Ybr125 ve Cbf150 yol testi...
Reklamlar
-
Cloud adlı üyeden alıntı
1400 km'lere gelmiş bir cbf150 sahibiyim ve 1000 bakımından sonra Boğaz Köprüsünden Kadıköy'e olan yokuş aşağı (ki abartı bir yokuş değildir) yolu bilen bilir, iki kişi ile 105 - 110 gördü benim motor. Düz yolda zaten 110'u çok rahat görüyor. Bilmem bir veri olur mu?
Ki ben acemiliğimden bu hızlara çok kısa (Saniyelerle) çıktım ve devam ettirmedim.
Yapma yaw kardeş düz ylda ben bu motordan daha cok performans bekliyodum.Ona bakarsan düz yolda bizim ybr 110 115 rahat yapıyor derim ama hava rüzgarlı olur100- 105 yaparım
Reklamlar
-
Cloud adlı üyeden alıntı
1400 km'lere gelmiş bir cbf150 sahibiyim ve 1000 bakımından sonra Boğaz Köprüsünden Kadıköy'e olan yokuş aşağı (ki abartı bir yokuş değildir) yolu bilen bilir, iki kişi ile 105 - 110 gördü benim motor. Düz yolda zaten 110'u çok rahat görüyor. Bilmem bir veri olur mu?
Ki ben acemiliğimden bu hızlara çok kısa (Saniyelerle) çıktım ve devam ettirmedim.
yaw zaten motorun maksimum hizi 97km/s şu son hiz muhabbeti uzayip gidiyor hiz isteyen race alir öyle degilmi? YBR kendini tanitmiş bir YAMAHA motosikletidir gerisi boş cbf ede kötü demiyorum ama ybr dan tek üstünlügü biraz modern hatlari var okadar gerisi jant-egzos çok komik herkez biliyor
-
enis89 adlı üyeden alıntı
yaw zaten motorun maksimum hizi 97km/s
şu son hiz muhabbeti uzayip gidiyor hiz isteyen race alir öyle degilmi? YBR kendini tanitmiş bir YAMAHA motosikletidir gerisi boş cbf ede kötü demiyorum ama ybr dan tek üstünlügü biraz modern hatlari var okadar gerisi jant-egzos çok komik herkez biliyor
o egzos ybr gibi bişey olsaydı heralde 150cc ama canavar gibim bir sesi olurdu adamlar egzosdan ses cıkmasın diye iyice uzun tutmuslar o yüzden şekilsiz geliyor size
-
Discordian adlı üyeden alıntı
o egzos ybr gibi bişey olsaydı heralde 150cc ama canavar gibim bir sesi olurdu adamlar egzosdan ses cıkmasın diye iyice uzun tutmuslar o yüzden şekilsiz geliyor size
evet %99 şekilsiz geliyor herkeze zevkler ve renkler tartişilmaz ama insan takiliyor
-
enis89 adlı üyeden alıntı
evet %99 şekilsiz geliyor herkeze zevkler ve renkler tartişilmaz ama insan takiliyor
o uzunlukta yapılabilecek en düzgün eksoz o bence bana göre o susturucular olmasa bayağ gürültücü bir motor olucak bizim cbf
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler