dicovery de yayınlanan değerlendirmelerin çok öznel olduğunu düşünerek bu topici açma gereği hissettim, sizce dünyanın en iyi motoru hangisidir?
dicovery de yayınlanan değerlendirmelerin çok öznel olduğunu düşünerek bu topici açma gereği hissettim, sizce dünyanın en iyi motoru hangisidir?
Tabii ki benim motorum.Çünkü o benimmmm
kasabalı_45 arkasaşım aynen katılıyorum sana, sahip olduğun motor en
iyi motordur
jawaaaaaa hemde 350 lık
gara cava m benım
angelina jolie , bana göre alamayacağım ve hayalimdeki tek motor
bence ;
1.Honda
2.Aprilla
3.Ducati
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
bence Y2k maksimum hız 402,6 km/hız saate ayrıca bu cihaz jet motoru oldugunu bılıyormuydunuz.Üretim yeri Amerika
my alet's en beatiful motor
amerika ıraklıların kanını içerek o kadar petrol buluyorda yapıyor benimde o kadar petrolüm olsa motosiklete mack motoru bile yerleştiririm ne olacak abartı işte
siz dunyanin en iyi motoru diyonuz ama bu cok genis bi genelleme olur.
mesela honda'nin motoru saglamdir,suzuki hizda iyidir veya yamaha'nin kontrolu iyidir.
cok sacma olmus bence topic ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
bence başlık saçma özelliklerine göre derecelndirse ii olırdu.Kimi hız,kımı kontrol,kımı bılmem ne topic dağılmıs anlıyacagın.Konuyu açarken dikkat etsen ii olur ne dicegini bilecen bence.
İyi pilotun altında dandik bir motor harikalar çıkartırken acemi bir pilotun altında en süper motor ancak duvara çıkartma olur. Onun için iş sürücüde bitiyor diyelim .
May the Force be with McLaren Mercedes
Gençlerin dediği gibi, en iyi motor, benim olan motordur. Şimdilik CBF 150 (ki o zaten ilk gözağrım )
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Bizim burda motor necla vardı..En iyi motor o bence....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bu galiba.Su motoru
ben guzel motora guzel motor demem guzel motor benım olmayıncaaa
anladın sen onu
MT ANTALYA
abi hayabusa ve blackkuş 1100xx yani varken başka bir motoro söz düşmez erzurumdan sevgilerle muhammet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)