Huzur veriyor abicim Huzurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Huzur veriyor abicim Huzurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hız adrenalin
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
motosiklet,sessizce attığın ÇIĞLIKTIR..cenkmenderes adlı üyeden alıntı
DAHA NE DİYİM SANA BEN
peril merhaba,
cbr 125'ten memnun musun?
Peril,
ya bişey sorucam resimde motosikletin evin içindemi duruyo
aslında güzel dekor olur salonun ortasında falan
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
eğer evin içinde duruyorsa süper olmuş, benim hep hayalimdir. Porsche 911 ve Hayabusha salonumda duracak Eve gelicem ve araba ve motoru park ettiğim yer direkt salon olacak
Bu arada hoşbulduk Peril, bir süre sonra 125 seni kesmicek geçenlerde cbr 125 e baktım repsol rengiydi, çok tatlı bir alet, ama ben üstüne oturunca bana 4 beden ufak geldi güle güle kullan çok tarz bir motor...
bu sene değil ama seneye işallah (bu arada orası YAMAHA bayii)cuk_o adlı üyeden alıntı
cbr 125'e repsole gelince;
valla ben miyon tipli bir bayan olduğum için yakıştırıyorlar.genelde erkeklere küçük geliyor haklısın.
scooter a da binebilirdin, ama cbr 125 bence çok güzel bir seçim. Bu arada yanlış anlaşılmasın scooterları sevmiyorum değil, genelde bayanlar scooter tercih ediyor o yüzden şeettiydim
bu arada hornet benim ilk motorum arkadaşlar, direkt 900 cc ile başlayıp nokta koydum olaya
mgmanav,
abi istiklal caddesinde bi tane görüyorum hep hornet o seninmi
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
MGMANAV;
bende düşündüm ama scootere bi kaç kez yazlıkta kullanmıştım ,kesmedi baktım ki cbr125 ler tam başlangıç motoru özelliklerini taşıyor,bende kapıverdim bitane..
Ayrıca 900cc ile direkt başlamanda ayrı bi cesaret,tebrik ediyorum
Cabriolet;
Sana da çok tşkler.
istiklal caddesine 2 kez gittim bu aralar, belki 2 seferde de beni görmüşsündür. Benim motor gümüş rengi.
forumun "başlangıç cc si" bölümünde görüşlerimi yazdım sevgili peril, bence bu başlangıç cc si olayını abartıyolar, ama herkes benim gibi olamaz, çünkü beni kimse gaza getiremez ya da ben hiç bir şekilde gazlamam. Motor benim elimde, ben nasıl istersem o şekilde gider. Ben geçiş motorlarına para ve vakit harcamak istemedim, hornet ile başladım ve çok kolay öğrendim. Günde ortalama 30 km yol yapıyorum ve bence çok güvenli ve rahat bir motor, herkese hornet tavsiye ederim eğer naked hoşunuza gidiyorsa....
Peril, ne iş, hayran kitlesi yaratmaya başladın forumdagüzele ne yakışmaz ki
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
herkese hayırlı günler, hayırlı işler dilerim...
mgmanav,
evet oda gümüştü ara sokakta duruyodu öle çapkın çapkın. dedim bu kesin onun motoru diye yanılmamışım bende eskiden oraya yakın biyerde oturuyodum şimdi ikitellideyim allah kahretsin taaaaaa ikitelliye gidiyorum her akşam neyse yollarda görüşürüz
abi motor nedır dıye sormayın yaaa.motor hayattır özgurluktur trafıkte rahatlıktır.benım ıcın hersey demek motor.her ne kadar 87 model puch'um varsa isallah cbr 125 alcam.heyecanla beklıyom o gunu
Motosiklet, küçük yaşta yerleşmiş beynime.. taaa alt belleğime yerleşen bir tutku.. O nedenle mantıklı bi neden bile bulamıyorum Sedece istiyorum!!!
Hergün hesap kitap yapıyorum almak için.. Kavuşmamız yakın inşallah
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
guvenli bir ulasim araci olarak gormedigim icin bu zamana kadar hep soguk bakmisimdir. ama artik istanbul trafigi illallah dedirttigi ve benzin fiyatlari cep yaktigi icin bi tane almak zorunda kaldim.
yani benim icin motosiklet sadece kolay ve ucuz bir ulasim araci.
bi binen bir daha inemez diyorlardi dogrumuy mus gorcez bakalim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)