Herkese merhabalar,
Arkadaşlar sizlerle 12 Ocak 2007 de başıma gelen bir olayı sadece paylaşmak istedim. Olay şu;12 Ocak Cuma günü motosikletimi sahrayıceditde bir apartmanın açık otoparkına bırakarak yemek için annemlere çıktım. Yemek dönüşünde motosikletin bazı kablo ve hortumlarının çekilerek dışarı çıkarıldığını gördüm. Aslında bu zararı veren kişi iyiki gözle görülür bişey yapmış. Çünkü kabloları incelemeye başladığımda gördümki olay bundan ibaret değil... Motosikletin daha iç kısmında sayılabilecek hava hortumu ile arka süspansiyon ayar valfinin hortumununda kesildiğini gördüm... Güvenliğimi tehdit edecek bir durum olmadığını gördükten sonrada motosikleti alarak göztepe karakoluna zabıt tutturdum.
Şimdi aklımda olan sadece nasıl bir ruh hali, nasıl bir zihniyet (hiç takıştığım kimse yok ken) bir insanın belkide canına kasdedecek bu hareketi yapar. Malum daha önemliolan fren hortumu kesilmiş vs. de olabilirdi.
Cumartesi günü motosikletimi Borusan İstinye ye teslim ettiğimde duyduğum başka bir hikayede bu konuda yalnız olmadığımı gösterdi. Daha önce servise gelen bir motordada ruh hastasının biri adamın motosikletinin egzos undan içeri çimento dökmek suretiyle zarar vermiş..
Allah kimseyi böyle ruh hastalarına rastlatmasın....
Saygılarımla
Sertaç