 ytl lik montların kalitesi hakkında bilgisi olan,yada kullanan varsa bana bilgi verebilirmi acaba.Almayı düşünüyorumda.Ayrıca eldiven için bana orta bütçeli bir model önerirseniz sevinirim.
    kazasız günler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    buell 1125R
    marka ve model veya resim eklersen kulllanan arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar. eldiven olarakta spear marka eldiven kullanıyorum ve memnunum tavsiyede ederim fiaytıda 75 ytl

edincer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF150
    markasi akito imiş.ful korumalı içi çıkabiliyor,yağmur rüzgar geçirmiyormuş.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

dj-roer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA-Majesty
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her kalite mal var bunlarda..artık seçeceksin yanii.
    [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Green"]ÖZGÜRLÜK+HUZUR=[/COLOR][COLOR="DarkOrange"]Keşke ben diyebilsem[/COLOR]:) [COLOR="Green"]Ama motosiklet üzerindeki herkes olabilir....[/COLOR][/FONT]::biggrinn...[COLOR="Red"]5562[/COLOR]...[COLOR="DarkOrange"]dj-roer[/COLOR]::sos::

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    ben bu monttan kullanıyorum,memnunum.hem rüzgar hemde yağmur geçirmiyor.

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Mont cok güzelmiş ama bana pahalı geldi
    daha kask parasını biriktiremedim zati
    Şöyle daha ucuz rüzgar gecirmeyen mont bilen war mı acaba yaw cinli falan farketmez rüzgar canıma okuyo walla

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43956

arkadaşlar HELD önereceğim...180 ytl...aynı fiyata...Alman malı ithal mont...

http://www.held-biker-fashion.de/
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    mont olarak bende armode var fakat ben 150 ytl ye almıstım.. Adam dükkanı kapatıp kactıgı hafta , son günlerinde yani

Armode su anda 285 ytl civarı diyolar boluda... Diğer marka ve modellerden de fazla bilgim yok bundan sonra mont alırsam eger revit marka alacam...

Eldicen içinde istanbul a gittigimde sirkecideki motorcuların hepsin de deri eldivenler var. fiyatıda abartı değil saglam bi sey.. En azından deri ve yagmur camur soguk geçirmiyo.. üzerinde sunger den korumaları var.. İşimi fazlasıyla goruyo su anda....Tavsiye ederim...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43989
    Fiyatı 58 YTL.

Bu eldivene kefilim. Bilekleri komple kavrıyor, korumaları güzel, fiyatı da uygun.
    ==============================
    ==============================

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eldiven olarak Richa Nasa kışlık eldiven öneririm: 50€
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

T_uruncu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben held kullanıyorum. feyizoğlundan 50 ytlye almıştım. açıkcası sana tavsiyem, kışın motor kullanacaksan eldivene vereceğin paraya kıyma... çünkü çok can yakıyor soğuk. normal zamanlardaki el üşümesine benzemiyor, tırnaklarının dibi acıyıp yanıyor... ısındıktan sonra bile... yani mümkün olduğunca koruyacak bişi olsun soğuktan (çift kat ve deri olması özellikle iyi olur). bulacağın bu şekil en güzel eldivenler 150 ytl civarıdır. tabi korumalar cabası.. dediğim gibi benimkiler 50 ytl, hava soğuk olmadığında gayet güzel idare ediyor ama böyle havalarda can acisi hiç de sevimli olmuyor...

ARBETUS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '93 Kawasaki EN 500 Vulcan
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mont cok güzelmiş ama bana pahalı geldi
    daha kask parasını biriktiremedim zati
    Şöyle daha ucuz rüzgar gecirmeyen mont bilen war mı acaba yaw cinli falan farketmez rüzgar canıma okuyo walla
    lbc alıcaksın o zaman incele ama bundan da ucuzunu aramaya kalkma çünkü daha ucuza aldığın montla ancak kendini kandırırsın ben Held Yagusa aldım ama hala rahat değilim dostum.
    '04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125

mont-eldiven

kardeş meraba... eldiven olarak
    https://www.mototr.com/default.aspx?_Args=CatSel,29 linke bakabilirsin. Delta marka eldiven var.aynısından arkadaşıma getitirdik.cok memnun.
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

Arkadaşlar Bering nasıl bi markadır. Bilgisi olan var mı?
    [FONT="Arial Black"][COLOR="SeaGreen"]CROSS[/COLOR][/FONT]

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bendeki

bende richa eldiven ve mont var,ikisindende çok memnunum.mont 150,eldiven 50 euro,fiyatlı ama memnunum.rastgele bişey alıpta pişman olmaktansa bi sefer almayı tercih ederim,param yetmiyorsa hiç almam.tavsiye ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)