kışın hava güzel de olsa niye kimse motorla çıkmıor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
alalı motoru iki aya yakın olucak belki ama geçmeyen bir öksürüğüm var bu yüzden motorada binemiyorum
-
1-2 haftadir istanbuldayim okulun tatil olmasindan dolayi ve eger istanbulda olsam moturun tepesinden inmeyecegimi anladim geldigimden beri hava super(dun haric ruzgar vardi) Ankarada havalar boyle oldumu biz hadi gezi hadi gezi diiye tutturuyoruz. Ama normal ankara kosullarinda Saat 5 i gectimi motora binmek yurek iser.Ben yeni sevde haftanin 3-4 gunu yagis olmadikca cikartiyorum motoru ama 1saati gectimi donmaya basliyorum. Onun zevkiyle hissetmiyorum ama sonra eve geldigimde olay anlasiliyo =)
Benim dusuncem istanbulda yagis olmadikca motor en iyi secim.
Ankarada yagis olmasada soguktan donan yollar varken azcik daha havalarin isinmasini beklemek lazim =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
Valla ben de motosikleti aldığımdan beri kar olmadığı sürece bindim Bu gün de hava mükemmel İstanbulda, yerimde duramıyorum ki heralde 1 saat sonra falan kendimi motosikletin üzerinde uzaklara giderken bulacağım
Belki bir gün bir yerde karşılaşırız T_uruncu benim bering siyah beyaz montum var haberin ola
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
-
mont ve pantolon diyoruz,donmazsın al bi tane mont bide pantolon bak üşüyormusun ısınıyormusun,ama tabi amadan,giymeden fazdasını göremezsin.pahalı ama çooookk fazyadası var taksitle aldım.
-
Ne zamandır ilk defa Kurs dönüşünde montumun önünü actım yürürken
Yane bugun hava güneşlii
Tamda motor sürmeye cıkacaktım şimdi.Ama boş boş sürmek olmaz ilk önce kendimize bir hedef bulalım bir amacımız olsun cıktıgımızın degil mi
-
BEN BİNİYORUM.. bU MEVSİMDE BİNiLMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT artık ben üşümek diye bir şey hissetmiyorum Hemde bolu gibi bi yerde soguk moguk ama evde otururken daha cok üşüyorum bende her daim motoruma biniyorum hem risklerle karsı karsıya kaldıgımda tecrube kazanıyorum kayma tehlikesi vb seyler...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Ben sattığım için binemiyorum..beğendiğim bir modeli alana kadarda binemeyeceğim ..yoksa farketmiyor mevsim;sadece daha sıkı giyinip daha tedbirli oluyordum ve kışın uzun yol yapmakta çok eylenceli oluyordu özellikle mola yerlerinde çay içmesi
-
ben de biniyorum walla geçen hafta çamurdan yüzüne bakılmıyordu. dün de aynısı oldu 2 km de olsa mutlaka binerim ben uyuyamam yoksa
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
motorum ollsaydı burda olmazdm
-
C@NSU adlı üyeden alıntı
motorum ollsaydı burda olmazdm
Aynen
-
rüzgar:)
ben yağmurun altında çok ıslandım , sonra rüzgarıyla kurudum , yeterki
motorun gelecek parçaları bir elime geçsede turlasak
-
Yağmur, çamur, kar, kış dinlemem, motorumun üzerinden asla inmem!
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorum olsaydı ne yağmur ne camur derdim ARBETUSun dediği gibi günde 2 km gitmezsem uyku girmezdi gözüme gerçi yine uyku girmiyo ama bekliyoz işte
-
bigün...
ne zaman olr bilmiorum ama bigün... bi motor alsam neler yapcam da işte
-
Yağmur olmadıkça biniyorum.Kıyafetler uygun olduktan sonra soğuk problem olmuyor.(bkz Muğla mt)
-
benım o dediniz eyce kıyafetlerdende yok sadece ve sadece montum var
gerısı normal elbıse ayakkabı ama genede bınıyom hatta iç çamasırlarıma kadar ıslandımı bılıyom ank da...
yagmur camur farketmez hep bınerım
-
valla bugün 400 km yol yaptık gayet zevkli geçti tekirdağ da 30 kadar motor vardı süper oldu
-
sevgili turuncu ehliyetimizi aldık ama motorumuz olmayınca trafiğe çıkamıyoruzz malesef bi bayan olarak diğer bayan sürücüleri destekliyorum
-
Don olmadığı sürece motosiklete binebilirim. İşede don olmadığı sürece motosikletimle giderim. Ancak bu konuda bayanların işi gerçekten zor olsa gerek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)