Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletli Acil Müdahale Ekipleri(melekler)

REKLAM ALANI
    Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    aynı konudan açılmış topic varsa özür dilerim. arama yaptım fakat aynı veya benzer başlıklı bir topic bulamadım...

istanbul ankara gibi şehirlerde belkide birçok arkadaşımız bu motosikletli acil müdahale ekiplerini görmüşlerdir. fakat diger şehirlerde böyle bir uygulama söz konusu olmadıgı için bu bilgilendirmenin faydalı olacagını düşündüm.

motosikletli acil müdahale ekibi yani diger adı ile melekler;
    ülkemizde yunuslar şahinler gibi emliyet güçlerinin olaya daha erken müdahale etmek amaçlı oluşturdukları time benzer bir uygulama daha başladı yanlız bu seferki saglık alanında bir uygulama.
    trafik sorunu olan şehirlerde hastaya daha erken ulaşmak için motosikletli bir doktor ve anestezi uzmanı hastanın oldugu yere ambulanstan daha önce giderek ilk müdahalesini yapıyor. ve ambulans geldiginde yapması gereken tek şey hastaneye ulaştırmak oluyor.
    bu ekibin yanında bir hastaya acil durumlarda gerekecek şok cihazi,ekg cihazı, tansiyon aleti, şeker aleti, boyunluk vs.. gibi tüm ekipmanlar bulunuyor ve bunları port bagajlarda bulunduruyorlar.
    ülkemizde motosiklete şeytan işi denmesine ragmen bu ekip çok canlar kurtarıyor.

şeytan işi aletler can kurtarıyor ne ilginç degil mi?

video
    motokeyf alıntı:
    Google Video
    Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, Google Video sitesinde hata oluşmuş ya da flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir. .

dishy google video eklentisini öğretti

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Teşekkür ederiz Gök Şükür açtın topiği
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Motokeyf de izlemiştim.

Paylaştığın için teşekkürler

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Google Video
    Hata: Eğer bu videoyu izleyemiyorsanız, Google Video sitesinde hata oluşmuş ya da flash programı bilgisayarınızda yüklü değildir. .
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    TV izlemiyen biri olduğum için ilk defa burda izledim ama motosiklet sürücülerine yapılan saygısızlıklar umarım bunlara yapılmaz düşünsenize birisi aniden önüne kırıyormus filan cok kötü olur ama insanlar bilinçlene bilir belki motosiklete saygı göstermelerinede sebeb olabilir ?

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    motosikletin toplumda saygı görmesi adına bu melekler iyi oldu. belki bunlara bakan insanlar motosikletin de motorlu bir taşıt olup yollarda gitmeye hakkı oldugunu düşünür. ve ona göre davranırlar.

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    inşallah faydalı olur... Onlerine hayvan benzeri yaratıklar cıkmadıgı sürece... memleketin boyle insanlara ihtiyacı var...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)