önce B ehliyetimi yoksa A2 mi alayım :((((
-
24 Haziran 2005, 08:15
arkadaşım bulut'un dediği gibi benim aldığımdada (1996) önce B aldım yaklaşık 15 gün sonra sadece direksiyon sınavından sonra A2 aldım. eğer prosedür değişmedi ise sadece aradaki farkı ödeyip bir sonraki sınavda B'den sonra A2'yi de alabilirsin diye biliyorum.
Reklamlar
-
24 Haziran 2005, 17:09
-
24 Haziran 2005, 21:11
hepiniz sağolun A2 alacam , B beklesin
bu arada ist.ortaköyde oturuyorum bil diginiz uygun bi yer varmı? ben levent de VYZ diye bi yer var orayı düşünüyom 250ytl içinde 5saatlik egitimi var.
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
-
27 Haziran 2005, 19:13
Arkadaşlar ustteki yazıları okumadım başlığa atfen yazıyorum. Kadıköyde Görsel sürücü kursu var. Kadıköy pasajının arka sokaği (mühürdar sok galiba), ermeni kilisesinin tam karşısında. Sanırım orda kampanya yapmışlar B alana A2 bedava diye. İkisi birden çıkartılabilir yani. Ben çok uzun zamandır B li olduğum için net bilmiyorum ama ihtiyacı olan bir görüşsün derim ....
-
27 Haziran 2005, 19:48
B ve A2'yi ayrı ayrı alman gerekmiyor ki.. Almışken B ve A2'yi bir arada al. Yani B-A2 olarak. Ben öyle yaptım. Önce B sonra A2 ya da Önce A2 sonra B alırsan, kurs ücreti için, maaliye için, emniyet için her birine ayrı ayrı masraf yapman gerekiyor ve sanırım 500'er YTL'den toplam maaliyet 1000 YTL'yi buluyor.. Ama B+A2 olarak alırsan fazladan bir sınav ücreti ve cüzzi bir kurs ücreti farkı vererek her ikisini birden alıyorsun, o da yaklaşık 650 YTL oluyor. Yani bence yaklaşık 500 YTL verip A2 alana kadar 650 YTL ver ve B+A2 al almışken..
-
27 Haziran 2005, 20:43
bende bugün saglık rapory aldım ,daha ekonomil olacagını 2 sini birden almanın ama maddiyet sarsıyo hem B hem A2 dediğin gibi 650-750 civarı ama ben şimdi 250ye bi yere kaydolcam en uygunu bu ,ilerde mutlaka B lazım olacak ama onuda lazım olunca alırım, ögrencinin masrafları bitmiyo onun için bende kararsız kaldım ama bugün onuda hallettim muane edn doktor dahil herkes B al diyolar ama yine kendi bildigimi yaptın ,ilerde belki bi motroda alabilirim
herkese teşekürler
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler