3000 YTL civarı motor?cbf 150,ybr 125 veya başka bişey?
Reklamlar
-
bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi motor hangisidir arkadaşlar?ilk motorum olucak...cbf in perf daha mı iyi...ma daha bi mobyletimsi görünüyor bence haksızmıym?ybr 125 motosiklet kavramına daha bi uyuyo görünüş olarak...cbf in aynaları falan tipik bi moped e benziyr.o yüzden yamaha alıcaktım..ama servis ağı,kalitesi honda ya yaklaştırıyor...sizce ne almalıyım?
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
cbf su aralar baya bi gözde oldu ybr yi filan unutturdu gibi geliyor bana
-
ybr bence daha cbf 1 yıllık olmadi
-
acaba çin malı chopperlardan mı almalı?
-
Bende Kanuni Racer var daha 860 km.de 2007 model ilgilenirsen
-
enis89 adlı üyeden alıntı
ybr bence daha cbf 1 yıllık olmadi
cbf bır yıllık olmadı ama arkasında honda kalıtesı we garantısı war bırazda kullanıcagın yerlere baglı bnceee ama bana gore cbf 150 hem cc sı daha yuksek we daha gucluu
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
ybr ında arkasinda yamaha garantisi var ybr ile dünya turuna çikiyolar ybr bu sinifta kendinin ispatlamiş dişli motordur cbf 150cc 25cc nin abartilacak bi performansi yok! beklentilerine bagli insanin ...
-
ogulcan adlı üyeden alıntı
cbf bır yıllık olmadı ama arkasında honda kalıtesı we garantısı war bırazda kullanıcagın yerlere baglı bnceee ama bana gore cbf 150 hem cc sı daha yuksek we daha gucluu
ama çok daha dandik görünüyor...çinde üretilmiş.malzemeden kısıtlamalar yapılmış.jant ı çok basit duruyor..lastikle duro(pirelli deil) mobilet lere benziyor gbi sanki:(
-
dogusvar adlı üyeden alıntı
ama çok daha dandik görünüyor...çinde üretilmiş.malzemeden kısıtlamalar yapılmış.jant ı çok basit duruyor..lastikle duro(pirelli deil) mobilet lere benziyor gbi sanki:(
evet arkadaşim çinde üretilmese o motor 4.000ytl olurdu tipki tvs gibi tvs bile daha güzel ve daha performanli
-
ybr si olan arkadaşlar bile diyor cbf daha iyi motor artı 2007 sinde bile o bildik eksiklerini gidermemiş sayın yamaha cbf için dandik demek için o motoru iyi incelememiş olmak lazım
-
-
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
3.500'e 2. el cbr var...
yeni kasayı gören 2. el almazki
-
cbf daha kaslı bir motor cbf'nin önlenemez yükselişi devam edecek ( hakkıda var)
-
ya da 4000 e apache mi almalı değer mi bukadar daha vermeye? var ya gidip honda today alıcam kurtulacam şu motosiklet seçme işkencesinden
-
bence ybr bende alıcam cok arastırdım cbf nın yedek parcası yok
-
-
bence de..neye dayanarak bunu iddia edebiliyorsun
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
-
arkadaş cbf in yeni olmasından ve ybr nin yıllardır piyasada olmasından yani oturmuş bir model olmasından yola çıkarak söylüyor olsbilir..cbf in yedek psrçslsrı ucuz..nedeni ise çin malı olması..
-
Her ikisini de kullanmış biri olarak kesinlikle ybr 125 daha tatminkar.Cbf daha iyi hızlanıyor ama 5. viteste bayılıyor.Ybr yüksek viteslerde daha iyi.Kısaca şehir dışına çıkmayacaksan cbf 150 al.Öyle 120 falan yaptığı yok.Yakıt olarak ta 100 km'de 3 litre.Yani rakipleri ile aynı.Yani tavsiyem YBR.Saygılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler