Zealsun GY 125 ile başladım TVS Apache ile devam ediyorum
Zealsun GY 125 ile başladım TVS Apache ile devam ediyorum
İlk motorum Siyah 2005 YBR125 di, 1 ay kullandım, Kız arkadaşım omu benmi dedi, annem etme eyleme dedi sattım ve gözüme 1 hafta uyku girmedi. Sonra askere gittim geldim, 2008 mayısda YBR250 aldım, şimdi kim ne derse desin gelinciğimden vazgeçmiyorum, onunla mutlu mesudum.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
İlk motoum Honda CBF (şu anda kullandığım yani) ikincisi DL 650 olacak inşalllaaahh.....:-)
İlk motorum Regal Raptor dd100e 2. el ve 300km de almıştım... Sonrasında Çin lilere veda edip sıfır Kymco Agility 125 aldım ve çoook memnun kaldım... Şu sıralar Agility e veda edip ya cbr 125 r yada hyosung karion alıcam...
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
ilk motorum 97 de 97 model peugeot 103 ikinci 2004 te 2004 model yamaha crypton.
ilk motorum 1963 model İso Milano idi 150 cc iki zamanlı tam bir klasik scooterdi hiç bir zaman çaliştirmayi başaramadim garajda duruyor.
ilk motorum pancar motoruydu
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
ilk motorum bu regal raptor dd125
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
Bi aralar show tv de zap para diye bi yarışma gibi bişey vardı bilmem hatırlarmısınız. İşte o yarışmadan bi tane Kanuni scooter gelmişti. ilk motorum oydu, gerçi o motorun anasını ağlatmıştım en sonunda sert çukura girip arka jantı yamultunca satmıştım.
Piaggio x8 200
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
peugeot star 103 ile başladım şimdi asya t1
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
İlk bindiğim motor mobiletti egzozdan çıkan kokusuna hastaydım çocukluk işte kokusunu çok seviyordum hele bide çalışmayınca kan ter içinde kalıncaya kadar itelerdikki çalışsın çalışınca bütün yorgunluğumuzu alırdı (tabi babamın haberi yok).
ilk motorum mondial 150 rf halen durmakta ara sıra canıma susadığımda biniyorum
tabiiki 50 lik mobilet.Sitedeki arkadaşlar ya çok genç yada sallıyorlar.ben ilk mobilete 17 sene önce bindim.o zaman nerdeyse pek bir şey yoktu.Olanlar jawa,mz,planet,minskti.Ama çoluk çocuğada bu motorlar verilmezdi dimi ama!!!!!!
ilk motorum benimle yaşıt olan 87 model moblyette :D hala durur garajda hiç te kazası yok
50 lik 4 vitesli simsondu.dedem bunla durmadan almanyaya bas git derdi hep
gerçektende öyleydi lastik hariç motor probleminden hiç yolda bırakmadı beni.
En İyi Motorcu Hala Yaşayandır...[U][/U]
84 model puch !
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
mobiletle .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)