önce B ehliyetimi yoksa A2 mi alayım :((((
-
22 Haziran 2005, 10:26
selam arkadaşlar bu hafta ehliyete almak için kursa yazılacam ama hangi kursa gitsem B ehliyetin varmı niye önce B almıyosun diyolar ne dur bu anlamadım ailemde aynı geyiği yapıyo bana
halbuki kafamda kesinleştirmiştim direk A2 alacam diye,şimdi sagolsunlar kafam duman oldu.sertifikalı sistemem geçez diye her byer B satıyoı kapış kaıpş,hiç biri direk A2 yi tavsiye etmiyo
bide kurs ücreti 250 içinde 5 saatlik sürüş dersi var
saygılar
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
Reklamlar
-
22 Haziran 2005, 11:51
hangisini önce kullanacaksan onu ol, milletin dediğine ne bakıyosun.
-
22 Haziran 2005, 13:04
-
22 Haziran 2005, 13:23
bu ne ya arkadaşım şaka mı geyik mi yoksaaaa
ne alırsan all yahu...onu da biz mi bilecez..
-
22 Haziran 2005, 13:48
Bence almışken ikisini birlikte al bir daha ehliyet çıkartmakla uğraşmazsın benim gibi
-
22 Haziran 2005, 14:00
Evet ikisine birden yazıl. Sonucta zaten almayacakmısın
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
22 Haziran 2005, 16:20
E BARİ BIU KADAR DEŞTİNİZ SÖLİM..
İKİSİ BİRDEN PAT DİYE ALINMIYOR...BİRİNE ÖNCELİK VERMEN GEREKİR.
BUNUN İÇİN DE ALTINDA İLK NE VARSA ONU DÜŞÜNEREK AL..HİÇ YOK SA DA İLK ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜN ARAÇ İÇİN AL ..OLUR BİTER...
-
22 Haziran 2005, 19:13
vIşş.. Peril sinirlenmiş.. Kocaman harflerle yazIyo.. Korkun gazabIndan Peril'in..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
22 Haziran 2005, 20:47
Süper Moderatör (BBRR)
Peril
senin klevye ufak yazmıyomu hayır herkesi uyarıyorlar sana gelince kimsenin sesi çıkmıyo acaba saçların uzun diyemi
-
22 Haziran 2005, 23:20
yaw benim aldığım zamanlarda b sınıfı ehliyeti olana A2 2 hafta içinde falan çıkıyordu, değişti mi bu prosedür?
-
22 Haziran 2005, 23:30
aslında en temizi bence önce B alıp, hatta utanmadan biraz da arabayla gezinip trafik tecrubesi elde edip sonra motosiklet sırtına çıkmak.
-
22 Haziran 2005, 23:49
ne şaka ne geyik arkadaşlar burası sohbet formu degilmi bende fikrinizi istiyom
haaa cevap vermek zor geliyosaaa paşa gönlünüz bilir sormamın nedeni hangi ehliyeti almam degil evet sonuçta 2 sinide alacem ama burda takıldıgım nokta yürürlük bi geçecek diolar bi geçmicek bende haliyle bocalamaya başladım ama A2 alacam motor sevdam manyak derecesine geldi her geçen motora dönüp bakmaktan boyunum kopacak
B nin üzerine A2 almak kurs ücreti açısından birazdaha ekonomik olyomuş ama yine aynı kursu alısun sonuç bu ama benim sabır taşım dayanmaz,bazı arkadaşları sinirlendirdiysek kusura baksın
-
23 Haziran 2005, 00:11
almisken 2 sini bir al sonra hep ertelersin ötekini
sahsen ben 2sini bir aldim biras bekeldim ama(18 yasima gelmeyi bekledim B de alabilmek içn) degdi açikcasi
-
23 Haziran 2005, 00:18
biliyomda hem maddi açıdan sarsacak hep zaman açısından bu sene A2 yi almayı planliyorum ardından motoru alacak kadar bişiler yaparım .seneyede B yi artık sertifiklıya kalırsam kalırım nolacak .biran önce motor istiyom artık
-
23 Haziran 2005, 00:57
bak şimdi git b ye yazıl sonra b yi aldığında beklet dosyanı ve A2 yi al. sonra ikiside aynanda gelince daha ucuz oluyo.
