Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

dakar rallisi ile ilgili bir soru....

REKLAM ALANI
    haluk39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA RX 115 ENERGY İNDUCTİON
    arkadaşlar acaba dakar rallisine KTM,HONDA,YAMAHA gibi markaların yerine kanuni,keeway gibi markalar katılsa motorlar sizce dayanır mı o ralli şartlarına?
    [YAMAHA RX 115] 39 ET 842....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    dakar benzeri bir Türkiye içi uzun mesafeli bir yarış olsa güzel olurdu diye düşünüyorum mesela edirne yada tekirdağdan başlayıp ağrı dağı dönülüp (ağrı dağının iran sınırında oldukça zorlu dağ yolları vardır) antalya da bitecek bir yarış (organizasyon) güzel olur diye düşündüm de. bu dayanıklılık yarışında çin mallarının büyük kısmının eleneceğini düşünüyorum.
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı haluk39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar acaba dakar rallisine KTM,HONDA,YAMAHA gibi markaların yerine kanuni,keeway gibi markalar katılsa motorlar sizce dayanır mı o ralli şartlarına?
    Dalga mı geçiyorsun
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

hincesu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda transalp
    sn moderator silseniz mi acaba (kawasaki -suzuki de yok deseydi neyse ama kanuni diyor-ktm e bile ne kadar modifikasyon yapıldığını bilse yazarmıydı)

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı hincesu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sn moderator silseniz mi acaba (kawasaki -suzuki de yok deseydi neyse ama kanuni diyor-ktm e bile ne kadar modifikasyon yapıldığını bilse yazarmıydı)
    Bence de...

Sayın konu sahibi; şu siteyi bir inceleyin sonra gelin

http://www.touratech.de/new/index.php

Bu arada Kawasaki var yarışta. Tabi 3 motoru da cortladı o ayrı

Onur Yollarda

Motosikleti
    prometheus dikkatini çekerim orda KTM,HONDA,YAMAHA gibi motorlar dedim.bütün markaları sayamam kusura bakma... ben sadece sordum...keşke sormasadım..hem bu soruda da dalga geçme amacımda yok sen yanlış anlıyorsan ben ne yapabilirim.....

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Sorun markaları sayman değil, yıllarını vermiş köklü ve kaliteli firmalar kendi motorlarını bile modifiye ederek bu yarışlara katılırlarken (üstelik sırf bu işi yapan Touratech gibi bir firma var), ülkemiz yollarında bile dökülen motorların Dakar'a dayanıp dayanamadıklarını sorman.

Ya hiç Dakar yarışı izlemedin ya da Çin mallarını bilmiyorsun. Yoksa böyle bir soru beklenmez

Onur Yollarda

Motosikleti
    Bisan Shalter ve arkadaslarimin tum motosikletleri
    ben onu bunu bilmem ama gecen seneki dakar'da muhabirin biri 125 4 zamanli jawa ile takip etmisti yarisi.yaristan sonra motorun cok az yeri hasar gormustu.hasar goren yerleride ne bileyim sinyali dusmus falan filan,yani ufak seyler.
    ama cin mallari dayanamaz o sicaga. 50. kilometrede siboplari silindirden disari firlar,uzerinden kamyon gecmis kopege donerler :D

Motosikleti
    yaaa arkadaşım bu sitede tek sen mi varsın....sorduğum soruyu anlamdığın werdiğin cewaplardan belli oluo.ben diyorum ki KTM,honda gibi motorlar yerine ülkemizde kullanılan kanuni,keeway ve kymco gibi motorlar olsa ne kadar dayanır diyorum ben mondial,asya motor demiyorum.....eğer sen kanuniyi falan çin malı sanıyorsan o senin sorunun.....

Motosikleti
    Bisan Shalter ve arkadaslarimin tum motosikletleri
    Alıntı haluk39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaaa arkadaşım bu sitede tek sen mi varsın....sorduğum soruyu anlamdığın werdiğin cewaplardan belli oluo.ben diyorum ki KTM,honda gibi motorlar yerine ülkemizde kullanılan kanuni,keeway ve kymco gibi motorlar olsa ne kadar dayanır diyorum ben mondial,asya motor demiyorum.....eğer sen kanuniyi falan çin malı sanıyorsan o senin sorunun.....
    lan kanuni turk malimi,parcalari nerden geliyo ?asil sen bilmeden mideden atma.bende sana sordugun soruya cvp vermistim.50 kilometreyi gecemez yaziyo orda gordunmu kardes?herhalde gozunde problem var.masrafi neyse karsilayayim bi goz ameliyati yaptirayim sana
    ayrica jawa yi ek bilgi olarak verdim kartdesim !!!!!!!!

Motosikleti
    sehyzade ben sana demedim ki neden üstüne alnıon...yarası olan gocunur...lanlı manlı konuşma bu site senin deil....kanuni nin parçalar taiwandan gelio sana resimlerini bile yolayim istersen yok olmadı fabrikasını numarasını da weririm....0800 261 33 43

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    Prometheus ben bu konuya AAFV derim baska bişi demem.

Motosikleti
    Ve arkadaşlar lütfen bu konuyu silin.....keşke sormaz olaydım....herkez bişey çıkarıo biri dakar rallisini izlemedin yok çin mallarını bilmion dio birisi herşeyi üstüne alınıo lütfen silin bu...

samet_1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco ck 125_.........
    Prometheus abı bu konuyu sılermısın???konu cıkmıs almıs basını gıtmıs tartısma desek daha ıyı cocuk bı soru sormus bılgılenmek ıstemıs bılgısı yok sormus ama bence daha cok kafası karısmıs neyse bunun ustune yazıcak varsada bılgılendırecek bısı yazsın kı konu bosa acılmıs olmasın bari.
    Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    arkadaşım "herkez" değil "herkes", forumda çok yapılan bir yazım yanlışı. ülkemizi seviyorsak dilimize mümkün olduğunca çok özen gösterelim.

kanuni çin yapımıdır. keeway de çin yapımıdır. biri türk diğeri macar malı olarak etiketleniyor. önce senin araştırmanı tavsiye ederim arkadaşlara söylenmeden.

dakar ralisinden sadece 15-20sn lik bi görüntü izlesen, o yollarda(yol bile değil) o kadar uzun süreler boyunca 120-140 km/s gibi hızlarda devamlı gidebilmesi için motorların ne kadar özel olmaları gerektiğini de anlayabilirsin.

umarım kanuni veya başka bir türk firması KTM gibi veya italyan firmaları gibi veya hiçbiri olmadı ispanyol derby firması gibi motor üreticiliğine başlar, kendilerini kanıtlar ve dakar' da yarışabilecek kalitede motosikletler üretirler.

Motosikleti
    mithrelios teşekkür ederim.başkaları senin gibi bilgilendirici olsa tartışma çıkmaz...bu arada inşallah dediğin olur ve Türk markalarıda dakar rallisinde boy gösterir....SAMET abi sende saol.......

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    tekirdağ - ağrı - marmaris olacak şekilde yerli dayanıklılık yarışı nasıl olur peki?
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Motosikleti
    çok güzel olur bana göre....böyle tüm yarışçılar dünyadan gelecek dakar gibi olucak zaten bizim yollarımız çöl yolu gibi.....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)