Çinlilerle aram iyiydi mondial 151 RS'le başladım şimdi 150 zat yavaş yavaş abisi eheh
Çinlilerle aram iyiydi mondial 151 RS'le başladım şimdi 150 zat yavaş yavaş abisi eheh
İlk motorum Keeway Superlight 150 idi.Sağolsun üzmedi pek beni.Kahrımı ve acemiliğimi çekti.Sonra bi arkadaşa sattım gitti.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Asya 150 t1 ile başladım maslak servis yollarını aşındırmaya,şimdi X9 500
VN 1500 e geçmek üzereyim şu aralar kısmetse.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
honda kinetix 2 yıl önce falanda vardı yeni modelleri yani yine aynı tip ama yenisiydi pidecilerde görmüştüm bende ama güzel bişeydi ya dili olsada anlatsa hey gidi hey
:bounce:
[kanuni hussar 125
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Benimde ilk motorum Honda Kinetix ti valla benim motorumun dili olsada anlatabileceğini pek sanmıyorum. Çok kahrımı çekti çok
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
benim ilk motorum peugeot trekker 100cc. bir scooter idi.
Mtt Y2K
Sukida mt125
Motorize Birlikler K.lığı......
ilk motorum Mondial 125 ZN nostaljil scooterdı, ön camı deri çantasıyla, hep tertemiz baktım ona, ilk göz ağrım ne de olsa az mı kahrımı çekti, dile kolay 6 ayda 8300 km. Bir kere yolda bırakmadı beni Abbas'ım bir de çin motorlarını beğenmezler daha yeni sattım, şimdi hyosung GT 250R alıyorum bakalım, inşallah onun için de bu kadar iyi konuşurum
İlk bindiğim motor 1996 yılında 250 Java 1960 lı bir modeldi. İlk sahip olduğum motosiklet ise Kanuni Tiger 250.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
ilk sahip olduğum ve bindiğim motor keeway ARN 125,Keeway SL150 ve HONDA SHADOW VT 750 C
Benim ilk motorum 1995 yılında aldığım 1956 Model BMW R26.
Hatta şu anki motorumda aynısı.
Yeni bir motor alırsamda bu motor hep benimle olacak asla satmayacağım.
ilk motorum babadan kalma 80 kusur model peugeot 103 dü o zaman elektronik atelşeme yok platinliydi.motor ısındıkça buji temizliği yapılırdı.çok yaktık ellerimizi...98 e kadar toplayıp toplayıp onu kullandım.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Benim ilk ve şu an kullandığım motorum. SL 150 fakat kısa bir süre içinde BMW F650 GS düşünüyorum.
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
Bana ait ilk motorum ve şu anda kullanıyorum F650 GS
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)