1956 BMW R26 ama hiç binmek nasip olmadı maliyetinden korkup geri iade ettim. ama yaşım ilerlesin çift kafalı bir modelini alıcam
1956 BMW R26 ama hiç binmek nasip olmadı maliyetinden korkup geri iade ettim. ama yaşım ilerlesin çift kafalı bir modelini alıcam
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hiç unutmam orta okulu bıtırdıgım zaman dayımın hedıyesı dı; mobylette M50EV
benimki de yamaha bws idi. onu özlüyorum...
İkl motorum moblyette idi...Modeli de bionik.....Harbiden ne konforlu gelirdi bana...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
asya 150T1 ilk ve yeni motorumu alana kadar son motorum görünüyor...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
yamaha ybr 125
ilk göz ağrım
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
151 Rs mondial. Şimdi 150 zat modeli bir sonraki hedefim Hyosung 250 GT R modeli olacak.
benımde ilk sahip oldugum motor zonghsen zs 200.. Su anda halen daha kullanmaktayım ve cok memnunum.. Ama ilerde bi büyük japon almayı düşünüyorum..
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
ilk motorum lisede aldığım pejo 103 dü ahhhhhhh ahhhhhhhh neler çekti benden
aaaah ah ben daha alamadımki motorumu yazayım buraya şöyle gögsümü gere gere ama olur inşallah o gunlerde gelir dimi arkadaslar
Hercules 45 di,şimdi bisklete biniyorum (ulan dolmuyo bu ne kadar uzatmışlar karakter kotasını)
Kolpa Adamları
kendi çabamla aldığım ilk motorum.DAILEM VS 125 az kahrımı çekmedi şimdiki hiçbir 125 liğe değişmem.
[/IMG]
son motorum yanda
vay be ne motorlar çıkıyo bende peugeot 103 üm var dı şişme montumu giyer bide kırmızı kocaman bi kask sanki mars a inmiş ilk Türk gibi millet acayip acayip bakardı
ilk motorsikletim 16 yaşında iken bir Kreidler Florett idi.
Ne sevinmiştim alındığında şuanda bile ogünkü heyecanı yaşıyorum...
Ne güzel hatıralar değilmi?
Selamlar,
Özer
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
yil 1995 ve ilk gozagri hero honda.artik az kaldi ama cok saglam motordu.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
2000 bmw f 650 gs idi hala o
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)