Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Neden Motosiklet ????????????????????????

REKLAM ALANI
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    Alıntı gurzan adlı üyeden alıntı
    Alıntı ccbbdd adlı üyeden alıntı
    Araba ile giderken,araba gidiyor sen de içine biniyorsun,,motorla giderken ise giden şey sensin motorun üzerinde bunu hissedebiliyorsun,yani çok hızlı yürüyebilmek gibi ya da koşabilmek gibi birşey....
    yahu harbi komiksin ha!
    ba ba baaa!!! Araba ile giderken,araba gidiyor sen de içine biniyorsun,,motorla giderken ise giden şey sensin...
    Kusura bakma senin kadar boş zamanım yok fazla giremiyorum foruma,şimdi gördüm yazını, lakin komik olan nedir tatlı çocuk...Bir de bildiğim kadarıyla bırak motoru sende bisiklet bile yok,ama en çok konuşan sensin,nasıl iş onuda anlamadım...Ben komiğimdir gel birgün seni güldüreyim Gebzede oturuyorum....Nakliye işi yapıyorum Şifa mahallesinde,büyüklerine sor bilirler şifa mahallesini çok komik mekandır, burda tiyatromuz var senin gibileri güldürüyoruz....
    Arkadaş arızalı galiba....Bir bisiklet al kendine gez dolaş biraz iyi gelir,Hem motorun nasıl birşey olduğunu az da olsa anlarsın....sonra büyüdüğünde de motor alırsın.."Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz"......
    bak arkadasim;
    yazdigin birkaç yaziyi komik buldum ve epeyi güldüm.
    son yazdiklarinla seviyeni belli ettin. bu yüzden seninle tartismayacagim.
    ancak hakarete meyledersen, aynisini görürsün. tatli çocuk öper seni...
    motosikleti olmadan yazmanin suç oldugunu da senden ögrendik hep beraber.
    kal saglicakla...
    yazdığım bir kaç yazıyı komik buldun öylemi? yüksek seviyeli çocuk,,Ben senin yazdığın birçok yazıyı komik buluyorum ve dalga geçmeye çok müsait olduğunu düşünüyorum,ama bunu yapmıyorum çünkü seviyesiz değilim...Herkes dilediğini yazar komik de olur, bilgisiz olur,salakça olur,cahilce olur,herkes kendi işine baksın sen benim yazıma,bir diğeri senin yazına,yazdıklarına bok atarsa bu işin işinden çıkılmaz,çok seviyelimi olduğunu zannediyorsun yaptığın ukalalıktır,terbiyesizliktir....Bende çok haklı bir tepki verdiğimi düşünüyorum şimdi tutupta senin yazdığın saçmalıkları bulup bende onlarlamı dalga geçeyim,burda kimse kimseyle dalga geçmek için değil,fikir alışverişi,bilgi alışverişi yapmak için bir arada,,sende ne motor kültürü var,ne motor var yokların içinde birde ukalalık yapıyorsun...."Öpülen bensem, neremden öpeceğine de ben karar veririm" Dikkatli konuş,kimseyle de dalga geçmeye çalışma,kendi işine bak...
    iyi günler dilerim...
    sağol..sanada..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    ruzgar

profi66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR800 / 990ADV
    bunu soru diye kabul edemiyorum çünkü cevabı yok bende yada cevabı çok bende
    bir kontra soruyla yanıtlamak istiyorum, kolalrınızın , bacaklarınızın gövdenizin yerinde başka bir uzuv olsun bu görevleri yerine getirsin istermiydiniz, tabiikiş cevap nasıl yani?? olacaktır benim bu soruma karşılık.

işte bende nasıl yani diyorum, o benim elim, kolum, vücudum, herşeyim. ben onsuz kendimi kör topal ve hatta kolsuz hissederim.var mı bunun ötesi.
    YAŞAMAYI SEVİYORUM!!!!!!!
    mpank

deamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 zat
    motosiklet kendin bilmektir

patatessogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çünkü sadece bir ulaşım aracı deil

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler