Mondial 150HS hiçbir zaman yolda bırakmadı emektar :D Kahrımı az çekmedi yani
Mondial 150HS hiçbir zaman yolda bırakmadı emektar :D Kahrımı az çekmedi yani
Kuba Xy100-e :D ilk motorum ve hala kullanıyorum D:
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
benim hiç motorum olmadı ki :D
benim ilk motorum 1994 mobylette rock sağlam motordu
Bajaj chetak.4 vitesli hemde koldan.93 te almıştık tek teker gidiyodu.hey beee duygulandım şimdi
mondial rs 150ydi peter gel bws alalım demişti dinlememiştim şuan halâ kullanıyo olacaktım .
2005 model MotoZeta Rally 125..
ilk motorum zealsun 150-19 chopperdı çok seviyordum.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
benimki ramzey qm-125D sıfır almıştım 3 ayda alt bilyeleri dağıldı ilk uzun yola gitmemde (90 km mesafe) parçalarını koltuğun altında getirmiştim, vida yerlerinden dağılmaya başlamıştı motor lanet olsun öyle motora az kaldı motordan soğuyacaktım ki ybr yetişti imdadıma
Benim 97 moblette idi. Çok sağlam motor
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
2006 Mondial ZN 125, siyah renk.. Ne severdim şerefsizi.. Ama yetersiz alettir, uyarayım da!
İlk resmi motorum Honda 600 rr. Ama gayri resmi 1996 yılında mz-251 ve .........
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
:D ilk motorum Bisan Roadstar Cup 100
Ama ilk sürdüğüm motor ise peugeot 103 :D
2012 Honda CBF 150
Arkadaşlar üstte bir yanlışlık olmuş daha 03-02-2012 tarihinde ilk motorum kuba demişim ama yanlışlık olmuş orda ilk motorum bisan roadstar cup 100 idi sonraki kuba xy100-e
peugeot 103 hacılar...
:cherry:
bi yere gitmek için arabaya binilir, motora binmek için heryere gidilir :bounce:
1980 model peogeot 155 mopetti kremrengi açık gövde
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)