3000 YTL civarı motor?cbf 150,ybr 125 veya başka bişey?
Reklamlar
-
mayko33 adlı üyeden alıntı
Her ikisini de kullanmış biri olarak kesinlikle ybr 125 daha tatminkar.Cbf daha iyi hızlanıyor ama 5. viteste bayılıyor.Ybr yüksek viteslerde daha iyi.Kısaca şehir dışına çıkmayacaksan cbf 150 al.Öyle 120 falan yaptığı yok.Yakıt olarak ta 100 km'de 3 litre.Yani rakipleri ile aynı.Yani tavsiyem YBR.Saygılar.
Evet arkadaşim ybr ile uzun yolum kralinin yaparasin 80-90 km/s git çit demez senin dedigin gibi tak 5. vitese paşa paşa bayilmadan git +Honda diye aldanmayin motor çin işi +ybr in geçmişi var 25cc hiç farketmez arkdaşlar cc bakimindan sakin yanilmayin aman aman hizda beklemeyin bunlar race motoru degil biri 125 diger 150cc dir diyede kanmayin
ben kesin YAMAHA YBR 125 alicam hiçte tereddüt etmeden uzun yolda yaparsin haftasonu kaçamakta
Reklamlar
-
sadece bu 2si mi var bu fiyatlara yahu?honda çok kalıplı falan diyorlar ama bence çok adi görünüyor.bu benö öz fikrim ..makyajlanmış moped gbi..şöyle oturduğunda karizmatik olacan..insanlar sana bakıcak,,hem de ekonomik olucaka hem de kaliteli olucak..yok herhalde böyle bişey deil mi?
-
Hondacılar honda demiş
yamahacılar yamaha demiş.
Ybr 125
125 cc 10 Hp (2004 sonrası)
honda cbf 150
150 cc 13 hp
teknik özelliklerden cbf 150 cc olduğu için torku yüksektir.yeni olduğu için yedek parça sıkıntısı olabilir ve pahalıda olabilir.
Ybr 125 yedek parçaları ucuz.Yedek parça sıkıntısı olmaz.2.el satışı daha kolay olur.
-
enis89 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşim ybr ile uzun yolum kralinin yaparasin 80-90 km/s git çit demez senin dedigin gibi tak 5. vitese paşa paşa bayilmadan git +Honda diye aldanmayin motor çin işi +ybr in geçmişi var 25cc hiç farketmez arkdaşlar cc bakimindan sakin yanilmayin aman aman hizda beklemeyin bunlar race motoru degil biri 125 diger 150cc dir diyede kanmayin
ben kesin YAMAHA YBR 125 alicam hiçte tereddüt etmeden uzun yolda yaparsin haftasonu kaçamakta
honda çin işi de ybr ne işi???
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Kesinlikle YBR al.CBF'nin fiyatı 3990 oldu.YBR ise halen 3360 YTL.Hem YBR'nin ülke genelinde her tarafta servisi var.Sıkıntı çekmezsin.
-
-
Evet o fiyata alabileceğin en iyi motor Honda CBF 150'dir.
-
plectrum adlı üyeden alıntı
cbf in fiyatı o fiyata tarih oldu 4150 ytl artık kymco ya devam.
-
plectrum adlı üyeden alıntı
evet ama malesef artık o fıyata 2.el alabılır..
-
-
yaz başlasın bakalım CBF 150 7000 ytl olur
bu kadar istekli kişi olunca honda ne yapsın hemen yükseltti fiyatı
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
Başlayacam bu Honda'nın yaptığına... Ne güzel tam gaza geldim, birkaç haftadır habire hesabını kitabını, araştırmasını yapıyordum. Bir yandan da parasını ayarlıyordum. Kırmızı bir CBF 150 ilk motorum olacaktı. Ta ki az önce Honda'nın sitesindeki +700 milyon YTL fiyat farkını görünceye kadar... Beynimden vurulmuşa döndüm... Şimdi ne mi yapacağım? Muhtemelen Honda bayisine bi daha uğramayacağım, belki bizim evin ordaki Yamaha bayisindeki ikinci el YBR 125'i alacağım. O da olmazsa motor filan almayacağım. Şimdiye kadar yapıyor olduğum gibi canım bisikletime binmeye, ve bağdat caddesindeki trafikte takılıp kalmış hayvani motorlu amcaların yanından kıvrılıp geçip giderek artistlik yapmaya devam edeceğim...
-
Sanki Honda keyfinden yükseltti fiyatını... Siz yine dua edin Kawa 1.500€ zam yaptı motorlara... Yanlış duymadınız... Gümrük vergisi de geldi şimdi ooh... fuar zamanı da bi zam gelir yeni modellere tam olur...
Hondaya zam geliyo Hondaya uğramam , Kawaya zam geliyo kawaya uğramam , yok ona zam o iyi diil buna zam bu iyi diil... Zam gelecek arkadaşlar bu kaçınılmaz... Isteseniz de istemeseniz de....
cbr 125 al 2. el bulursun temiz
-
yav arkadaş, haklısın. "Honda'ya uğramama" kısmı biraz abartı oldu. ama bu kadar heveslenip bütçemi zorlayıp etrafımdaki, ailemdeki motor almama engel insanları aşıp bi işe tam girişecekken fiyat zammı ile toslaşınca ne dediğimi ben biliyor muyum sanki...
-
Hakket ya bu ne boyle sımdı yaa hay Allah fıyatı ne kadar artmıs ogle ıste beklenen oldu gene fırsatcılıklarını gosterdıler baktılar urun gıdıyo caktılar zammı ıste bu kadar puff
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
@man19190
Doğru söylüyorsun bir an düşündüm de talihsizlik yaşamışsın gerçekten... Ben alacağım zaman da 0'ı 4.750'den 5.150 olmuştu cbr'ın... Bende gidip 2. el aldım. Iyiki de 2. el almışım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler