Yuh be, çuvalla para ver üretim hatası çıksınYamaha bunun üretim hatası olduğu söyledi.
Yuh be, çuvalla para ver üretim hatası çıksınYamaha bunun üretim hatası olduğu söyledi.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ikiside iyi markalar ama satış politikaları farklı.
birisi daha ucuz ama yedek parça ve sigortası pahalı
diğeri daha pahalı ama yedek parça ve sigorta ucuz.
@Boy
bende yamahanın resmi bir açıklama yaptığını duymadım. aynı sorundan R6'da da var demişlerdi. ama benimkinde öyle bir sorun yok.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
@edy
Ben GMail'deki Reader'i kullanıyorum ve günde yüzlerce RSS geliyor motosiklet ile ilgili. Oradaki haberlerin birinde okumuştum. Zaten üretim hatası değilse, başka ne olabilir ki mantıken? R6'larda da başka bir problem vardı, yurtdışında ücretsiz parça değişimi yapıyorlardı da, sen de burada Daytona ile papaz olmuştun ya. Bu tür şeyler olabilir, normaldir.bende yamahanın resmi bir açıklama yaptığını duymadım. aynı sorundan R6'da da var demişlerdi. ama benimkinde öyle bir sorun yok.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
R1 varken Honda'nın adı geçmez yaa..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
@NoVaRiX
Senin dünyadan haberin yok arkadaşım...R1 varken Honda'nın adı geçmez yaa..
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)