Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Neden Motosiklet ????????????????????????

REKLAM ALANI

hayallerim aşkım ve...............

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    UNBEATEN 21 & BATUCAN : Hayat harbi motorrr
    Cenkmenderes ; dur ben soyliim. ABARTTIN

cuk_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başakşehir 4.etap/2.kısım/ikitelli/İSTANBUL
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9 (RC "racing cruiser")
    heheh neden motosiklet hheeee

ya buda sorumu
    film gibi düşünün
    TUTKU HIZ HEYECAN AŞK ENTRİKA herşey
    valla motor alim ilk gece onla yatcam
    kahvaltıyıda beeraber yapcaz peynir yedircem ona kalsiyum
    etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........

cihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motosiklet çünkü aşk
    beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir

ULZANA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero olacak inşallah
    DAHA İYİSİ UÇMAKTIR HERHALDE.

heysem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper 150
    BEN BİRAZ DAHA DUYGUSUZCA YAKLAŞIYUORUM KONUYA SÖYLEMESİ AYIPTIR.
    İŞİM GEREĞİ HEP DIŞARDAYIM VE OTOMOBİL BİRKAÇ YÖNDEN MOTOSİKLETTEN DAHA MASRAFLI GELİYOR.ÖRNARK PARASI BENZİN VS... ÜSTELİK MOTOSİKLETLE TRAFİĞE TAKILMA DURUMUNUZ YOK. MESAFELER KISALIYOR. BENİM PARA KAZANMAM DİREKT OLARAK DAHA AZ ZAMANDA DAHA FAZLA İNSANLA GÖRÜŞMEME BAĞLI : YANİ NE KADAR ÇOK GÖRÜŞME O KADAR ÇOK EKMEK.... DOLAYISIYLA MOTOR ÇOK MANTIKLI BİR ALET BENİM İÇİN. NASIL Bİ MOTOR ALACAĞIM : SCOOTER... ÇÜNKÜ BAGAJI VAR,HIZ İSTEMİYORUM,TAKIM ELBİSE İLE KULLANILABİLİR. VS. VS.

mgmanav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800
    Motosiklet, bir yaşam biçimidir. Yalnız trafikte motorcuya kötü muamele yapılıyor. Özellikle kadın şoförler bir facia, kadın gördüğünüzde her zamankinden daha dikkatli olun.

haklısın mg.. sanırım sorun şurda.. çünkü aynı psikolojiyi bende yaşadım araba kullanırken... oto kullanan -ya bu motor nasıl olsa durur yada yol verir gibi bi düşünce oluşuyo insanın kafasında.. Hiç bi şoför yaw bu adam 2 teker üstünde belki duramaz,dönemez deyip yol vermeyi falan düşünmüyor.. Trafik yasamız nasıl bilmiyorum ama bence motosikletlerede öncelik verilmeli... otomobilin durma mesafesi hem güvenli hemde daha iyi.. Ama motorlarda bu mümkün değil, ya takla atacaksın, yada savrulup gideceksin.. (bütün motorcuları allah korusun arkadaşlar, ülkemişde hepimiz Allah'a emanetiz) LÜTFEN DİKKATTTT !!! unutmayalım ki biz ne kadar usta binici olsakta karşıdan gelen acemi bi çaylak olabilirrrr KEŞKE MOTORCULARA ÖZEL YOLLARIMIZ OLSA BEEE

Motosikleti
    Honda VFR 800
    arkadaşımız çok güzel ifade etmiş, neyimiz doğru ki bu da doğru düzgün olsun. Geçen motorla gidiyorum bir kadın karşıya geçiyor (ne yaya geçidi var ne de ışık) beni görüyor ama karşıdan geçmeye devam ediyor, sanki içinden geçicem. Gerçekten de Allah'a emanetiz, biz ne kadar iyi kullansak da unutmayın ki çevrede salak, kural tanımaz ve trafik kültüründen yoksun çok insan var.

Bir de arkadaşlar, ne olur ben çok iyi kullanıyorum havalarına girmeyin, siz siz olun her zaman bir acemi gibi kullanın, asla gaza gelmeyin, gaza getirmeyin, unutmayın, bizler motorcuyuz ve hepimiz birbirimize destek olmalıyız. Camiamızdan bir kişinin yapacağı yanlışklık hepimizin imajını etkileyecektir.

Taksici, dolmuşlar ve kadın şoförler eğitilip istenen düzeyde trafik kurallarını uygularsa İstanbul'un trafik sorunu biter. Herkese kazasız sürüşler dilerim, Allah hepinizi korusun.

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ÇILGINLIĞIMA ÇILGINLIK KATTIĞI İÇİN

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    niye bagIrIyosun ki Peril.. Sakin ol.. Rahatla.. Uzat kollarını, bacaklarını. Gerin biraz.. Bak daha iyi hissediceksin
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Bin üstüne gazla, plan yapma estigi yere git niyesini hiç sorma. Hissedilir, yaşanır anlatılmaz. Anlayan zaten biliyordur. Anlamayana nasıl anlatsan boşuna. Sorma yaşa.

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CENKKKKKKK,
    YAŞA VE GÖRRRRRR ,BÖYLE BİR DUYGU BU,ANLATILMAZ Kİİİ....

yaw oduncu sen harbiden damardan girmişsin.... olayı bitirmişsin heee... üstüne yazacak bişey kalmamış...
    (laf aramızda işyerim Bolu'da.. sık sık ist.gider gelirim bigün uğruycam sana.. ama ıslama köfteler senden)

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Peril, bende biniyorum motora yaw. Yaşıyorum merak etme. Ama bagIrma yahu. Aksam aksam cok yorgunum zaten, uykusuzluktan oluyorum. Şoooyle sakin sakin konuşalım dimi ama
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

designer-samo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BmW F650 (karakaçan)
    motor bi hasralıktır Bİ HİV virsü gibi vücudun her yerine yayılır ,en sonunda 2adımlık bi yere bile motrola gitmeye başlarsınız artık sizin bi parçanız olur
    bide bende olsa daha bi güzel anlatacam ama bide alınca görün beni
    herşey sende biter, yeterki sen karar ver

Motosikleti
    Honda VFR 800
    motosiklete binen bayanlara sesleniyorum, hepinize helal olsun ama lütfen araba kullandığınız gibi motosiklet kullanmayın.

Motosikleti
    Honda VFR 800
    motosikletsiz kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. -K. Atatürk-

Motosikleti
    Honda VFR 800
    Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat motosiklet tutkusu ilelebet payidar kalacaktır.

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    okulyolu,
    yaw oduncu sen harbiden damardan girmişsin.... olayı bitirmişsin heee... üstüne yazacak bişey kalmamış...
    (laf aramızda işyerim Bolu'da.. sık sık ist.gider gelirim bigün uğruycam sana.. ama ıslama köfteler senden)
    Hocam sen gel yeterki nedemek.

designer-samo,
    motor bi hasralıktır Bİ HİV virsü gibi vücudun her yerine yayılır ,en sonunda 2adımlık bi yere bile motrola gitmeye başlarsınız artık sizin bi parçanız olur
    Olmuyor iste ben nezaman 2 adımlık yola diye çıksam 200-300 tepmeden dönemiyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler