O na vuran vurmuş hahaa
İş bulsun önce iş
O na vuran vurmuş hahaa
İş bulsun önce iş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bakıyorumda benim kask topiği acık geyik olmuş ama neyse arkadaşlar zaten arabalar bırakın jafamızdaki kaskı görmeyi yolda bizim drag starı bile görmüyolar acaba motosikletri m
boyasak fosfor rengine heeee
Ben beğendim kaskını, ama eğer illa renkli istiyorsan hazırları var zahmet etme
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
alper abi dökülmeme ihtimali yokmudur , neyse arkadaşdan alırız ilerleyen zamanda bilgileri, siyah güzel olmus yakısmıs bu arada
arkadaslar adam ne guzel boyamis iste, bize de fikir sunmuş. valla motorunun rengini bilmem ama NICK NAME ine uymus...
sevgili modumuz PROMETHEUS, herkesin senin gibi(son avatar resmin cok hos) renkli bi kisiligi yok ki
evet gorunur olmak icin prometheus un izinden gidelim ya ben bu ara, cok gevezelik yaptim.. simdi gider beni de cizer valla...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yaw benşm alacagım kaskta orjinal siyah olacak we vizörüde siyah olacak gece bu şekilde sanki güneş gözlügü takmak gibi olacak ya neyse
kaskın güzel olmuş güle güle kullan
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Astar boya da denir...Aslı zehirli boyadır...Üzerinde yosun , teknelerde midye yapışmasını engellemek amacıyla bir takım kimyasal maddeler içerir...
Astar derseniz satıcıya size verir....Eğer boyayacağınız boya koyu renkse kırmızı ya yakın pas rengi, Eğer açık renge boyayacaksanız gri olanı alın...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
arkaadşlar vizöre siyah film çeksek nasıl olur acaba?
arkadaşlar vizöre siyah film çeksek nasıl olur acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)