İlk sürdüğüm motosiklet peugeot mobiliyet.. İlk sahibi olduğum Ramzey 125 cc vitesli.. Peşine bi hyo.. Bakalım sonuna ne olacak.. ya çıkarız ya batarız
Saygılar..
İlk sürdüğüm motosiklet peugeot mobiliyet.. İlk sahibi olduğum Ramzey 125 cc vitesli.. Peşine bi hyo.. Bakalım sonuna ne olacak.. ya çıkarız ya batarız
Saygılar..
ben şu ana kadar hep başakalarının mobiletlerinde yerle buluştum kaldırımdan atlarken egzosları kopardım,ön kaldırıken arkçımla yerlerde yuvarlandık :D
ama kendime ait ilk motor 20 gün önce aldığım ve kullanmakta olduğum çin malı 200 gy2 ,ben onu bunu bilmem arkçın olmayacak kendi kendini tatmin edeceksin hız,adrenalin ve yaralanma konusunda :D
ilk motorum cbr600rr ondan sonra hyosun ondan sonra tekrar rr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bianchi slr 200 ithaldi haa , öle abuk bişe diildi . bir de motoru olsaydı
jinlun du ..............hayırla anamıyorum....
hala ılk motorumu kullanıorum 3 sene oldu mondıal mt 125 masallah sorunsuz tıkır tıkır yuruor ama satıcm yakındır....yenısını almak lazım bırazda buyutucem aklımda hyosung veya s&tkanunı var gercı ıkısıde aynı ama bakalım neler olcak daha bu konuda merakla beklemekteyım sonucları...
Honda beat .
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
MZ 251 Deli bir motordu..................
"Motosiklet Özgürlüktür."
ilk kullandığımı hatırlamıyorum.
kanuni 65 2.vites :D 25 karekter
MuraD THSDLN
hayabusa demek istedm ama değil tabiki
mondial 125 zn.. hala da o
keeway focus :D görüntüsüne aldanıp almıştım:D
kymco agility 125 iyi motordu başlangıç için çok atikti. ama şimdi tvs ile huzuru buldum apache var huzur var
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
çok ii motormus o agilityler :S ben alırken hiç aklıma gelmemişti onu almak
geçen sene aldım gümrükten ucuza gelince kaçırmadım hayabusa GSX-R 1300 ilk motorum dediğimde insanların yüzüne çok gülüyorum
Zs200gy-A Adında Bir cross-enduro gibi bişiydi
Hala özlerim.Ne taklalar atmıştık onunla
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
merhaba arkadaşlar ilk motorum 2004 sym 200 lük olucak 2500ytl fiyat istiyor arkadaş temiz bi motor yaklaşık 40000 kim de pek anlamadığım için buraya üye oldum nasıl tavsiye edermisiniz
jinlun du , içimden hiç te hayır dua etmek gelmiyor kendisine
süpeer 51 heheheheeee ne gezerdim beeeh ah o eski günler
Benim dayidan aşırdığım mobilet enduro diye bir modeldi , bildiğin mobilet e benzemiyordu ama marka model buydu bulursam resmini koyarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)