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
23 Haziran 2005, 11:08
bak dostum ikisini birden zaten alamıyorsun he şöyle olabilir sertifikanı alırsın sonra öbürüne kaydolursun onun sertifikasınıda alırsın kartı çıkartırken ikisini birden yazarlar çünkü ikisini bir almak için aynı gün aynı saatte iki ayrı yerde olman gerekir sınavlar çünkü aynı gün yapılıyor ehuehue
sonra ben derimki önce A2 al madem motor kullanıcaksın B yi de biraz sallarsın kışa doğruda onu alırsın eh artık gerisi sana kalmış
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
23 Haziran 2005, 11:18
designer-samo adlı üyeden alıntı
ne şaka ne geyik arkadaşlar burası sohbet formu degilmi bende fikrinizi istiyom
haaa cevap vermek zor geliyosaaa
paşa gönlünüz bilir sormamın nedeni hangi ehliyeti almam degil evet sonuçta 2 sinide alacem ama burda takıldıgım nokta yürürlük bi geçecek diolar bi geçmicek bende haliyle bocalamaya başladım ama A2 alacam motor sevdam manyak derecesine geldi her geçen motora dönüp bakmaktan boyunum kopacak
B nin üzerine A2 almak kurs ücreti açısından birazdaha ekonomik olyomuş ama yine aynı kursu alısun sonuç bu ama benim sabır taşım dayanmaz,bazı arkadaşları sinirlendirdiysek kusura baksın
!!!!
kusura bakmam..sadece sorun anlamsızdı ,okadar.bazen başlıklarla konuşar uyuşmuyor ve bu da yer kaplıyorÖrneğin hngi kurs falan demişin ama o kadar yorumun içinde buna bir cvp geçmemiş...bunujn cevabını öğrenmek istiyosan,semtin gibi detayları konuyu açıkladığında vermen gerekirdi diye düşünüyorum...benim sinirlendiğim konu bunun benzeri şeyler; yoksa sana ve şahsına asla değil,rahat oll
Yaw bazen klavye büyükte kalıyor bende başlıyorum öle devam ediyorum yoksa kızıgınlık ifadesi değil arkadaşlarr
Ayrıca umarım hayırlısı olur???
-
23 Haziran 2005, 11:56
bak dostum a2 ve b yi beraber alabilirsin alırsan nakitten ve vakitten kazanırsın ayrı almaya kalkarsan ehliyet fark ücreti, kursa ödersin yeniden imtihan parası, ehliyet kart parası ,ödersin yazık. batucanın dediği gibide yapabilirsin mantıklı yapmazsanda, sonra pişman olursun
-
23 Haziran 2005, 12:01
xxHuNTeRxx adlı üyeden alıntı
bak dostum a2 ve b yi beraber alabilirsin alırsan nakitten ve vakitten kazanırsın ayrı almaya kalkarsan ehliyet fark ücreti, kursa ödersin yeniden imtihan parası, ehliyet kart parası ,ödersin yazık. batucanın dediği gibide yapabilirsin
mantıklı yapmazsanda, sonra
pişman olursun
alınmıyoooo ikisinede sınav yerleri farklı yerde veriliyor teorik sınav varya hani birinden birine gidemiyorsun öyle birşey olsa ben yapardım hiç merak etmeyin
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
-
23 Haziran 2005, 12:22
ben zamanında A2 almadım pişmanın şimdi, 2001 B sınıfı aldığımda Bden sonra A2 almak istersen + sınav ve motorsiklet direksiyonuna giriyordun her ikisinide alabiliyordun
bence 2sini birlikte al biraz külfetli olabilir ilk etapda ama ilerde değerini anlarsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler