motosiklet'e eksoz muayanesi gereklimi?
motosiklet'e eksoz muayanesi gereklimi?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Bu soruyu bende sormuştum ama cevap veren olmadı! Hatta motor muayene harcı varsa o nekar ediyor?
motosiklet arac değilmi cezaları çok ağır o yüzden sordum
yaklaşık 1.000 ytl yi geçkin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
2000 li yılların başında satış verirken noterler eksoz muayenesi soruyordu...Olmayanların saışını yapmıyordu....Saçma dimi....Ama öyleydi...Bende çok şaşırmıştım....
Şu an sormuyorlar bile....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Sağol ihtiyar, ruhsatlarımda 2 yıl işlenmiş zaten ama muayene 50 ytl motosiklet için çok fazla bence.
Benİm Motosİkletİn Muayenesİ 1 Yillik!!!!!! Ruhsati Çikali 11 Ay Oldu Muayene GeÇerlİlİk SÜresİ 03 Mart 2007 Dİyor Ne YapacaĞim???
3 mart 2007 olmadan muayene işlemlerini bitirecen başka ne yapılır ki :D
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Doğrudur,eksoz muayenesi yapsalar haklılar derim,çoook iki zamanlı motor benzinciden yağı dolduruyor allah ne verdiyse,hani pilav olsa hak vereceğim(pilavın yağlısı makbuldür ya)ondan sonra yollarda zabıtadan kaçan kokoreççi gibi ortalığı duman sarıyor.
Aynı şey muayene süreleri konusunda olmadımı kamu adına kanun ve yönetmelikleri layığıyla uygulaması gerekenlerin,bizzat kendisi kanun ve nizamdan habersiz,gülüyoruz ağlanacak halimize
Tabiki fazla,ne yazıkki kamu bu konuda da adil değil.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19707
Şu başlığı tekrar dikkatlice bir oku gerekli notları al çok mühim
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
ihtiyar yüreğine ve yorumuna sağlık teşekkürler
[QUOTE=İHTİYAR;547745]Doğrudur,eksoz muayenesi yapsalar haklılar derim,çoook iki zamanlı motor benzinciden yağı dolduruyor allah ne verdiyse,hani pilav olsa hak vereceğim(pilavın yağlısı makbuldür ya)ondan sonra yollarda zabıtadan kaçan kokoreççi gibi ortalığı duman sarıyor.
İhtiyar sen onun zevkini bilmessin....Aman da aman kızdığın adam olursa geç önüne asıl gaza....Önünü göremez vallaa....
En sevdiğim olaydır arkadan duman atarak gitmek.....Titanın deposuna da yağ ekliyom ama hiç duman atmıyor.....Topic mi açsam ne.....Napmak lazım duman atması için diye....
Bilirim bilirim 78 den beri motor biniyorum,çoook iki zamanlı bindim.
En son senin motordan MZ,90 senesinde evlenince motorsuz kalmıştık,takılarla hemen aldım,büyük kızım dünyaya gelene kadar 2,5 senede hanım arkamda 86.000 km yol yaptım izmir ve çevresinde.Moped dahil bir kere olsun benzinciden yağ koydurmadım.
Sonra sattım adam 120.000 km de rektifiye yaptı.
Yağ pompam,teli her zaman bakımlıydı.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
henüz motorlarımın birisi 10.000 km de diğeri 1400 km de şimdilik tık demediler şu çin mallarını artık biz deneyerek tecrübe ettikten sonra dayanıklılığını paylaşrız artık.
evet erol abi aynen katılıyorum.. motosiklet.net e
Bende de cin malı var. En ufak sorunda servise gitmek yerine kendim kurcalıyorum gecici bi cozum değil kalıcı bir cozum üretiyorum... Hem daha saglam oluyo.. MErak var içimde. Arastırıp yapmak hosuma gidiyo...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)