Mont ve bilimum aksesuarlar alacağım neresi uygundur..
Reklamlar
-
23 Haziran 2005, 05:33
sisy bar,chrash bar,çanta,ön cam,mont v bilimum aksesuarlar alacam neresi uygundur bilen varmı.. (Not: Virago 250 için)
Yukardaki mesaj ccbbdd nickli arkadasIm tarafIndan yanLIsLIkla benim user'im login oldugu icin cenkmenderes nicki ile acılmıstır. Bilginize..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
-
23 Haziran 2005, 10:04
-
23 Haziran 2005, 10:33
eminönü sirkeci mevkiinde doğubank ın yan ara sokaklarında dolanırsan bulursun
-
23 Haziran 2005, 12:15
cuk_o adlı üyeden alıntı
dalga geçmek yerine yardımcı olmaya çalış yada başlığı es geç ilgilenme
-
23 Haziran 2005, 12:17
tamam abi ne kızıyosun hemen ya ben dalga geçmek için değil biraz güldürebilmek için yazdım
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
23 Haziran 2005, 12:28
geyik bölümü gülmek, için yanlış anlama ama bu bölümde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz inan bana bazen benide dellendiren konular açılıyor ama sesimi çıkarmıyorum çünkü o anki hevesine sayıyorum bunu başlığı açan kişinin örneğin: honda beat mi yahama bws mi? nolan mı airoh mu? vs......
-
23 Haziran 2005, 12:35
ya abi valla birazda sitedeki samimiyeti görünce böyle nebilim içimden geldi
hani insanlar biraz gülsün diye kusura bakmayın
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
23 Haziran 2005, 12:46
önemli değil ama insanların hevesini kırmadan devam ok
-
30 Haziran 2005, 05:52
Re: Mont ve bilimum aksesuarlar alacağım neresi uygundur..
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
sisy bar,chrash bar,çanta,ön cam,mont v bilimum aksesuarlar alacam neresi uygundur bilen varmı.. (Not: Virago 250 için)
Yukardaki mesaj ccbbdd nickli arkadasIm tarafIndan yanLIsLIkla benim user'im login oldugu icin cenkmenderes nicki ile acılmıstır. Bilginize..
evet var ben biliyorum...!!!
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
30 Haziran 2005, 12:40
istanbul'da zaten 4-5 tane firma var benim bildiğim. FB stadının ordaki dükkanlar var, bir de Bağdat Caddesi'nde Korlas var. Korlas'ın internet sitesi mevcut. google dan korlas derseniz çıkar adresi, tam hatırlayamadım şu anda.
-
30 Haziran 2005, 13:19
Süper Moderatör
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
30 Haziran 2005, 23:43
Süper Moderatör (BBRR)
kızıltoprak biraz kazık doğubankın oralar daha uygun %30 gibi fiyat farkları var
-
01 Temmuz 2005, 02:28
Ben montu kızıltopraktan aldım. Baya çeşit var. Başka yere gitmediğim için fiyat farkını bilmiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler