Honda vision.....![]()
Kınetic lerin dedesi....![]()
![]()
Honda vision.....![]()
Kınetic lerin dedesi....![]()
![]()
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
ilk motorum 94 model 250 lik Xingfu idi.Çok baba bi motordu.En son motor ben artık bittim demeye başlayınca gidip hurdalığa teslim ettim.250 lik sürerken düştük 125 liğe![]()
Sezgin_Max
ilk motorum honda beat ti şuan gilera runner inşallah suzuki burgman 650
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
[QUOTE=Makine;557588]İlk bindiğim motor 1996 yılında 250 Java 1960 lı bir modeldi. İlk sahip olduğum motosiklet ise Kanuni Tiger 250.[/QUOT
ceylan mı yoksa..valla ben cavaların hastasıyım...durumum düzelsın gene bı tene cava alıcam.zaten pekte pahalı bısey değil en kralı 1500 ytl..ama 350ts olucak...![]()
![]()
151 rs mondial ,bundan sonraki cbf 150,sonraki alllah kerim,bakarsın ya gs 1200,yada vanedero,yada moilet veya benim bisikletim![]()
![]()
98 Beygir.....
bnm ilk motosikletim honda idi.şu an bmw galaktika ve jinlun 150 choppere biniyorum ama,honda daki yumuşaklığı şu ana kadar kullandığım motorlarda bulamıyorum.
(hero honda sleek 100 cc)![]()
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
simson s-53 kırmızı 1993 modeldi benzini resmen kokluyodu hala onu arıyorum...
üç kuruşluk adama beş kuruş değer verirsen yarın seni bir kuruşa satar...[B][I][CENTER]:pr: [/CENTER][/I][/B]
ben babadan kalma cg 125 le başladım halen onla devam ediyorum bide iş motorum todayım(bitanem) var :D inşallah yaza bide endurom olacak..
Mondial Zat 150 idi
bir sene kullandım
Şimdi SUZUKI BURGMAN var![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
1995 model Mz-251
"Motosiklet Özgürlüktür."
1.5 ay önce aldım cbr 125 hergün istedigim motora kovuştum bide kpılar açılmaya basşladı 3 gün sonra bi tanede cross almcam zealsun
İlk motosikletim 1992 model Rus yapımı MNNCK 125cc (MİNKS 125 )
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
.......suzuki 1300cc (hayabusa).................
İlk motorum CBR 125R dı halada öyle...................
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)