Ahhhh motorum olcak da çıkmicam
Ahhhh motorum olcak da çıkmicam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Dostum inş. kavuşursun en kısa zamanda hayaline... benim dolaşamamamın sebebi yaptığım kazadan dolayı mimlenmem evdekiler tek başıma uzağa göndermiyor(uzaktan kasut min 10 km) neyse canımız sağ motorum kapıda şimdilik çalıştırsam yeter.
bugün şirkette mesai yaptım işe giderken köprüde bir grup motorcu kardeşimiz toplanıyorlardı yine bir gezi planları vardı ve ben iç geçirdim. onların arasında olmak isterdim. artık gündüzlerin uzamasını bekleyeceğiz
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
ben bugun kendım de gezdim, bir sürü insan da gördüm motorlu. hatta 2 güzel yaratık yanımdan, aynı kask ve aynı motorlarla geçip gittiler ki görülmeye değer bir manzara idi
dostlar nacizane bir kaç fikir :
- amann soğuğa karşı gelmeye çalışmayın, yani aman üşürsem üşüyüm noolacak demeyin. eklem romatizması olursunuz ilerde, sistit olursunuz çok daha kısa sürede (idrar yollarını üşütme, kanlı idrar yapıp acı çekme), midenizi üşütürsünüz.. eller mesela çoook önemli esirgemeyin bir çift kışlık eldiveni. dizlerinizi koruyun... en son tchibo'dan aldığım bol tartışma yaratan kar pantolonu bana 35 YTLye maloldu ve artık soğuktan karnım ağrımıyor. termal çoraplar da çok çok işe yarıyor... maske de cabası...
- yağmurda (özellikle ilk çiselediğinde) frenleme şansınız çok çok azalıyor, kayıp yere düşme şansınız artıyor, keza çiğ düşen ya da don olan günlerde. hatta ne sıra düştüğünüzü bile anlamıyorsunuz. aman çok dikkatli olun...
ARBETUS Sıkma canını küçük ken evden uzaklaşmamıza izin vermezlerdi ama her seferinde bir adım daha uzağa gitmek için binbir türlü oyunlar oynardık şimdi yurt dışına çıkma hayalleri içindeyim Evden uzaklaşmama kızsalar bile
@T_uruncu Güzel bir açıklama ve bilgilendirme yapmıssın arkadaşlara. binmek sorun değil gerçekten bindiğimizde kendimizi üşütmememiz önemli
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
turuncu sen motor almamışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum, Neyse walla haklısın hele dün hava canavar gibiydi ama herhalde ay isim piskolojisinden binmiyorum motora, havalar çok güzel ama işe motorla gitmiyorum ki motorla gitmekte çok rahat. Bide bu ara siteyede yoğun giremiyorum İstanbul MT bu hafta sonu şile gezisi yapmış başlığı göremedim görsem kesin giderdim.
( Ya bide ben geçen ay düştüm aslında düşünce motorumdan soğudum inanın yıkamadım şimdiye kadar toz içinde duruyor ama yavaş yavaş gene ısınıyom kerataya )
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Cidden ya dün ben de bayağı motosiklet kullanan gördüm
hava çok güzeldi motosikleti olan atmış kendini dışarı..Motosikleti park edip bir yere oturduğumda da elinde kask olan bayağı insan girip çıkıyordu mekanlara..
Ne güzell bir şeyy herkes motor kullansınnnnn
geçmiş olsun beto_977 :( inşallah en kısa sürede toparlanırsın ya..ben de düşüpte motordan soğumaktan korkarım açıkçası çünkü genelde düşen tanıdıklarda bu durum çok oluyor:(
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
geçmiş olsun arkadaşlar.. Havalar kotu nerenin nasıl oldugunu bilemiyoruz tedbirli gitmemizde fayda var...
teeesüf ederim biniyoruz ya işte hendekte bol bol yağmur,gerede de yoğun kar vardı,oraları hep geçtim şuan ankaradayım hava güneşli ve çok güzel.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Valla benim gozume o kdr cok motor carpiyor ki...Oyle nerede bu millet niye cikmiyorlar diyemedim...Hele ki guzel havalarda...
Ornegin dun, yani pazar günü, Bebek'teydik 3 arkadas motorlarla (ki biz de motordan inmeyenlerdeniz...yagmur camur fırtına motor uzerindeyiz denebilir...don ve kar olmadigi surece). Hic gormediysem 50 tane motorlu gormusumdur.
Bayan olarak da kullanan baya gordum trafikte...Ama havalarin sogumasiyla biraz azaldilar diyebilirim.
Gozlemlerim bu dogrultuda...
[B]Dance[/B] first [B]think[/B] later...It's the natural order...:wiinkk:
bkz [mt] muğla...
her hafta geziyoz ya ne oturması
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bknz (Adana MT) Vaktimiz olsa her gün gezecez
Yağmurda motosiklet sürdüm. Çok keyiflidir. Beni korkutan kış ayında buz olayı. Onun haricinde her şartta sürebilirim.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
valla sizin ortalar günlük güneşlik gelinde bolu da de gezin derim ben bu sogukda
@myheart Bizi soğuk etkilemiyor. Bu pazar gittiğimiz yerden geri dönerken geceye kaldık ve yazın bile serin olan bu yerden gece döndük. Kıyafetlerimizde var soğuktan çok buz bizi durdurur. Bolu'ya da gelecem inşallah.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Öncelikle sağol motosiklet sevdamdan soğumadım motorumdan soğudum açıkçası ama cumartesi lastikleri değiştirdim kafamda bir boya olayı var onuda yaparsam tekrar ısınırım kerataya aslında gezmeye başladım, İlk düştüm tamir ettirdim 3 hafta suratına bakmamıştım sonra her akşam 2 km yol yapa yapa tekrar duygular canlanıyor metodu tavsiye ederim ama kimsenin başına gelmesin öncelikle.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Sayın Turuncu,
pls. gaza gelmeyin,
hayat uzundur sonra üzülmeyin...
sıcak havalarda bile ist. tem yolunu düşünün..bir yabancının dediği gibi TEM'de motora binersem şayet....beni zincirleyin..
Unutun kışı,soğuğu,karı,
siz siz olun
dolduruşa gelmeyin....
Saygı ile...
(Yaşı
sizden ve deneyiminizden daha eski biri!...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)