hayallerim aşkım ve...............
hayallerim aşkım ve...............
UNBEATEN 21 & BATUCAN : Hayat harbi motorrr
Cenkmenderes ; dur ben soyliim. ABARTTIN
heheh neden motosiklet hheeee
ya buda sorumu
film gibi düşünün
TUTKU HIZ HEYECAN AŞK ENTRİKA herşey
valla motor alim ilk gece onla yatcam
kahvaltıyıda beeraber yapcaz peynir yedircem ona kalsiyum
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
DAHA İYİSİ UÇMAKTIR HERHALDE.
BEN BİRAZ DAHA DUYGUSUZCA YAKLAŞIYUORUM KONUYA SÖYLEMESİ AYIPTIR.
İŞİM GEREĞİ HEP DIŞARDAYIM VE OTOMOBİL BİRKAÇ YÖNDEN MOTOSİKLETTEN DAHA MASRAFLI GELİYOR.ÖRNARK PARASI BENZİN VS... ÜSTELİK MOTOSİKLETLE TRAFİĞE TAKILMA DURUMUNUZ YOK. MESAFELER KISALIYOR. BENİM PARA KAZANMAM DİREKT OLARAK DAHA AZ ZAMANDA DAHA FAZLA İNSANLA GÖRÜŞMEME BAĞLI : YANİ NE KADAR ÇOK GÖRÜŞME O KADAR ÇOK EKMEK.... DOLAYISIYLA MOTOR ÇOK MANTIKLI BİR ALET BENİM İÇİN. NASIL Bİ MOTOR ALACAĞIM : SCOOTER... ÇÜNKÜ BAGAJI VAR,HIZ İSTEMİYORUM,TAKIM ELBİSE İLE KULLANILABİLİR. VS. VS.
Motosiklet, bir yaşam biçimidir. Yalnız trafikte motorcuya kötü muamele yapılıyor. Özellikle kadın şoförler bir facia, kadın gördüğünüzde her zamankinden daha dikkatli olun.
haklısın mg.. sanırım sorun şurda.. çünkü aynı psikolojiyi bende yaşadım araba kullanırken... oto kullanan -ya bu motor nasıl olsa durur yada yol verir gibi bi düşünce oluşuyo insanın kafasında.. Hiç bi şoför yaw bu adam 2 teker üstünde belki duramaz,dönemez deyip yol vermeyi falan düşünmüyor.. Trafik yasamız nasıl bilmiyorum ama bence motosikletlerede öncelik verilmeli... otomobilin durma mesafesi hem güvenli hemde daha iyi.. Ama motorlarda bu mümkün değil, ya takla atacaksın, yada savrulup gideceksin.. (bütün motorcuları allah korusun arkadaşlar, ülkemişde hepimiz Allah'a emanetiz) LÜTFEN DİKKATTTT !!! unutmayalım ki biz ne kadar usta binici olsakta karşıdan gelen acemi bi çaylak olabilirrrr KEŞKE MOTORCULARA ÖZEL YOLLARIMIZ OLSA BEEE
arkadaşımız çok güzel ifade etmiş, neyimiz doğru ki bu da doğru düzgün olsun. Geçen motorla gidiyorum bir kadın karşıya geçiyor (ne yaya geçidi var ne de ışık) beni görüyor ama karşıdan geçmeye devam ediyor, sanki içinden geçicem. Gerçekten de Allah'a emanetiz, biz ne kadar iyi kullansak da unutmayın ki çevrede salak, kural tanımaz ve trafik kültüründen yoksun çok insan var.
Bir de arkadaşlar, ne olur ben çok iyi kullanıyorum havalarına girmeyin, siz siz olun her zaman bir acemi gibi kullanın, asla gaza gelmeyin, gaza getirmeyin, unutmayın, bizler motorcuyuz ve hepimiz birbirimize destek olmalıyız. Camiamızdan bir kişinin yapacağı yanlışklık hepimizin imajını etkileyecektir.
Taksici, dolmuşlar ve kadın şoförler eğitilip istenen düzeyde trafik kurallarını uygularsa İstanbul'un trafik sorunu biter. Herkese kazasız sürüşler dilerim, Allah hepinizi korusun.
niye bagIrIyosun ki Peril.. Sakin ol.. Rahatla.. Uzat kollarını, bacaklarını. Gerin biraz.. Bak daha iyi hissediceksin
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Bin üstüne gazla, plan yapma estigi yere git niyesini hiç sorma. Hissedilir, yaşanır anlatılmaz. Anlayan zaten biliyordur. Anlamayana nasıl anlatsan boşuna. Sorma yaşa.
CENKKKKKKK,
YAŞA VE GÖRRRRRR ,BÖYLE BİR DUYGU BU,ANLATILMAZ Kİİİ....
yaw oduncu sen harbiden damardan girmişsin.... olayı bitirmişsin heee... üstüne yazacak bişey kalmamış...
(laf aramızda işyerim Bolu'da.. sık sık ist.gider gelirim bigün uğruycam sana.. ama ıslama köfteler senden)
Peril, bende biniyorum motora yaw. Yaşıyorum merak etme. Ama bagIrma yahu. Aksam aksam cok yorgunum zaten, uykusuzluktan oluyorum. Şoooyle sakin sakin konuşalım dimi ama
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
motor bi hasralıktır Bİ HİV virsü gibi vücudun her yerine yayılır ,en sonunda 2adımlık bi yere bile motrola gitmeye başlarsınız artık sizin bi parçanız olur
bide bende olsa daha bi güzel anlatacam ama bide alınca görün beni
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
motosiklete binen bayanlara sesleniyorum, hepinize helal olsun ama lütfen araba kullandığınız gibi motosiklet kullanmayın.
motosikletsiz kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. -K. Atatürk-
Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat motosiklet tutkusu ilelebet payidar kalacaktır.
okulyolu,Hocam sen gel yeterki nedemek.yaw oduncu sen harbiden damardan girmişsin.... olayı bitirmişsin heee... üstüne yazacak bişey kalmamış...
(laf aramızda işyerim Bolu'da.. sık sık ist.gider gelirim bigün uğruycam sana.. ama ıslama köfteler senden)
designer-samo,Olmuyor iste ben nezaman 2 adımlık yola diye çıksam 200-300 tepmeden dönemiyorum.motor bi hasralıktır Bİ HİV virsü gibi vücudun her yerine yayılır ,en sonunda 2adımlık bi yere bile motrola gitmeye başlarsınız artık sizin bi parçanız olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)